Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6652. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
133.115
Cevap
310
Favori
4.774.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 66506651665266536654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shamster

Avowed'ı mecburen PC'ye yükledim oradan oynuyorum Türkçe çok daha keyifli. Oyunlarda Türkçe dil desteği gelmemeye devam ederse PC oyunculuğuna geri döneceğim gibi duruyor. En azından makine çeviri vs bir şekilde halledilir.

Ben anlamıyorum milyonlarca text olan baldurs gate veya kingdom come 2 gibi oyunlar Türkçe destek verirken birçok firma hala vermemekte diretiyor. Mafia The Old Country kampanyası olmuştu geçenlerde ondanda bişey çıkmayacak muhtemelen. Ubisoft'ta direten firmalardan biri mesela.

İngilizce az çok biliyorum ama eğer online co-op filan bir oyun değilse yani dili çok ağır veya önemli değilse ben okuduğum herşeyi anlamak istiyorum o konuda takıntılıyım biraz.

Bu konuda playstation'ı hep gömüyorum(hak ediyor) bir de hak ettiği farklı bir alandan öveyim. Adamlar Türkçe dublaj bile yaptı zamanında, ana dilimizde oyun oynamayı Sony başlattı büyük işler anlamında. Artık dublaj filan gelmez o ayrı da, en azından alt yazı desteğini devam ettiriyorlar.

rockstar,ubisoft,nintendo,capcom,squire enix kessen Türkçe desteği vermiyor.

Türkçe desteğini çin/kore stüdyoları ile doğu avrupa, slav menşeili stüdyolar veriyor genelde.

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

6-7 GBlık kingdoms of amalur reckoning bile 100 saate yakın oynanış sunuyor yan görevlerle

Bukadar grafiğe abancaklarına biraz daha içerik koysalarmış oyuna en azından 50-60 saat sürse iyi oyun derdim

15-25 saatte bitiyor çok kısa oyun.

Ayrıca çokta grafik yok aslında KCD2nin grafikleri rdr 2nin grafikleri avoweddan iyi.

Pillars of eternity 3 yapmaları gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 19 Şubat 2025; 13:45:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenqhisKhaan89

6-7 GBlık kingdoms of amalur reckoning bile 100 saate yakın oynanış sunuyor yan görevlerle

Bukadar grafiğe abancaklarına biraz daha içerik koysalarmış oyuna en azından 50-60 saat sürse iyi oyun derdim

15-25 saatte bitiyor çok kısa oyun.

Ayrıca çokta grafik yok aslında KCD2nin grafikleri rdr 2nin grafikleri avoweddan iyi.

Pillars of eternity 3 yapmaları gerekirdi.

Dayı bunlar nasıl kıyaslamalar, ben iptal.

Skyrim 5 gb ama 300.000 saat oynanış sunuyor. Rdr 2 ile bu oyun? wtf.

Sen bizi trollüyorsun, itiraf et artık !

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tabikide skyrim ile kcd2 ile kıyaslayacagız hatta kingdoms of amalurla kıyaslamakda dogru. Hatta Fable ve Gothic serisi :) Avowed bu oyunlara benzer yapıda.

Oyunu sanki erken piyasaya sürmüşler gibi birşeyler eksik birşeyler değil direk Anahikaye yarım %50 dolulukta oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 19 Şubat 2025; 13:52:21 >
    Skyrim'in ana hikayesini 5-6 saatte bitirenler var, bu süre olayı epey değişken bu tarz lineer olmayan oyunlarda.

Avowed keşif yapılırsa, her yere adım satılırsa 50-60 saat sürebilir. Bu da yeterli gayet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 19 Şubat 2025; 13:52:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Sürmüyor işte heryere adım atıp yapılmadık side quest kalmadıgında 25-30 saat arası bir oynanış sunabiliyor.

Hatta avowed'a mainquest rush videoları düşmeye başlarsa 3-4 saatte biter :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 19 Şubat 2025; 13:54:12 >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt
    Oynama hızı, lore takibi, zorluk gibi birçok faktör var. Ben her şeyi okuyorum mesela elden geldikçe notlar şu bu. Build vs. için vakit harcıyorum. 20 saatte ilk mapi bitiremedim daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: JePinkman

Skyrim'in ana hikayesini 5-6 saatte bitirenler var, bu süre olayı epey değişken bu tarz lineer olmayan oyunlarda.

