Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130.395
Cevap
308
Favori
4.681.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 64426443644464456446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ahahah yapcak bişey yok.Oyuna girişte testosteron testi var:)Geçemezsen oynayamıyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Oyun Versiyonu :

Netflix Versiyonu

Önümüzde çıkacak yeni Tomb Rider oyunlarında Lara Croft kaslı, erkeksi ve escinsel ( Netflix versiyonu )yeni bir versiyona geçiş yapacakmış.

https://n4g.com/news/2631852/tomb-raider-12-has-an-almost-perfect-lara-croft-blueprint-thanks-to-netflix#
    Sevdiğimiz ne varsa içine etti bu woke tayfa

Kendi hastalıklı düşüncelerini ve pisliklerini yaymadan rahat edemiyorlar

Amaçları da bu. Olabildiğince tahribat vermek

Çocukları ve gençleri bu pislik ucubelerden uzak tutmak gerekiyor

Playstation'a da bu virüsü enjekte ettiler maalesef

Bu çılgınlığa çanak tutan tüm batılı firmaların aklını başına toplaması ve Playstation'ın Commiefornia'yı terkedip Japonya'ya geri dönmesi dileğiyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• "yok ya kardeşim her karakter güzel olacak, her karakter taş olacak, her karakter fit olacak, oyun dünyasının kurallarını ben belirlerim, sanatçının sanatına da ben karar veririm, güzele çirkine de. "

asıl woke nedir? [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Shingo Yabuki

"yok ya kardeşim her karakter güzel olacak, her karakter taş olacak, her karakter fit olacak, oyun dünyasının kurallarını ben belirlerim, sanatçının sanatına da ben karar veririm, güzele çirkine de. "

asıl woke nedir?  

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Bunlar ne ? Xçöpüm woke a mı battı ? Son xbox sunumundan woke ürünleriniz. Ha bunlar beni zerre ilgilendirmiyor ama kendi evinizin önünü temizlemeden komşunun evini eleştirmeyin. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 27 Aralık 2024; 11:34:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tlou için Neil Druckmann, ps2 oyunu Ico’dan esinlenerek uncharted 2 için Drake’e yancı npc dilsiz bir kız planlamış. Sonra fikrini kendi ip’sine saklamış Uncharted’a Tenzin karakterini yerleştirmişler. Hennig’in tlou’la pek alakası yok. Druckmann hatetlerı Bruce Straley faktörünü büyütüp yine itibarsızlaştırma yoluna gidiyorlar. Ama tlou fikrin özü tamamen Druckmann’a ait.

• Persona_6 kullanıcısına yanıt
    bunlar hangi oyunmuş fable'da kendi karakterini yapıyorsun
    avowed'da öyle diğer ikisi nedir

Naughty Dog'un bir Aktris'den oyun karakteri yaratma süreci :

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]jerkstoyoutube
    From the Medlabs level, you are turned into a Strogg in a comfortable fashion! See full description for details of the process. The process (from QuakeWiki): 0:20 - Transfer is scanned by lasers. 0:50 - Transfer is injected with steroid dosage and accompanying nanite colony via cardiopulmonary system. 1:03 - Transfer undergoes facial mutilation by a Strogg Scientist. 1:40 - Transfer's legs are removed cutting directly though the femoral arteries with a dirty saw blade. 2:23 - Mechanical legs are placed where the transfer's legs used to be. Then metal plates are riveted to the arms and body, and the legs are attached to the transfer's stumps. 3:15 - Neurocyte is implanted into the cerebrum using a large hypodermic needle; the subject almost immediately gains knowledge of the Strogg language. 3:30 (unseen) - Metal plates and armor are attached to the subject's backside, including the body and the back of the head. 3:40 - Transfer is put in a tank and transported to the Registration Station. 3:55 (interrupted) - Neurocyte is registered and activated; Subject becomes fully Strogg. Sequence engaged.
    https://www.youtube.com/watch?v=CJwyjWpP4XA&feature=youtu.be

• Periah kullanıcısına yanıt
    olsun ama baş yapıt

İlki indiana jones, sonuncusu avowed, fable karakterinin yanındaki de south of midnight tan sen nasıl xbox fanısın ya? [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] beni ilgilendirmiyor karakteri değiştirmesi, microzort böyle tanıttı bu oyunları woke a batmış microzort [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 27 Aralık 2024; 12:37:54 >
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt

Ekleme yapalım. Öve öve bitiremedikleri Amy Henning Forspoken oyununun yazarlarından biridir. Hani şu exclusive diye yerden yere vurdukları oyun varya hani.

