Daha önce yayınlanan trailer'larda grafikler çok yavan görünüyordu ciddi manada cilalamışlar görselleri, etkileyici olmuş ayrıca büyü animasyonları ve silah kullanımı çok daha akıcı hale getirilmiş. Bu sene miki'nin stüdyoları bizleri boş bırakmayacak belli ki adamlar döktürmeye devam ediyor. Şu görsellik artı ray tracing ile minnak Series S'in bile 40 FPS veriyor olması S sahipleri için de güzel bir gelişme. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 13 Şubat 2025; 22:38:12 > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6631. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yok abi Days Gone Remastered ile Sony vizyonuna yeni bir seviye atlatılmış durumda fakat bunu sizin gibi benim gibi insanların anlamaya ufku yetmiyor
-
Ps4 dönemindeki Sony den bugün ki Sony e. Gerçekten inanılmaz garip bir nesil izliyoruz. Haa şu da var x360 zamanından sonra xbone nesli de saçmalıktı. Benzeri şu an da Sony tarafında yaşanıyor. Sony in bu hale gelmesi ciddi bir sorunsal. Kabul etmek ve eleştirmek gerekir. Herkes oturmuş QANZİ GETEA GELSİNDE KONSOL SATIŞI COŞSUN kafasında. Ciddi bir sıkıntı bu. Neyse
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bi OLED+Soundbar ile bakmak lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hahahahahha
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sony'e bir şamar daha
https://x.com/Xbox/status/1890113743960395902
-
Bir de şu var, olacağını sanmam ama bir şekilde GTA VI patlarsa, veya patlamayı da geçtim, beklendiği kadar devrimsel, müthiş bir oyun olmazsa PS'ten de öte oyun sektörü nereye kıracak rotayı? Hani eskiden "oha ben ne oynuyorum böyle," hissini verecek kadar şaşırtan, insanı içine alan oyunlar olurdu ya, ben onu o kadar az yaşadım ki son yıllarda. BG 3 falan anca. Garanti formüllere saplanıp kalmış durumda AAA stüdyoları.
Dan Houser sonrası dönemde ilk büyük projesini göreceğiz Rockstar'ın, 12 yıllık beklemeden sonra inanılmaz bir hype da binmiş durumda oyunun üstüne. Endüstri tarihinde bu derece beklentinin bir örneği daha var mıdır emin olamıyorum. Half-Life 3 diyeceğim o bile yine iyi kötü PC odaklı bir IP, GTA'yı konsolcusu PCcisi herkes bekliyor. Böyle bir beklenti nasıl karşılanır onu da bilmiyorum.
-
Koskoca nesil remastered nesil olarak tarihe geçecek.Bu neslin namusunu gta 6 kurtaracak gibi,sony+microsoft dua ediyorlardır bir an önce çıksın diye.
-
Yeşil pasaport?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asus Rog Ally'i 500 CAD'a Facebook Marketplace'e koydum, adam 300'e ok de şimdi gelip alayım diyor. Ölücülük bize has değil küresel bir şeymiş arkadaşlar. Adama "is your mom beautiful" yazsam ban yer miyim acaba :D.
-
Kanada göçmenler ülkesi. Anlaşıp buluşmaya gittiğinde karşına bir türk, hindu, arap çıkarsa şaşırma
Upscaling teknolojileri bitmiyor.SSD ile başlayan süreç,PSSR,OLED, Soundbar,Yeşil Pasaport,BMW ile devam ediyor.Yani düşünsene evde kullandığın Airfry bile Pro'ya +çözünürlük olarak geri dönüyor.Büyüksün Cerny (Sülün)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 13 Şubat 2025; 23:38:33 >
Birde tersten bakmak lazım
Büyük gümledim gece gece
GP'ye mi gelecek bunlar?
Hepsini alabiliriz ama yeşil pasaporta ulaşamayız. O yüzden anlamıyoruz biz bu PS5 Pro işinden. Ne yaparsak yapalım bazı premium kullanıcılar kadar premium olamayacağız.
yok abi state of multiplatform sonrası xbox'a gelecek oyunları sıralamışlar
-
Adamların yaptığı sunumda sadece 3 oyun xbox'a çıkmıyor demişler.Sadece Blue Prince hem gamepass hem plus day one geliyor şimdilik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X