Şimdi Ara

PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: seko5454 , seko5454 , lextor Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.967
Cevap
312
Favori
292.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk sırada Horizon Zero Dawn afişini ve yeni eklenen oyun başlığını görünce heyecanlanmıştım oysaki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malimalix -- 11 Nisan 2017; 15:20:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malimalix

İlk sırada Horizon Zero Dawn afişini ve yeni eklenen oyun başlığını görünce heyecanlanmıştım oysaki

Resmi güzel bir görüntü oluşturması için koymuştum. Ama bu şekilde algılanacağını düşünmedim :D
  • Uncharted: Kayıp Miras

PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023

• GNOG adlı PS VR oyunu 2 Mayıs tarihinde Türkçe Altyazı desteğiyle satışa sunulacak.

Vr kullanıcılarının bilgisi olsun

• Tricky Towers PlayStation 4 sürümü Yeni gelen güncelleme ile Türkçe oldu. Listeye eklenirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Tricky Towers PlayStation 4 sürümü Yeni gelen güncelleme ile Türkçe oldu. Listeye eklenirse sevinirim.

Ekleniyor... Bilgilendirme için çok teşekkürler.

Birde oyuna sahipseniz Trophy isimleride Türkçe oldu mu acaba ? Bunu meraktan soruyorum
  • inciteen kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, kupalar da Türkçe olarak mevcut.

• minecraft,warframe,battle island,clicker heroes,tüm pes serisi,world of tanks,war thunder,witcher 3,tricky towers,uncharted collection,uncharted 4,mount and blade warband bunlar benim bildiğim Türkçe oyunlar bazıları ücretsiz iyi oyunlar...
    pes 2017 trial de myclub tam sürümü bedava hep maç yapıyorum takımımda iyileşmeye başladı hatta sqanırım oynayan olsun diye myclubu bedava yapmışlar çünkü parayla satın alanlarla maç yapılabiliyor
    psn: MrOneoguzhanPro
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrOneoguzhanPro

minecraft,warframe,battle island,clicker heroes,tüm pes serisi,world of tanks,war thunder,witcher 3,tricky towers,uncharted collection,uncharted 4,mount and blade warband bunlar benim bildiğim Türkçe oyunlar bazıları ücretsiz iyi oyunlar...
    pes 2017 trial de myclub tam sürümü bedava hep maç yapıyorum takımımda iyileşmeye başladı hatta sqanırım oynayan olsun diye myclubu bedava yapmışlar çünkü parayla satın alanlarla maç yapılabiliyor

Offline oynayabiliyorsak myclubu ;bizde indirelim mi triali...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 3 Mayıs 2017; 11:55:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrOneoguzhanPro

minecraft,warframe,battle island,clicker heroes,tüm pes serisi,world of tanks,war thunder,witcher 3,tricky towers,uncharted collection,uncharted 4,mount and blade warband bunlar benim bildiğim Türkçe oyunlar bazıları ücretsiz iyi oyunlar...

Yazdığınız oyunların hepsi ilk sayfada mevcut. Yinede teşekkürler

• asus1981 kullanıcısına yanıt
    myclub offline olmuyo fakat normal maç yapabiliyosun offline
  • inciteen kullanıcısına yanıt
    kusura bakma aklımdakileri yazdım
  • Kardesim öncelikle yapmış olduğun uğraştan dolayı sana çok teşekkür ediyorum Ps forum sayfasında da teşekkür mesajlarimi iiletmistim tekrar teşekkür ederim konuyu takipteyim ve. Küçük bir sorum olacak PC deki gibi oyunlarda hile Yapılabiliyor mu kodlar falan varmı öyle bişey

• Artık türkçe oyun pek çıkmıyor. En iyisi ingilizce ögrenmek. . horizon zero dawn ı bile türkçe yapmadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: delece23

Kardesim öncelikle yapmış olduğun uğraştan dolayı sana çok teşekkür ediyorum Ps forum sayfasında da teşekkür mesajlarimi iiletmistim tekrar teşekkür ederim konuyu takipteyim ve. Küçük bir sorum olacak PC deki gibi oyunlarda hile Yapılabiliyor mu kodlar falan varmı öyle bişey

Ps4 te hile yapma yok.

• BaŞKumandaN kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam en mantıklısı Türkçe oyun beklemek yerine İngilizceyi geliştirmek ama Türkçe çıksa çok memnun kalırız tabii

• Yeni bir PS4 Pro sahibi olarak bu konu çok işime yaradı, teşekkürler

Umarım Sony TR bundan sonra çıkacak oyunlarda da Türkçe dil desteği vermeye devam eder. Bilmiyorum benimle hemfikir olanlar var mı, ne kadar yabancı dil bilirseniz bilin kendi anadilinizde oyun oynamanın, kitap okumanın tadı bir başka oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reverse.angle

Yeni bir PS4 Pro sahibi olarak bu konu çok işime yaradı, teşekkürler

Umarım Sony TR bundan sonra çıkacak oyunlarda da Türkçe dil desteği vermeye devam eder. Bilmiyorum benimle hemfikir olanlar var mı, ne kadar yabancı dil bilirseniz bilin kendi anadilinizde oyun oynamanın, kitap okumanın tadı bir başka oluyor.

Tabi ki ana dilde oynamanın yerini hiç biri tutamaz. Zaten öyle olmasa bu listeyi hazırlamazdım :D

Ama hala istenilen seviyede değiliz. Ubisoft, Rockstar, Bethesda, 2k, Capcom, Bandaı Namco, Deep Silver gibi firmalar kuruluşlarından bu yana hiç Türkçe dili eklemediler. Hepsinin en az 1 kere denediği günlerdi görmek dileğiyle

• Human Fall Flat adlı bağımsız yapım 9 Mayıs tarihinde Türkçe Altyazı desteğiyle piyasada olacak. Curve Digital ilginç bir tür ile karşımıza çıkıyor

https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/human-fall-flat-pre-order-bundle/cid=EP4395-CUSA07208_00-HFFMANSAMTHEME00
  • Arkadaşlar The Long Dark adlı oyunu PS4 için bekleyenlere güzel bir haberim var :) Ağustos ayında konsol platformuna gelecek oyunda Türkçe Altyazı desteği bulunacak.

Tanıtım videosu ve haberin kaynağını aşağıda görebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.