Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6650. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 22MARTLI , 7ender , 7ender Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 13 Misafir - 14 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
133.110
Cevap
310
Favori
4.772.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 66486649665066516652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    çöpstation’da böyle açık dünya rpg olsa asrın oyunu ilan ederlerdi woke diyor eleman

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

2.5 saat kadar oynadım henüz o tarz şeylerle karşılaşmadım, ilerde varsa bilemem ama woke'dan ziyade karakter tasarımları herkese hitap etmiyor gibi.

• Avowed sosyal medyada sabah akşam gömülmesine rağmen steam platformunda globalde en çok satan oyun şu an.Monster Hunter Wild gibi bir devi geçeceğini sanmıyordum , Pc ve Xbox gamepass day one bir oyunun.İnsanlar rpg'ye aç demek ki.

• wither kullanıcısına yanıt
    Aktif oyuncu sayısının 15-16k olması tuhaf biraz o halde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Oyun yeni açıldı sayılır artar biraz daha.Ama KCD 2 seviyesi imkansız.Artı çoğu oyuncu gamepass'ten oynayacak.

Steam'de en çok satan oyunsa yine bir 50K görmesi beklenebilir gibi.

Hafta sonu belli olur net sayılar ama 50K olacağını sanmam yine de.

God of War Ragnarok 35K , Spider Man 2 28K'yı geçememiş gamepass durumu olmamasına rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 19 Şubat 2025; 1:18:55 >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Oyun o zaman gerçekten kapsayıcıymış; açma kapama seçeneğiyle hem woke hem de anti woke cenahı kucaklıyor. :-D

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt

Şunun ekran görüntüsünü alalımda PS'e duyurulunca atarız [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Dendiği gibi lore ve godlike muhabbeti ile ilgili o surata eklenen mantar vs. gibi şeyler. Ama birçok insan öyle görünmek istemeyeceği için kapatma seçeneği verilmiş. Tabii oyundaki npc'ler görüyor gibi tepki veriyor.

Ek olarak karakter profili sayfasında görünen He / She / They de kapatılabiliyor. Varsayılanı kapalı hatta sanırım.

mavişimetapmaktanhelakoldum.com admini çöp demişti oyun için bana, bir yanlışınız olmasın?

Her oyunun 90-100'lük olması gerekiyor gibi bir algı var. 70-80'lik keyifli ortalama - ortalama üstü oyunlar da lazım. Avowed da tam bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 19 Şubat 2025; 9:25:37 >

8/10'luk oyunlar ortalama ise eyvah  

70 kısmına dedim onu 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Nat Alianovna

Oyun o zaman gerçekten kapsayıcıymış; açma kapama seçeneğiyle hem woke hem de anti woke cenahı kucaklıyor. :-D

Ana karakter dışındaki dünyada tiplerin böyle olmasının sebebi var. Hikaye ile bağlantılı. Bir salgın sonucu insanların, hayvanların, bitki örtüsünün görünümünde değişimler oluyor.

Bir nevi tlou da bulunan Clicker gibi düşün.

Woke olayı ana karakteri yaratma ekranında ana karakter için mevcut, görüntüsünden sesine kadar cinsiyetsiz oluşturabiliyorsun.

İstersen kapatabiliyorsun. Bu opsiyondan dolayı problem yaratmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 19 Şubat 2025; 9:57:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JePinkman

Her oyunun 90-100'lük olması gerekiyor gibi bir algı var. 70-80'lik keyifli ortalama - ortalama üstü oyunlar da lazım. Avowed da tam bu.

Obsidian bundan sonra da orta ölçekli ve orta bütçeli oyunlar yapmaya devam edeceğini açıkladı geçen gün.Outer Worlds 2 ile birlikte 6 senede 4 oyun çıkartmış olacaklar neredeyse.Avowed kalitesinde olsun ben razıyım.Türü sevdiğim için bana ilaç gibi geldi oyun.

Bu arada maalesef dün gelen yamayla oyunun zorluk dengesini düşürmüşler.Bunun sebebi de rpg oynamayı bilmeyen inceleme siteleri.Oyunda yan görev yapmdan , keşif yapmadan gittikleri için duvara toslamış ve bu yüzden oyunun puanını kırmışlardı.Genel kitle de oyundan soğur diye korktular sanırım.

Yama öncesi oyunun ilk bosslarında sık sık ölen yayıncılar izlemiştim.Dün gece izlediğim yayıncılar hiç ölmedi.Ben de dahil.Oysa çok tadında , savaşları stratejik yapmaya zorlayan bir dengesi vardı oyunun.Normal modda oynayan zor moda çeksin bence.

Days Gone Remaster'da platin kasma keyfi varken kim oynar Avowed'ı , haklı arkadaş.

Normal zorluk bir tık kolay gelmişti dün oyuna başladığımda, sebebi buymuş demek [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Başta dengesizdi orada güncelleme lazımdı. Ama bu sefer de ters yönde dengesiz olmuş. +4 fark yerine +2 olsa güzel olurdu.

• 
Sayfa: önceki 66486649665066516652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.