Şimdi Ara

playstation'u yaktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet dogru. abijim bende ince modeli vardı. bu ıkıncı playstationumndu. bende bi zaman sonra bundan sıkılınca İÇİNE NEON dosemeye karar verdim(ki elektronikciyimdir). herneyse beyaz,mavi,kırmızı,sarı, ne bulduysam aldım dosedim ve çalıştı.(son derece dehşet bişey oldu) sıra aleti kapatmaya gelince yapamamam gereken bişey yaptım ve kısa devre oldu.( alette bi gram boşlu yok zatenbide kablolar elimden kayınca) ilk once cd donmeyı bıraktı daha sonra kırmızı ışıkta gitti.......bende aletin İŞLEMCİSİNİ HATIRA OLARAK SOKMEYİ BASARDIM

• Geçmiş olsun Dr.Jekyli. Bir dahaki hedefin cep telefonuna led yerleştirmek olabilir mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

Bir dahaki hedefin cep telefonuna led yerleştirmek olabilir mi ?

• gönül telimizi titretenler....bravo.
  • Bende ps2yi yakmayı düşünüyorum ama harbi yakmayı yani ateşle yakarken kameraya çekerim nasılolsa artık oynamıyorum.Xbox 360 sadece.God of war 2 çıktıktan sonra yakacağım zaten ozamana kadar biryerlerden ps3te getirtmiş olurum olmazsam martta nasılolsa alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sos05 -- 11 Eylül 2006; 21:04:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sos05

Bende ps2yi yakmayı düşünüyorum ama harbi yakmayı yani ateşle yakarken kameraya çekerim nasılolsa artık oynamıyorum.Xbox 360 sadece.God of war 2 çıktıktan sonra yakacağım zaten ozamana kadar biryerlerden ps3te getirtmiş olurum olmazsam martta nasılolsa alırım

Kardeş yakacağına bi garibana ver.. Oyun deneyimi yapmış olurlar.. Sende valla ha..
    Kimi aşiretler düğünlerde havaya para saçar.. Kimileri yol kıyılarında açlıktan ölür.. Şaka maka bi yana yakma sakın.. Telef etme makineyi.. Birine ver kullansın..
  • o biri de ben olabilirim mesela muhahahaha :) kardeş öyle bişey yapmaya karar verdiğine bana ulaş olurmu?:)
  • aferim iyi yapmışın
  • Neron da romayı yakmıştı ...

Bir de elektrik/tamirat gibi bir dükkanınız var galiba, adını söylermisiniz ? Birşeyler bozulacak olursa temkinli davranalım (:
  • walla helal olsun modifiye sınır tanımıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanAtesh

walla helal olsun modifiye sınır tanımıyo

harbi ya herşeyi modifiye ediolar
  • Benim PSP'yi getirsem içine LED döşer misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

Neron da romayı yakmıştı ...

Bir de elektrik/tamirat gibi bir dükkanınız var galiba, adını söylermisiniz ? Birşeyler bozulacak olursa temkinli davranalım (:

• yarasın koçuma
  • quote:

Orjinalden alıntı:3fruz

Geçmiş olsun Dr.Jekyli. Bir dahaki hedefin cep telefonuna led yerleştirmek olabilir mi ?

Sora da PSPye el atar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSPro Gamer -- 12 Eylül 2006; 21:16:22 >
  • Bi hemşerimizde Ferrariye LPG taktırmıştı, bakalım SONY de ver o ps2 yi işin suyunu çıkardığın yeter diyecek mi
  • olur öyle zaman zaman (!)
  • quote:

Orjinalden alıntı: myze

quote:

Orjinalden alıntı: sos05

Bende ps2yi yakmayı düşünüyorum ama harbi yakmayı yani ateşle yakarken kameraya çekerim nasılolsa artık oynamıyorum.Xbox 360 sadece.God of war 2 çıktıktan sonra yakacağım zaten ozamana kadar biryerlerden ps3te getirtmiş olurum olmazsam martta nasılolsa alırım

böyle adamlara konsol satmayacaksın, karalisteye alıp mahrum edeceksin

4 yıl kullandım ps2yi 2007de 5 yıl olacak artık yaksam sony bişi demez heralde nasılolsa 2007 ortalarında ps3 alcam

• bende eski gamepad lere takmayı düşünmüştüm böyle kablosundan tutup sallayınca çok güzel görünecekti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.