Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
129.991
Cevap
308
Favori
4.668.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The $299 XBOX Series S is an Emulation Beast | MVG - YouTube

Şunu şuraya bırakam da. İhtiyacı olan olur belki... :)

• 1 ayda gamepass tan sıkılıyorsanız, Artık oyun oynamayı bırakmanın zamanı gelmiş demektir.

Ben 8 aydır gamepassta toplasan anca daha 15 tane oyun oynayabildim ki öyle oyunlar varki örneğin no mans sky; yüklediğinde tek başına 3 ay oynatıyor kendisini.

Tutarlı yorumlar yapın.
  • BREATH kullanıcısına yanıt
    Hocam senin Ruhun Fakir ne diyim.. Evet belkide sıkılmış olabilirimde 😀😀
  • Game Pass Ultimate alırsan EA Play içeriyor. Fifa BF, NFS ve Star Wars serileri full var. O kadar sağlam oyun var ki hangisine bakacağına şaşırıyor insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Tenebrio

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Uzaklaştırılmadan söyleyeyim bari

• TES VI mesela Xbox exc olsa pc dahil başka hiçbir platforma çıkmasa insanlar Xbox almak isterler. Çünkü o özel oyunu sadece orada oynayabileceklerini bilirler.

Eee Ps5 dahil her yere geliyorsa ne anlamı kalıyor ki? Gamepasse gelecek okey ama diğer taraftan insanlar bu oyunu oynayıp 20 30 TL zarar ile satacak. Yani 30 TL'ye oynamış olacak. Yani ucuzsa bu da ucuz. Ne anlamı var o zaman Xbox almanın.

• Öyle değil de daha çok hissederek keyif alarak oynuyorum.Tabi ne aradığına bağlı tartışmasız konular bunlar.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 1 Aralık 2020; 20:30:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

TES VI mesela Xbox exc olsa pc dahil başka hiçbir platforma çıkmasa insanlar Xbox almak isterler. Çünkü o özel oyunu sadece orada oynayabileceklerini bilirler.

Eee Ps5 dahil her yere geliyorsa ne anlamı kalıyor ki? Gamepasse gelecek okey ama diğer taraftan insanlar bu oyunu oynayıp 20 30 TL zarar ile satacak. Yani 30 TL'ye oynamış olacak. Yani ucuzsa bu da ucuz. Ne anlamı var o zaman Xbox almanın.
    Pc de microsoftun hocam. Microsoft iki koldan gidiyor. Pc de oynamayı sevenler için sorun yok zaten. Pc ile uğraşmak istemeyen, joistiği alıp tv nin karşısında koltuğa gömülüp oynamak isteyenler için de xbox ı alternetif olarak sunuyor. Ayrıca mirosoft akıllı televizyonlara da oyun platformu getiriyor. Böylece rakabeti farklı kulvarlara kaydırıyor. Gelecekte sony nin işi çok zor olacak. Sony de pc ve diğer plarformlara geçiş yapmak zorunda kalacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Grafik konusunda her şey aynı bence. Ufak tefek farkları farktan dahi saymıyorum. Ruh hastası bir takıntılı değilseniz o ufak tefek farklar hiçbir şey.

Exclusive oyun konusunda xbox ps'nin yanına yaklaşamaz.

Xboxta game pass gibi muhteşem bir sistem var. Sadece bunun için bile xbox alınır.

Son olarak, ps5 in oyun kumandası xboxınkinin çok önünde.

Fakat sony bence türkiyeyi hiç sallamıyor. 700 liraya oyun satmak nedir arkadaş? Tamam kur kötü kabul. Ama aynı kur xboxa da kötü. Adamlar ona rağmen aylık neredeyse 4 dolar gibi komik bir rakama gamepass veriyor.

Siz önce bir Xbox gamepadi elinize alıp oyun oynayın, ondan sonra düzgünce objektif yorum yapın. Xbox gamepadine kötüleyerek laf edenler en ağır hakaretleri hak ediyordur. Bilmeden, denemeden kimse yorum yapmasın.

Xbox’ın eleştirilecek tek noktası Playstation’a oranla özel oyun eksikliğidir, başka bir yerde geri kalmamıştır tam tersi her konuda Playstation’ın önündedir. Böyle bir karşılaştırma konusunun açılması da gereksizdir, çünkü tüm her şey ortadadır. İnsanlar Sony özel oyunları çok seviyor ve oynamak istiyorsa Playstation, diğer aklınıza gelecek her şeyde en kaliteli ve güzelinden faydalanmak istiyorsa Xbox tercih etmelidir. İki tarafa da saygı duyulması gerekiyor.

Sırf fanatik Playstation’cılar Xbox konusunu kirletmesin diye bu konu açılmıştır. Belki yaptıklarından biraz utanırlar diyeceğim de öyle olsalar zaten böyle uçuk, kendi tuhaf hayal alemlerinde yaşadıkları bir dünya yaratmazlardı.

• sirinbaba33 S kullanıcısına yanıt

Pcye gelmesini bir noktada anlayabiliyorum. Windows Microsoft'tun en büyük platformu zaten. Ama kendi oyunlarını rakip konsola getirmesi aşırı anlamsız.

Xbox oyunlarının Ps5'e gelmesi yerine kendi konsoluna özel olup kalite çıtasını yukarıya çıkarmasını tercih ederim. Bu sayede Sony de daha kaliteli oyunlar yapar. Ama Microsoft resmen rekabet edemiyor bu şekilde.

• xbox game pass olayıyla xbox'ı tek geçerim. yeni oyunları 400-500tl olan ps'i zenginler alsın...

