Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6632. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
132.989
Cevap
309
Favori
4.768.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 66306631663266336634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ırkında milletinde değilim kimsenin de aletin sıfırı 900 CAD, hala 6 ay sigortası var. 500'e koymuşum ikinci ele hala 300'e iner misin edebiyatı yapıyor millet. Bakmayın siz beyazlar da gayet anasının gözü, 300'e bırak gelip alayım diyen eleman beyaz mesela. Eve gidince 600'e al ben kapına getireyim diye cevap yazacağım.

Geçen PS Pro o fiyat farkına değmez derken de aslında buna getiriyordum lafı. Ben Türkiye yaşarken öyle 200 dolar 300 dolar çok koymaz Avrupa/Amerika/Kanada'da yaşayana, bir tek Türkiye'de bana kur farkı ve vergilerden ötürü zor geliyor sanıyordum ama öyle bir fark ediyor ki aslında başka yerlerde de. Reddit'te şurada burada bakıyorum millet çıldırıyor o kadar fiyat farkı var PS 5'ten doğru düzgün hiçbir yenilik yok diye, Facebook Marketplace'ten, Gamestop vari yerlerden ikinci el ucuza oyun kovalıyor herkes. Bazı pahalılıklar Türkiye'de vergi faktöründen ötürü daha net hissediliyor anladığımca, misal konsol fiyatları, ancak düzgün hiçbir şey eklemeyip, bir de disk driver'ı çıkarıp 200-300 dolar farkla konsol çıkartmak, 5 yıllık oyunu "remastered" diye 60 dolara satmak vs. hiçbir yerde "ne olacak ya" denip geçilecek şey değil. Neyse lafı Asus Rog Ally'dan PS 5 Pro gömmeceye getirdim yine, dünkü State of Play'in hayal kırıklığından olsa gerek :D

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

MGS falan var yok yaw. PS sunumuna gönderme yapmışlar oyunlar komple bize de geliyor diye. Şaka maka exc. devri bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Bitti tabi..İki Konsolda PC'nin 3.partisi oldu.Birbirlerine kur yapıyorlar şimdi de..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Aynen öyle.

PS5 jenerasyonu, onca eleştiriye rağmen, konsolların ulaştığı en üst seviye. 75 milyon satış rakamı PS fanlığından değil. Konsolun kendisinin iyi olması ve Xbox'ın zayıflamasıyla ilgili.

Tabi Sony de, diğer firmalar gibi, artık daha az oyun çıkarıyor. Ama konsollar, özel oyunlara eskisi kadar bağımlı değil. Oyunları eskisi gibi 900p @ 30 FPS oynamıyoruz. AW2 gibi, GPU sömüren bir film bile, yüksek çözünürlük + RT Reflections'la 40 FPS oynanıyor. RT'siz 60 oluyor.

----------------

Bu arada, RTX 50 serisinin güç konnektöründe yanma sorunu varmış. 5090 ve 5080'de görülüyor, 5070 Ti'da da olabilirmiş.

1800 dolardan başlayıp 4000 dolara kadar çıkan kartların yangın çıkarma riski var. PS5 Pro'yu haksızca eleştirirken bundan bahsetmezler.

Nvidia seneye 20-24 GB Ram'li 5080 Ti çıkarıp, o sorunu da çözer. PC'ciler GTA 6'yı beklerken iyi satış yapar.

Aslında düşününce, PC tarafından güzel bir Risitas videosu çıkar[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  Oyun bekle, patch bekle, fix araştır, spoiler'dan sakın, ayarları tartış, yanma riskini tartış..[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 14 Şubat 2025; 12:49:16 >

• Xbox Series X performans modu ile aldım görüntüleri. Kalite modu biraz daha güzel duruyor ama 30 fps çekilmez. Oyunun first person olarak tasarlanıp third person modunun sonradan eklendiği belli oluyor biraz kütük duruyor bazı şeyler third person modunda ama çok rahatsız etmedi oyun akıyor. Herhangi bir bug veya oyunu patlatan bişeyle karşılaşmadım şimdilik.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• Shamster kullanıcısına yanıt
    Sağ sticke basılı tutup fps - tps geçişi yapabiliyorsun hızlıca bu arada henüz farketmediysen. Biraz sıkıntısı var ama tps oynuyorum ben çoğunlukla. Karakterimi görmek istiyorum bu tarz oyunlarda. UE5'in iyi örneklerinden, temiz şimdilik. Bu arada yönetmen en baştan tps kararı vardı diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 14 Şubat 2025; 8:12:0 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam evet farkettim bende. Combat'a girince fps ye geçiyorum bazen ama onun dışında tamamen third personda oynuyorum bende. Türkçe de olsaydı tadından yenmeyecekti, belki PC'de yüklerim daha sonra.

Konsolda UE5 genelde sıkıntılı olurdu ama sorunsuz geldi bana bu oyun. Kingdom come deliverance 2 de sanırım UE5 onu da almıştım ama daha bakamadım ona. Sırf Türkçe diye aldım onu ilk oyunu da hiç oynamamıştım zaten, çok gerçekçilik içeren orta çağ teması çok ilgilendiğim bir tema değil zaten ama bayağı övüldü o yüzden denerim onu da hafta sonu.

• Shamster kullanıcısına yanıt
    Yok CryEngine o.

Tps'nin keyfi ayrı ya. Kendimi görerek oynamak hoşuma gidiyor. Ama tek tuşla geçiş de güzel oluyor.

Performans iyi bence de. İyi oyunlar. Akşam devam edicez inş :)

1. parti stüdyomuz obsidian.. rüya gibi resmen

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]IGNyoutube
    Check out the Avowed launch trailer to see the threats you'll face and learn more about this world from this RPG. Avowed is available to play now with Early Access, and it will be available on February 18, 2025 on PC, Xbox Game Pass, and Xbox Series X/S. Welcome to the Living Lands, a wild and untamed frontier where exiles, dreamers, and adventurers seek a new beginning. But beneath its breathtaking landscapes, something sinister festers. A devastating soul-plague known as the Dreamscourge is driving settlers to madness, and the land itself resists those who try to tame it. As an Envoy chosen by a foreign emperor and blessed by a mysterious god, you are thrust into the heart of this chaos. With divine power at your fingertips, you’ll uncover ancient secrets, forge uneasy alliances, and determine the fate of a world on the brink. Will you bring unity to the Living Lands or let its struggles consume it?
    https://www.youtube.com/watch?si=hSVxnPzPPpYX4buv&v=0FSOWpAms6M&feature=youtu.be
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle özellikle bu tarz oyunlar fps çekilmiyor pek. Kamera geçiş işini güzel yapmışlar.
    İyi oyunlar size de hocam umarım devam edebilirim günde maksimum 1.5 2 saat vaktim oluyor oyun oynamaya. O da her zaman olmuyor ama bir tane eğlencemiz var işte yinede oyunları almaya devam ediyorum birçoğunu bitiremesem bile

• Yapistirin

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    aldım, ps tr store’da fiyat yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Geçtiğimiz gün state of play'de tanıtılan oyun değil mi bu?

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Evet

Hocam sağolasın bu oyunu takibe almıştım state of play sonrası, bedavaya gelmiş oldu

Kapanmış sanırım

• cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    aynen alan aldı

hata globalmiş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 14 Şubat 2025; 11:3:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 66306631663266336634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.