Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6634. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
132.681
Cevap
309
Favori
4.758.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 66306631663266336634
Sayfaya Git
Git
Giriş
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dictattor kullanıcısına yanıt

Bu astro bot mesela ps5 kolu yerine normal bir xbox koluyla oyna

yada Pcye gelsin o ps5 dual-sense olmadan hiçbirşey ifade etmiyor. Astro botun tek iyi yanı dual-sense ile güzel uyumlu. kola güzel bildirim veriyor. Maalesef Astro bot dışındaki hiçbir oyun dual-sense'i adamakıllı kullanmıyor.

PS5 neslinin yaptıgı tek iyi şey astro bot+dualsense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 14 Şubat 2025; 20:29:12 >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt
    Dual sense ile neler neler yapılabilirdi. Birinci parti stüdyolar bile hakkını veremedi. Hatta bu teknolojiyi nintendo kullansaydı suyunu sıkardı net. Sony’nin huyudur, teknolojiyi getirir ama altın dokunuşu yapamaz. Vita ile erken dönem switch şansını ucu ucuna kaçırmış. Yukarıda da belirtildiği gibi astro’nun ödülden ödüle koşması bir yere kadar önemli. Asıl önemli olan oyuncularla buluşabilmesi sony’nin team asobi’yi sağlıklı bir oyun geliştirme döngüsüne sokması, ve tabi çoğu birinci parti studyo’nun dual sense’i verimli kullanabilmesi. Ama 9. nesilde bu pek mümkün görünmüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • State of Play'den sonra hiç oyun bahsi yapılmıyor ve sunum kötüleniyor. Bir tane bile iyi oyun yok mu yoksa sunum genel anlamda kötü olduğu için arada gözden kaçan mı var?

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    İyi oyun kötü oyun meselesi değil. Bir oyun hariç hiçbiri Ps exc. olmadığı için daha çok. O da ertelenmezse 2026. Adamlar Pc'ye bile oyun duyurdu kendi eventlerinde 😃 Multiplatform eventi olmuş bir çeşit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 14 Şubat 2025; 21:7:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Çoklu platform kaçınılmaz zaten eninde sonunda diğerlerine gelecek. 😄

Öyle de insan bir iki beklenen oyun duyurur, duyurmasa haber paylaşır falan gazı verir sonra yine diğerlerine geçer. Bu yok. Pc oyuncusunun eventi izlemesiyle Ps oyuncusunun izlemesi arasında hiçbir fark yoktu neredeyse. Bu demek istediğim.

Hocam kimi insanlar GTA VI fragmanı vs. bekliyorlardı, ben orada da değildim. Bir tek Ghost of Yotei gameplay'i görsem yetecekti, ki yazın çıkacak diyorlar oyuna. O bile yoktu. Death Stranding 2'den banko bir şey gelir diyordum o da gelmedi. Eşim Ghost of Tsushima'yı sevmişti onu bir gazladım hadi canlı izleyelim bir trailer falan düşer heyecanlı olur diye, en son PS plus oyunlarını tanıtmaya geçtiklerinde düzgün bir şey görmeyeceğimizi anladım ama kıza söylemeye utandım "hadi bir çay yapalım" diye lafı dolandırıp kapattım programı.

Returnal'ın yapımcıları yeni bir şey geliştiriyorlar, hypelanmak isteyenlerin hypelanabileceği o var bir tek. Ben Returnal'a da aşırı sarmamıştım çok dikkatimi çekmedi o yüzden.

• southpaw16 kullanıcısına yanıt
    Bunu demek istedim. Sen Yotei falan diyorsun bir ses ver bir şey yap gazı ver devam et yani. Bence bu sene çıkmayacak o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 14 Şubat 2025; 21:19:42 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Bence de, 4-5 ay sonra çıkabilecek oyundan bir ses gelirdi yani. Öte yandan Wolverine oyunu falan vardı, hepsi kayıp. Indie - AA oyun da severim eyvallah da State of Play izleyen insan iki indie tanıtımı görelim diye izlemiyor yani Sony'in şovunu yapacağı yer orası.

• myze kullanıcısına yanıt
    Onlar da bu sunumda bir şey duyurmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 14 Şubat 2025; 21:35:57 >
    Hocam ps5 2020 sonunda çıktı, en geç 2027 sonunda da yeni nesile geçilecek. Neredeyse konsolun ömrünün yarısı cros-gen ile geçti. Nerdeyse ps5’in suyunu sıkan oyun çıkmadan ara donanım çıkarıldı. Servis oyun sevdasına bütün kaynak oraya aktarıldı ve seri şekilde iptal edildi. Şimdi kalan 2,5 yıl kadar sürede hem bu çıkmazdan çıkacak bir güzergah sunulması bekliyor insan. Neredeyse ellerinde hiç bir şey olmadığı teorisini destekleyen bir sunum oldu.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    IGNyoutube
    Tides of Annihilation - Extended Gameplay Walkthrough
    https://www.youtube.com/watch?si=fPSznTCjIA6e6Arv&v=_hU-lpWlaEs&feature=youtu.be

Bugün uzun bir oynanış videosu paylaşılmış bayağı güzel görünüyor sinematikler animasyonlar filan. Seslendirme bir tık zayıf gibi. Gerçekten 60 liraya oynayabilirsek bu oyunu ilginç olmuş olacak

• Yapistirin 6 oyun birden

İlk üç oyun vardı ama olsun 150 lira bedava

İlk üçü 30’lardan mı ne almıştık, ikinci paket bin’lerden açılmıştı. Mükerrer satın alma olsa bile bu fiyat da gayet iyi.

ilk paketi kaçırmıştım süper oldu sağolun hocam

eşşek store'um yine ateş ediyor [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    İstesen de alamazsın.Yeşil pasaportsuz oynanmıyor

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Abi sadece bizim foruma özel PS5 pro için YPFG (yeşil pasaport frame gen) gelecekmiş.

• Tomb raider 4_5_6 Türkçe altyazı var mı

• 
Sayfa: önceki 66306631663266336634
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.