Avowed keşif yapılırsa, her yere adım satılırsa 50-60 saat sürebilir. Bu da yeterli gayet.
    Yan görev + ana görev 40 saat civarı sürüyor.

Bethesda oyunlarında klasik ana hikaye 10 saati pek geçmez. Dünyayı keşfetmek ve yan görevler yüzlerce saat oynatır.

Zaten bomboş saatler gömeceğine kalite zaman sunmak daha önemli.

Bu arada yine konu çok tekrara sardı, eski atışmalarda kalmadı, bir süre mola vermek iyi olabilir tekrar.

Skyrim Bomboş değilki karakterini maxlamaya calısıosun geliştiriyorsun tıpkı mmorpg oynar gibi skill agacını crafting agacını ilerletiyorsun.

Ortaya karışık custom classlar yapıyorsun skyrimde. Yani dopdolu bir oyun hiçgörev yapmasan bile bunları ilerletmek karakterini geliştirmek mümkün.

Avowed bu yönden çok limitli ve kısıtlı bir rpg deneyimi sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 19 Şubat 2025; 13:57:33 >
    Yeterli bence süre.

Zaten Skyrim gibi olamaz ki. Yani Skyrim, BG 3 vs. oyunların böyle yer edinmiş olmalarının bir sebebi var. Nadir çıkar böyle yapımlar. Beklenti hatalı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: GenqhisKhaan89

Skyrim Bomboş değilki karakterini maxlamaya calısıosun geliştiriyorsun tıpkı mmorpg oynar gibi skill agacını crafting agacını ilerletiyorsun.

Ortaya karışık custom classlar yapıyorsun skyrimde. Yani dopdolu bir oyun hiçgörev yapmasan bile bunları ilerletmek karakterini geliştirmek mümkün.

Avowed bu yönden çok limitli ve kısıtlı bir rpg deneyimi sunuyor.

Bomboş saatleri skyrim e değil zaten kalitesiz kopyalarına söyledik.

Belki de geliştiriliyordur. BG3 başarısı sonrası Obsidian'dan Josh Sawyer yeni bir POE oyunu için yeşil ışık yakmıştı geçen yıl çıkan haberlere göre.

• MisterX06 kullanıcısına yanıt

Bencede yapmalılar Sözde BG3 Niş kitleye hitap eden bir oyun :) 15milyondan fazla satmış. çok büyük satış adedi.

Pillars of eternity 3 de BG3 kadar detaylı içeriği dolu dolu olabilirse oda satar.

• x (formerly twitter)
    Alkan Adakaner (@AlkanAdakaner) on X
    https://x.com/alkanadakaner/status/1892158260397985987?s=46&t=Vgbyo9j2j7eaCF9CGF5FiA

Konsolların girdiği en büyük çıkmaz kapasitelerinin üstünde bir güce öykünmesiyle girdi. 9. nesil bence dibi gördüler. Yeni döneme ait, switch 2 dışında bir şey beni heyecanlandırmıyor.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

Youtube'da Indiana Jones'u da 10 saatte bitiren videolar var.Burda hepimiz 20-30 saat aralığında bitirdi oyunu.40 saat gömen oldu.Adamlar 5 sene uğraşıp oyun yapıyor , millet koştura koştura tüm detayları kaçırarak oyun bitiriyor.Sonra da bu nesil berbat , oyun yok diye söyleniyor.

Avowed'ı 15 saatte bitireceğine hiç oynamasınlar daha iyi.Koca dünyanın 3'te 2'sini görmezsin muhtemelen.

• jymz___ J kullanıcısına yanıt
    ya şu fanboyu paylaşmayın xbox batsın diye dua eden veletlerden

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Kişilerin bence pek bir önemi yok. Dedikleri sürekli söylediğimizin bir başka varyasyonu.

• jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Zaten yorum yapmamış ki pek. Satış üzerinden değerlendirmiş. O da yorum değil veri.

• wither kullanıcısına yanıt

Gerçekten mi yazıyorlar çamur atmak için mi onu da anlamıyorum. Geçen burada İndiana Jones’a 10 saatlik oyun denmiş. Ağzım açık okudum mesajı valla. Aynı muhabbet Spiderman 2 için de dönüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 19 Şubat 2025; 16:2:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 66506651665266536654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.