• MambaVino kullanıcısına yanıt

Bilader kafan mı iyi? Xboxın sahibinin oğlu musun? Ne bu sinir yok hakaret hak ediyor bilmem ne. Xboxın geçen nesilden bu yana yaptığı köklü bir değişiklik yok ufak tefek tasarım değişiklikleri var sadece yalan mı? Ben de bu nesil xbox alacağım. Fakat ilk gözlemlerimde ps5in kumandası daha önde gözüktü bana. Böyle olmasa bile ben yanlış biliyorsam bile bu benim hakaret yememi gerektirir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Bilader kafan mı iyi? Xboxın sahibinin oğlu musun? Ne bu sinir yok hakaret hak ediyor bilmem ne. Xboxın geçen nesilden bu yana yaptığı köklü bir değişiklik yok ufak tefek tasarım değişiklikleri var sadece yalan mı? Ben de bu nesil xbox alacağım. Fakat ilk gözlemlerimde ps5in kumandası daha önde gözüktü bana. Böyle olmasa bile ben yanlış biliyorsam bile bu benim hakaret yememi gerektirir mi?

Xbox gamepadi en iyi gamepad olduğundan tabi ki köklü değişiklik yapmayacaktı. Bu gamepadde titreşim, tuş hissiyatları ve kolda tutuş hissiyatı daha da güzelleşmiş Xbox kullananlar ne demek istediğimi anlayacaktır.

Kullanmadan böyle bilmeden PS5 gamepad’i çok üstün demeseydiniz, böyle bir muamele görmezdiniz. Xbox gamepadini kullandıktan sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız. Kendiniz deneyimledikten sonra yorumlarınızı yazın.

Oyun konsolu alt üst tarafı. Bu kadar gerilmenin manası ne

• Bir gariban olarak 800 liraya ilk kasa Xbox One ve kardeşlik ile 2-3 yıllık game pass ultimate yaparak keyfime bakmayı düşünüyorum.

Kabul edilmelidir ki kötü giden ekonomimizde Xbox (One,One S,One X,Series X,S) bu milletin ihtiyacı olan eğlence aygıtı olacaktır.

Sony ülkemiz için giderek kaymak tabakanın cihazına dönüşmektedir,halktan uzaklaşmaktadır,beyaz tasarımı da bu elitizmin ispatıdır.

Oyun oynamak sadece iş adamlarının değil öğrencinin de hakkıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertKabuk -- 29 Kasım 2020; 18:27:15 >
  • quote:

TES VI mesela Xbox exc olsa pc dahil başka hiçbir platforma çıkmasa insanlar Xbox almak isterler. Çünkü o özel oyunu sadece orada oynayabileceklerini bilirler.

PC’e gelmesi tabi mantıklı sonuçta Windows yani PC’de Microsoft’un pazarı oluyor. Ama Bethesda oyunlarını Playstation’a vermesi skandal bir karar olur. Sony sana vermiyorsa, sen de ona vermeyeceksin bu kadar basittir. Ben şahsen Bethesda ve diğer ileride Microsoft bünyesine katılabilecek firmaların oyunlarının Sony’e verileceğini düşünmüyorum.

Gelmemesi benim zararıma ama ben de gelmemesi gerektiğini düşünüyorum. Parayı basıp aldıysan bir zahmet oyunları da kendi platformunda tut. Forza, Gears falan da gelsin. Sony de GoW, Last of Us falan Xbox'a çıkartsın. Platform farkının anlamı kalmasın.

Xbox rekabet etmek istiyorsa kendi oyununu kendi bünyesinde tutmalı. Yoksa dediğim gibi yine Sony'den farkı yer. Kim ne diyorsa desin konsol alan önemli sayıda bir kitle exc oyun için alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheryl Mason -- 29 Kasım 2020; 17:40:53 >
  • quote:

Gelmemesi benim zararıma ama ben de gelmemesi gerektiğini düşünüyorum. Parayı basıp aldıysan bir zahmet oyunları da kendi platformunda tut. Forza, Gears falan da gelsin. Sony de GoW, Last of Us falan Xbox'a çıkartsın. Platform farkının anlamı kalmasın.

Xbox rekabet etmek istiyorsa kendi oyununu kendi bünyesinde tutmalı. Yoksa dediğim gibi yine Sony'den farkı yer. Kim ne diyorsa desin konsol alan önemli sayıda bir kitle exc oyun için alıyor.

Playstation’ın özel oyunları olmasa siz dahil kaç kişi şu anda Playstation tercih edebilirdi ? Sadece eski alışkanlıklarından vazgeçemeyen insanlar ve fanatikleri kalır, geri kalanlar ya PC, ya da Xbox tercih ederdi.

Hocam " Xbox gamepadi en iyi gamepad olduğundan tabi ki köklü değişiklik yapmayacaktı" bu argümanınız bile havada kalıyor.Xbox gamepadini kullanıyorum şu an Xbox One X'im var.Tamam güzel kol ama en iyi gamepad diye söylenecek bir şeyi yok.Ve neredeyse tüm uzman inceleme kanallarında bunun yanında oyun geliştiriciler tarafından Dualsense'in nasıl büyük bir yenilik olduğunu dile getiriyor.Bunun yanında Xbox Series S/X ile beraber gelen kolda sadece ele biraz daha iyi oturuyor ve d-pad değişmiş diyorlar.Aynı kol diyorlar.Ve siz "Xbox gamepadi en iyi gamepad olduğundan tabi ki köklü değişiklik yapmayacaktı" diyorsunuz.Kusura bakmayın ama buna sadece gülebiliyorum.İki firma arasında rekabet olması gerekli birisi güzel bir şey yaparsa diğeri de güzel bir şey yapması gerekli ki tüketici tarafından bir albenisi olsun.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.