Şimdi Ara

Playstation VR | ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.818
Cevap
74
Favori
175.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony mail attim, faceden de yazdim, telefonlada aradim sadece telefondan aldigim cevap ne zaman gelecegini bizde bilmiyoruz oldu yani dunya ile ayni anda degil gec bir zamanda cikacagi icinde deneme alani ve lansman yok suan bizim ulkemizi niye ayri tutuyorlar ki bircok ulkede deneme alani mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kablo olayını bi bitirmediler gitti ! Yıl oldu 2017 hala bir sürü kablo çıkıyor saçmalık
  • Arkadaşlar vr için neden böyle bilmiyorum ama amazon.de (Almanya) bile vr için fiyat vermiş ya da önsipariş açmış değil. Ben satışa/ön siparişe açıldığında haberdar olmak için mail listesine kaydoldum.

www.amazon.de
    PlayStation VR - [PlayStation 4]: Amazon.de: Games
    https://www.amazon.de/Sony-PlayStation-VR-4/dp/B00ULWWFIC

• Amazondan aldigim vr kargolanmis. 2 tane Move almak kaldi

• Bende aldim fransa amazondan bakalim 1550 ye geldi hersey dahil en az 500 lira indirimli bi bozulursa sictik insallah bisey olmaz kumar işte

• sony kendi sitesinde 545 dolardan fiyatlandırdı. bugünkü kur ile 1685 tl ye geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

Amazondan aldigim vr kargolanmis. 2 tane Move almak kaldi

Hocam hayırlı olsun ilk izlenimlerinizi bekliyoruz
  • Source kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam. Gelsin bakalimda inceliyelim

• Bununla film falan izlenebilcek mi ?

• Rezervasyon ettim VR yarin Media Marktdan alabilirim diye email geldi....

• okanka18 O kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın, gelince garanti belgesinde geçerlilik yerlerinde Türkiye var mı yazarsanız seviniriz (eğer yazarsa 1 yıl Türkiye garantisi olur), tabi bir de tecrübelerinizi...Aklım prodaydı ama şu an vr'ı daha çok merak ediyorum.

• yekzan Y kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam mutlaka yazarim sagol

• quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

Rezervasyon ettim VR yarin Media Marktdan alabilirim diye email geldi....

Media markta satılıyormu yani sitesinde yok gittim mağazaya sordum yok dediler sadece önsipariş rezerv yapanlaramı getirdiler ?
  • Playstation VR | ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Playstation VR | ANA KONU

Hayırlı olsun hocam türkiyedenmi aldınız acaba ?

Birde bundle fiyatı ne kadar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiFAMaster10 -- 13 Ekim 2016; 9:28:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

quote:

Playstation Instagram sayfasında paylaşılan bir fotoğraf bana ait değil
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

quote:

Playstation Instagram sayfasında paylaşılan bir fotoğraf bana ait değil

• 2 el 2 move 80 tl ikinci el kamera 90 tl bunları 5 ay önce ve icin topladım ucu ucuz. 2 el ps4 gold kulaklik garantisi devam ediyor,0 dan farksiz 200 lira. Guitar hero seti sifir ve 300 lira.amazon fr den vr 1550 lira. Kendi ps mi icinde digital sec 5 oyunla tek kol 1015 liraya sattım. Amazon de den ps pro siparis ettim 1400 lira tabi hesabim ana hesabimdaki digital oyunlarim ps+ hepsi duruyor.hepsi bana toplam 2605 liraya geldi. Ps ile ilgili hersey var. Ps4 icin olupta bende olmayan bir aksesuar yok. Tabi kamera tutacağı gibi sacma ürünlerden bahsetmiyorum. Turkiyede 5000 ps4 olmadan vr lunch bundle sete istiyorlar birde ps4 pro en az 1800 lira 2. Kolla 2000 7000 lira yapar.

• Görüntü kalitesi nasıl olacak acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: okanka18

2 el 2 move 80 tl ikinci el kamera 90 tl bunları 5 ay önce ve icin topladım ucu ucuz. 2 el ps4 gold kulaklik garantisi devam ediyor,0 dan farksiz 200 lira. Guitar hero seti sifir ve 300 lira.amazon fr den vr 1550 lira. Kendi ps mi icinde digital sec 5 oyunla tek kol 1015 liraya sattım. Amazon de den ps pro siparis ettim 1400 lira tabi hesabim ana hesabimdaki digital oyunlarim ps+ hepsi duruyor.hepsi bana toplam 2605 liraya geldi. Ps ile ilgili hersey var. Ps4 icin olupta bende olmayan bir aksesuar yok. Tabi kamera tutacağı gibi sacma ürünlerden bahsetmiyorum. Turkiyede 5000 ps4 olmadan vr lunch bundle sete istiyorlar birde ps4 pro en az 1800 lira 2. Kolla 2000 7000 lira yapar.

Dostum kamera almadım ben çünkü ps vr ile beraber verilen kamera 2. versiyon yeni kamera yani çözünürlük ve diğer özellikleri bakımından ilk kameraya göre daha iyi..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.