Kör ölür badem gözlü olur derler. Bugün Neil Druckmann Naughty Dog'dan ayrılıp Xbox studyolarindan birine geçse neler yazarlar merak ediyorum açıkçası.

Indiana Jones'un woke ile alakası yok

Avowed ve fable fantezi dünyaları gerçeklikle bir bağlantısı yok dilediğini yapabilirsin

South of midnight'da sıradan siyahi bir karakter var woke mu değil mi çıkınca anlarız

• Spor yapıp kas yapan kadın olamaz mı ? Saçını sıfır yapan kadın olamaz mı ? Eşcinsel olamaz mı ? Yav sizene kardeşim insanların yaşam tarzlarından rahatsız oluyorsan oynamazsın olur biter bende stellar blade in ana karakterinden rahatsız oldum ve oyunu oynamadım oynamayın kardeşim bu kadarda rahatsızsanız ülkemizde binlerce eşcinsel veya kaslı kadın kendini pazarlayan hatta ve hatta bunların barları var gidin oralardan başlayın bıktırdınız be

Yoo hepsi woke bunların, hiç bahane üretme. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]Wagner Knows Why?youtube
    Xbox Showcase A Woke Disaster?!
    https://www.youtube.com/watch?si=43iRtgr2GLJ2RsBs&v=1kBT74l72vE&feature=youtu.be

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]RevenantRemnantyoutube
    #xboxshowcase #fable #woke Well... another year, another beloved canned series gets a woke reboot, this time it's a series I enjoyed since the first game came out on the og Xbox, that series being Fable. Shoutout to @jenpachi2408 for helping editing the script for this video.
    https://www.youtube.com/watch?si=P2GZL30noJT5_BGz&v=B7C9l2ALnro&feature=youtu.be

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]AmazingAnimationyoutube
    Xbox Showcase was WOKE! #xbox #microsoftshowcase SUBSCRIBE! _ Social Media: ►Email: amazinganimyt@gmail.com ►Instagram: http://instagram.com/theamazinglucas ►Youtube: yotuube.com/amazinganimation
    https://www.youtube.com/watch?si=CRJIeaMj31TqToiY&v=f4Gl19i4nK4&feature=youtu.be

Hadi hayırlı tıraşlar [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 27 Aralık 2024; 12:51:7 >

• kayakuk kullanıcısına yanıt

Yanlış anlaşılmasın ben bunların hiç birinden rahatsız değilim, isterse oyun full woke sjw dolsun, ben oynadığım oyundan zevk alıyorsam bitmiştir. Ben bunları 10 gündür kıl tüy woke diyenlere ayna tutmak için atıyorum.

Hayırlı traşlar [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Periah kullanıcısına yanıt

Sen de tutarlı ol da yukarıda attığımları da eleştir hadi bakalım anti sjw savaşçısı periah, tabi senin derdinin woke moke olmadığını hepimiz biliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 27 Aralık 2024; 12:58:35 >

Eleştirilecek hiçbir yan yok. 2024 yılında bu dayatmalar nedeniyle oyun satışları yuzde 29 daha geriledi. İşin kötü yanı 2023 iyi bir yıl bile değildi.

Tüm batı oyun yapımcılığını endüstrisi aklını kaçırmış gibi koşa koşa uçurumdan aşağı atlıyorlar. İntergalactic'de farklı olmayacak.

Eldeki verilere göre her yıl oyuncu topluluğunun daha buyuk bir bölümü yeni oyun almayı bırakıp 10, 15 yıl öncesinin oyunlarına dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 27 Aralık 2024; 13:4:37 >
  • 
Sayfa: önceki 64426443644464456446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.