Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (5973. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
132.681
Cevap
309
Favori
4.758.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 59715972597359745975
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konsollar güçsüz değil aslında optimize etmeye tam uğraşmıyorlar bence sonradan sonraya optimize güncellemesi atıyorlar sanki pc bunlar

Bakınız el konsolları bile şuanda yeterince optimize oyunlar nedense kitleyi bu tarafa çekmeye başladılar
    ETA PRIMEyoutube
    Would A RYZEN Ai 9 365 Handheld Be Worth Buying? Radeon 880M VS 780M
    https://www.youtube.com/watch?si=L1WQk52-9h4l6d3o&v=WC4rZtxVlP4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 27 Ağustos 2024; 19:0:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Indiana Jones and the Great Circle geliştiricileri, oyunun PlayStation'a çıkacağı için "süper heyecanlı".

MachineGames geliştiricisi Jens Andersson'a, oyunun PS5'e çıkması ile düşüncesi sorulduğunda "ellerini havaya kaldırarak" Yaşasıın! diye yanıtladı.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]eurogamer.net
    Indiana Jones and the Great Circle developers "super thrilled" it's headed to PlayStation
    https://www.eurogamer.net/indiana-jones-and-the-great-circle-developers-super-thrilled-its-headed-to-playstation
  • Suicide Squad ve The Last of us Part 2'de çalışmış geliştirici Del Walker:

"Keşke Series S hiç var olmasaydı. Bu konsol için oyun optimize etmek çok sinir bozucu - ne yazık ki gelecekte daha fazla oyunun Xbox platformunu atlayarak yayınlanacağını düşünüyorum."

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]x (formerly twitter)
    Tourens (@tourensexe) on X
    https://x.com/tourensexe/status/1828079634367553707
  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt

Satın alım öncesi Bethesda stüdyoları oyunların satışı üzerinden ekstra prim alıyordu.Microsoft sonrası oyunlar Ps tarafına çıkmayınca ve gamepass day one olunca bu primi kaybettiler.Uzun zamandır bu sebeple oyunların multiplatform olması için Microsoft'u sıkıştırıyordu Bethesda çalışanları.

Heyecan kazanacakları ekstra paradan dolayı yani :)

• Caped banlandigindan beri konunun tadi tuzu kalmadi bu ne arkadas [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Her nesil ortalama 250-300 milyon konsol müşterisi , Pc'nin daha güçlü olduğunu bile bile konsol konforu için konsol alıyor.İçinde bir nevi 12-13 yıllık donanım olan Switch 150 milyon satışı zorluyor.Demek ki yüz milyonlarca oyuncu için bu teknik detaylar çok da önemli değil.

• yorumsuz

• wither kullanıcısına yanıt
    Bence ileride steam konsol işine girebilir o zaman piyasa ayrı bir güzel olur deck ile ufaktan adım attılar zaten bakalim neler olacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GTA VI da demek ki 840p den 720p ye düşecek. XSS Gariban Edition da 540p olur.

• Ps5 Pro'nun tüm gücünü kullanacak olan o mütiş exc;

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]x (formerly twitter)
    HazzadorGamin, Dragon of Dojima (@HazzadorGamin) on X
    https://x.com/HazzadorGamin/status/1828427864863113560
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Tahminen 10 yıl sonra çoğunluk stream'e geçecekken , herhangi bir firma o kadar büyük bir yatırım yapar mı şu saatten sonra bilemedim.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Wukong Ps5 satışları etkilenmesin diye 7 gün sonra meta puanlarını serbest bıraktıran koca yürekli Sony :)

• oliwander O kullanıcısına yanıt

ayrıca konsollar piyasada regülatör rolünde. sınırı belirleyen şey konsol. hiçbir üretici rtx 3060’ı dahi baz almaz. orada temizinden 100 milyonluk, sırf oyun oynamak için bir cihaza para vermiş, oyuna da para harcamaya hazır kemik bir kitle var. herkes ps5/series x’i baz alarak oyunu optimize ediyor. öyle de devam edecek. gta 6’yı ilk gün konsola çıkarmalarının sebebi konsolla aşk yaşamaları değil, finansal bir karar bu.

bu nesildeki falso, ms’in series s diye abuk bir cihaz piyasaya sürmesi. donanımı kısacağına disk drive’ı çıkar, 100 dolar ucuza sat. şu an 8gb ram sınırı yüzünden series x’e de ket vuruluyor.

bunun haricinde konsollar her zaman kerteriz noktasıdır. bu nesilde de öyle devam ediyor.

• Wukong'da ki hatunlara bak birde Outlaws'da ki hatuna ya sabır.. Reel de ki hali ne kadar güzel aslında, oyunda ki haline bak alakası yok resmen sjw kokuyor.

güzel hatun yapmak çok mu zor? 20k adam çalıştırıp birisi de çıkıp demiyor mu? bu ana karakterin tipi ne böyle?

• Series S artık cloud stream bir makine olarak yoluna devam edecek arada indie yapımlar çıkar native olarak oynanır 😀

• Bilerek yapıyorlar gibi geliyor bana kojima reis te nasıl yapılacağını biliyor bu işi [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• RocK__StaR kullanıcısına yanıt

Hideo Kojima çok büyük adam ya ağzının tadını biliyor, nerede en güzel hatun varsa oyuna sokuyor direk. Müthiş birisi, büyük saygım var. DS2 de ki cast inanılmaz olucak baya büyük bir oyun geliyor, hikaye de baya derin olucak yine. Japonlar, Koreliler ve Çinliler valla sektöre ilaç gibi geliyorlar, iyi ki varlar.

Kore'den iki oyun gelicek birisi İnzoi, Sims'e büyük rakip harika görünüyor. Bir diğeri de Detroit Become Human tarzında bir oyun adını unuttum şimdi ama bilenler biliyordur onu da baya merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 27 Ağustos 2024; 22:0:32 >
  • İnzoi harika görünüyor hiç benim türüm olmadığı halde karakter tasarımları çok hoş

• Venom Snake kullanıcısına yanıt

Grafiği, donanım güncelliğini, fiyatını vs geçtim, online oynamak için ödenen ücret veya oyunu 60fps oynamak için geliştirici firma insafına kalmak (RDR2) gibi şeyler beni rahatsız etmeye başladı. Artık geçen nesilde belli olduğu gibi ekran kartı günceller gibi konsol güncelleyecek gibi duruyoruz (pro dedikoduları). Pc işine döndü bu durum.

konudakiler de yanlış algılamasın. genellikle konsol kullanıyorum. Orta ayar, 3060Ti lı bir sistemim var. Şu anda beni konsolda tutan yegane şey oyun optimizasyonları ve pc olmayan, gamepadden tek tuşa bas aç vb gibi pratik şeylerin olması. Yoksa artık her 4 senede bir 500-700 Euro vermek akıl karı olmamaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 28 Ağustos 2024; 8:51:9 >
  • Erkka kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hatta sorun sayısı gittikçe azalmaya başladı iki ayda bir iki defa cod çökmesi hariç sorun yaşamadım ki onu konsol tarafında da yaşıyorum
    Ama en önemlisi dediğiniz gibi rdr 2 aldım mesela ps tarafında bitiremedim bile bunca zaman PC tarafına geçince yüksek fps Türkçe yama ile keyif ala ala bitirdim ne kadar İngilizce olsa bile kendi dilinde oyun oynamak çok daha keyifli oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 59715972597359745975
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.