Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6649. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 13 Misafir (2 Mobil) - 17 Masaüstü5 Mobil
5 sn
133.160
Cevap
311
Favori
4.776.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 66476648664966506651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3060 olmadan olmaz o kadar kullanıcı yanılıyor olamaz hemen alman lazım. bak 0.84 müş 0.04lük kesim demiş bu ne la böyle kart mı olur hemen satıp 3060 almış ohh be gençleştim resmen bu kadar mı farkeder demiş. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    PC Gamepass'ten oynuyorum premium çulsuzum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunla ilgili tüm düşüncelerimi birebir yansıtan, çok güzel bir inceleme olmuş. İlgilenenlere tavsiye ederim. Kısacası, oyuncunun aklıyla alay etmeyen bir oyun olması bu oyunun asıl ilgi çekici yönü olmuş.

Second Windyoutube
    I Love Kingdom Come: Deliverance 2 for Respecting My Intelligence
    https://www.youtube.com/watch?si=ZiNJcF5f_cfIhKqm&v=PX0Df6eZyxg&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 18 Şubat 2025; 21:40:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Unutmayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

He aklınca başkasıyla mesajlaşarak laf atmaya çalışıyor. Ama kardeşim sövüp saydığın bir platformu niye kullanırsın. :)

• GT_55 kullanıcısına yanıt

arabanın içindeki ayrıntıyı sonradan farkettim hahaha çok komik ya

• Marvel Rivals'ın yapımcıları bile iş garantisine sahip değilse oyun sektörünü kötü günler bekliyor demektir, ilerde sektörde çalışmak isteyen eleman bulamayacaklar;

https://x.com/HazzadorGamin/status/1891927714648424556

• Avowed tema müziğini harika yapmışlar

• ßLacKLioN kullanıcısına yanıt

Cidden şaka gibi bu ne ya? Gerçek olamaz bu, oynamışlardır üzerinde. Transa geçmiş gibi duruyor [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Yine kızdırmışsın sanırım bazı mecraları. Dinlenme vermişler. O kadar da oyunları var oynayacak ama hep buradalar. Nasıl vakit ayırıyorlar XBOX'ta oyun oynamaktan da burada da ciddi mesai yapıyorlar?

Jet hızıyla muhaliflere soruşturma açma bu ara çok moda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechVET -- 18 Şubat 2025; 23:25:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechVET

RPG'de grafik aranmaz kanzi. Harika oyun çünkü bedava. Varsın woke olsun, kaşları çiçek olsun. Bedava oynuyoruz kanzi, daha ne isteyelim?

Mesajı yeni gördüm bro. Oyunun grafkleri gayet iyi bu konuda söyleyeyim, iyi iş çıkarmışlar + kaşları çiçek muhabbetini görünce ağır sövdüm özelleştirme ekranında ama kurcalayınca gördüm, zorunlu değil, kapatabiliyorsun. Böyle marjinal tiplerden hoşlanmıyorum, woke tarzı iğrenç şeylerden hoşlanmıyorum.

Dragon age son oyunu seven buna bayılır.

Skyrim, witcher, fallout ile kıyas dahi yapmam, onlar ayrı seviye.

Klasik obsidian, yapmış adamlar. Puanları gayet iyi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 18 Şubat 2025; 23:32:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

En büyük hataları KCD 2 ve Monster Hunter arasında çıkarmaları oyunu.

• Avowed'da karakterlerin yüzündeki şekiller woke'dan ziyade lore ile ilgili.Godlike olayı.Ama itici durduğu gerçek , kapatma seçeneği koymasalardı sıkıntıydı cidden.

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Ya Sony woke kültürün yeri, hepimiz biliyoruz. Kızıyoruz da. Ne gereği vardı şimdi Avowed'da böyle woke hareketlerin? Çevre grafiği iyi olabilir ama o NPCler ne öyle gerçekten? Oyun kurulu, bugün yarın açar oynarım ama benim midem bulandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechVET

Ya Sony woke kültürün yeri, hepimiz biliyoruz. Kızıyoruz da. Ne gereği vardı şimdi Avowed'da böyle woke hareketlerin? Çevre grafiği iyi olabilir ama o NPCler ne öyle gerçekten? Oyun kurulu, bugün yarın açar oynarım ama benim midem bulandı.

Ben hiç sevmem, xbox oyunu diye savunacak tarafım yok. Kapatabilme seçeneği kral. Kontrol ettiğim karakterin böyle abidik gubidik tipi olduğunu görünce rahatsız oluyorum, neyseki kapatıp eli yüzü düzgün bir karakter oluşturdum. Bunlarında sonu gelecek, ters tepiyor artık, seve seve azalarak bitecekler.

+ oyundaki virüs, mantar, plague direkt lore ile alakalı. Sebepsiz değil o tipler ama kaşına koymak, kafasına koymak, makyaj gibi koymak soytarılık.

Sonuç olarak rpg seviyorum diyen herkes affetmez bu oyunu, özellikle outer worlds sevenler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

sarrrdı, sarıyo

• 
Sayfa: önceki 66476648664966506651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.