Şimdi Ara

PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023 (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.073
Cevap
313
Favori
296.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet durumlar karışık, görüşüyorlar mi hala görüştüler de oldumu net bilgi yok. Bir kaç gün daha bekletelim ama bence %99 oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gameps505 kullanıcısına yanıt

Hocam sana 10 puanlık bir soru, Mafia 2K in ilk Türkçe oyunu mu olacak 😀

• oyungazi kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, ilk oyun the quarry diye biliyorum 😏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023

• MAFIA THE OLD COUNTRY TÜRKÇE LOKALİZASYON MÜCADELEMİZİN SON AYAĞINA GELMİŞ BULUNUYORUZ;

Günlerdir yılmadan, inatla, canla başla, belki de uykusuzca bu mücadeleye destek oldunuz, önce tek başıma başladığım bu mücadelede binlerce Türk oyuncu, onlarca influencer ve başka meslek grubundan insan bu yolculuğa dahil oldunuz. Bu bizi Türk oyuncular olarak bir araya getiren, tek vücut yapan, harika bir mücadeleydi.

Şu an 23 Stüdio (15 Yıldır sektörde The Witcher 3, Stalker 2, Sony oyunları, Warhammer oyunları gibi oyunları yerelleştirdiler) 2K ve Take-Two tarafıyla toplantılar halindeler.

Türkiye'nin resmi Take-Two distribütörü, benden aldığı bu destek sürecinin tüm belgeleriyle 2K tarafına baskı halinde.

Açtığımız ve gecemizi gündüzümüze katıp yorumlar yağdırdığımız başlıklar daha önce zafere ulaşan Ukrayna başlığı altına taşındılar, totalde 4500 yorumu geride bıraktık. Yılmadık ve yeni bir başlık açtık, şu an 1200 yoruma ulaştık. Yani bu toplamda 6000'e yakın yorum demek oluyor.

SİZDEN SON BİR RİCAM VAR, BU MÜCADELEDE SONA GELMİŞ SAYILIRIZ. ZAFER HİÇ OLMADIĞI KADAR YAKIN!

2-3 Gün içersinde resmi duyurunun yapılacağını tahmin ederek, bu 2-3 günü Take-Two, 2K ve Hangar13'e zindan etmenizi rica ediyorum, onları ulaşabildiğiniz her mecradan öyle bir boğun ki, nefes dahi alamasınlar, baktıkları her yerde TÜRK OYUNCULARI görsünler!

Öncelikle oyunun YouTube'daki resmi fragmanına deli gibi Türk dil desteğinizi yorum olarak belirtin;
    Mafia Gameyoutube
    Mafia: The Old Country - The Initiation Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=lkdV6NxPOLc

Açtığımız Steam başlığına delicesine Türkçe dil desteği talebi ile ilgili isteğinizi yorum olarak yazın (ekstra başlık lütfen açmayın)https://steamcommunity.com/

Twitter'dan @2K, @2KSupport, @Hangar13Games ve @mafiagame hesaplarını etiketleyerek, nefes aldırmadan Tweet yağmuruna tutun.

BU BİZİM MÜCADELEMİZİN ZAFER ÖNCESİ SON TURU, GAZANIZ MÜBAREK OLSUN, HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER SUNUYORUM, BENİ YALNIZ BIRAKMAYAN HERKESE KARŞILIĞINI VERMEYİ HERKESTEN DAHA ÇOK UMUYORUM, SİZİ SEVİYORUM!

Alıntı: Mustafa Kadir YouTube

• Bu konuyu birgün böyle göreceğimi tahmin etmezdim, emeği olanlara teşekkürler

• bugra69 kullanıcısına yanıt
    Final boss GTA 6 :)

• merhaba beyler şöyle bir mesaj attım.böyle bir cevap geldi umarım eklerler.

PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mustafa Kadir :

23 Stüdyo tarihinde bir olayı garanti altına almadan hiçbir zaman paylaşım veya bildiri yayınlamaz. Kendileri ile bu olay sonuca varsın diye günlerdir telefon görüşmeleri yaptık, her görüşme minimum 1 saate yakın sürdü. Yine arkaplanda birçok oyunun lokalizasyon hizmetiyle buluşmasına öncülük eden değerli bir insan da bu süreçte Take-Two ile görüşmeler yaptı. Bu sabah ayrı olarak Take-Two'nun resmi distribütörü bana ulaştı ve destek sağlamak için benden sürecin belgelerini rica etti. Şimdilik sadece bu kadarını söyleyebiliyorum. Resmi açıklama en kısa zamanda sizlerle buluşacak.

x (formerly twitter)
    Mustafa (@MstafaKadir) on X
    https://x.com/MstafaKadir/status/1887197636383379471

• kratos47 kullanıcısına yanıt

Gene talebinizi aldık umarız olur demişler sana hocam.

Bana yazmışlar, bendeki cevap ise Türkçe olursa bizede haber verin demişler şeklindeydi. Gülücük atıp gönderdim bende. 😀

Ah bir de gta 6 Turkce altyazi gelse :(

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Valla gta 6 türkçe dil desteğine sahip olursa hemen hemen bir çok firma bu olaydan etkilenir ve türkçe dalga dalga yayılır hocam.

The Quarry'yi platinlemek ne zevkliydi öyle. Bütün diyalogları ezberlemiştim PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023 Sevdiğin bir oyun olunca platinlemesi de çok keyifli oluyor. Bu da kupa kasmanın pozitif yönleri sanırım PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023 

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Artık dispirator olayı yok, firma direk çeviri ekibiyle muhattap. Çeviri ekibinin satıştan pay alma gibi bir talebi yok sadece çeviri parasını alırlar. Bu çeviri işini de kapmak için sosyal medyadaki talepleri kanıt olarak gösterecekler. Bakın şu kadar talep var ayrıca yerleştirme yapılır ise satışlara şu kadar etki eder falan.

Kısaca GTA 6 nin Türkçe çıkmaması için bir sebep yok.

Valla her destegi veririz sosyal medyada, umarim cogalirlar, arapca bile goruyorum uzuyor insani.

Emin misiniz hocam, bildiğim kadarıyla rockstar çevirileri kendi kurduğu ekip ile yaptırıyor ama??

• quote:

Orijinalden alıntı: Gameps505

Emin misiniz hocam, bildiğim kadarıyla rockstar çevirileri kendi kurduğu ekip ile yaptırıyor ama??

İçlerinde Türk ekip yok, Türkçe talebi de Türk çeviri ekibi yapıyor. Bu durumda ne yapılabilir 😀

Ya türk ekibi kuracaklar ya da 3.parti firmalara yaptıracaklar

Ben şunu merak ediyorum mafia için neredeyse 1 haftadır uğraşıyorz hemen açıklama geldi stüdyodan, lakin gta 6 ile ilgili ne resmi bir haber var ne herhangi bir stüdyonun twiti var ortada giçbir şey yok anlamadım gitti

Kaldı ki gta 6 kampanyası mafyadan emin olun 100 kat daha fazla ses getirdi, yabancı sayfalar dahi akın akın paylaştı ve türkçe dil için destek oldular

Hocam kusura bakma ben GTA tarafı ile alakalı çok bilgili değilim. Mafya 4 ile alakalı işin başından beri olduğum için oraya çok hakimdim. Ben GTA tarafinida bir çeviri ekibi üstlendi zannediyordum ama sadece sosyal medya kampanyası imiş.

Mustafa nerdeyse bütün çeviri ekiplerini alarma geçirip firmayla görüşme randevusu aldırarak bu işi buraya getirdi. GTA 6 da böyle bir durum yok muş şuan.

Hocam bu gta kampanyasının resmi ağızdan 2K ve rockstar'a ulaştırılması lazım ki sonuç alalım. Yoksa twit ata ata bir hal olduk valla :)

Bu konuyuda görüşmek lazım mustafa abiyle

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.