Beta testi bitiyor, 2025 Ocak ayında PC'de nihai sürümünü oynayacağım |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6277. sayfa)
-
-
Artık Hellblade 'den nasıl bir combat beklenildiyse...Ya ben üç aşağı beş yukarı böyle bişe geleceğini biliyordum.Ha yürüme sim kötü müdür.Değildir.Ama yani beklenti ile sonuç hiç tutmadı:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyiliği kötülüğü tartışılır tabiki hocam ama beklenti Gow killer olduktan sonra ortaya çıkan işi görünce kolaylıkla beklentinin altında kaldı diyebiliriz.Mesela Indiana Jones içinde Uncharted killer deniyordu bakalım o nasıl gelecek
-
Sen PlayStation oyunları hep sinematik diye dalga geçiyordu Xbox oyununa baştan sona sinematik bir oyun gelince " Sinematik deneyim diye sony oyunlarını yıllarca şişirdiler microsoft yapınca tü kaka oldu" diyorsun sen ne adamsın böyle caped fenasin
Ya hiç olmazsa Indiana Jones 'un bı mantığı var:)Oyun TPS olmasa da bi Action/Adventure..Ya psikolojik gerilim bi yürüme sim ile hack and slash sularında yüzen bi Aksiyon oyunu zaten aynı cümlede geçemez.Mantık gruptan ayrıldı:)
Milleti Bloklamaktan Artık Hiç birşey Okuyamaz Hale Gelmiş NE Anlamı KAldı Forumun
-
Bu konuda kıyaslar genellikle böyle oluyor hocam okuması keyifli oluyor en azından
-
Bu forumun en büyük bozuk plağı bu mürit tayfa. Bide pcmr yaverleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıkıntı şu dostum bütün reklamlarında savaş sahnesi gösterdiler. Keşke oyunun walking sim olduğunu belli etselerdi. Tüm oyunun 30 dk savaş o da uyduruk mekanikler ve yapması 7 yıl mı ne aldı. Rezalet xbox un her markası rezil şuanda.
bir iki tane yaparsın eyvallah ama her oyunun kopyala yapıştır sinematik olursa dalga geçilir, çeşitlilik sıfır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adam Sabah KAlvaltısında Öğle Yemeğinda ve Akşam Yemeğinde Açıp HellBlade2 İzliyor sadece Birde Oyunları Eleştiriyor :D
-
hocam aslında yeni oyunları çıktığı gibi oynamak hata oluyor, en iyisi biraz beklemek.. İlk görünen buglar giderilmiş oluyor, optimizasyon düzeltiliyor vs vs.
-
Aynen öyle. Bu endüstride uzun yıllardan beri oyunları/ürünleri kusurlarla/bug'larla dolu biçimde eksik çıkarmak ve - genelde tamamını değil de yalnızca belirgin bir kısmını - sonradan düzeltmek yerleşik bir norm.
Oyun sektörü fazla büyüdü ve çalışması çok zor bir sektör firmalarda sürekli giderden kısmak için hem tek çalışana çok işi yüklüyorlar hemde hızlıca bitsin istiyorlar TLOU2 çıkmadan istifa edenler vardı iki uç hafta eve bile gidememiş insanlar buna çözüm şart artık güzel bir oyun motoru falan mı çıkar bilmem ama böyle giderse AAA oyun sayısı senede bire ikiye düşer.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Şu an ps5 veya xbox series x fiyatları aynı. E ucuz değilse neden xbox alınsın kafam almıyor. Bu xbox bir anda mı pahalandı?
-
Evet öyle hocam da buna baya yukseldim ben.Herhalde bir yama gelmiş saatlerdir sıfır bug sıfır drop oynuyorum.Epic ayarlarda 90 altı FPS görmedim.İlk gün rezil durumdaydı
Ne alaka? Gamepass gibi kütüphanesi çoğu oyunu PS tarafından daha uyguna , EA Play avantajı bir de üzerine PS oyunları PC tarafına geliyorken kim neden PS alsın?
-
Ben iki konsolada sahibim. Bende senin gibi düşünüyordum ve yurt dışında olsam tercihim ps5 olurdu ama bu ülkede xbox şart onu anladım. Sebebi de 439 liraya aldığım Like a Dragon: Ishin! Digital Deluxe Edition'ı Sony abimiz 3.900 liraya sattığı için.
-
Aynı bile değil, ben ps5 digital'i 20 bin civarına alıyorum. Series X 26.500 lira bandında.. Biraz daha ucuzlasa da series X alsam diye bekliyorum. Ama bu gidişle aklımda soru işaretleri olmasına rağmen PS5 alacağım mecbur.
İki konsolunda mağazadaki oyun fiyatlarına baktınız mı? Genel olarak fiyatlar ve üstüne de gamepass avantajı ile oyun alırken cebinizden çıkan parada ciddi anlamda büyük tasarruf oluyor. Bir diğer nokta ise ben bu dönemde Xbox tarafını oyun kısırı olarak filan görmüyorum. Flight Simulator, Valheim, Age Of Mythology gerçekten Microsoft tarafında farklı deneyimler yaşatacak oyunlar çok fazla. Death Stranding, Hellblade gibi başarılı yapımlarda var.
Bunları PlayStation'a daha yakın bir kullanıcı olarak yazıyorum. Bu nesilde Sony tarafı bizi heyecanlandıracak bir şeyler yapamadığını düşünüyorum. Mesela ben hala Days Gone, Uncharted 3-4, God Of War, Red Dead Redemption, Last Of Us 2 gibi kült yapımları henüz oynamamış olmama rağmen kesin PS5 alırım diye düşünürken bir anda Series X baskın gelmeye başladı. PlayStation'ı tabiki kötülemek mümkün değil. Dualsense deneyimi bambaşka. Üstte yazdığım gibi Sony tarafında onlarca oynamadığım AAA oyun var ve bunların hepside TR altyazılı bu muazzam bir şey. İşte bunca duruma rağmen hala Series X almalıymış gibi geliyor. PS5 alınca pişmanlık yaşayıp. Kemal Sunal'ın elinde ekmekle, ateşte dönen kızarmış piliçlere camdan ekmek bandığı bir sahne vardı. O duruma geleceğim diye almaya çekiniyorum PS5'i...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X