Valla cyberpunk dlc 'si cok iyi olmuş diyorlar ben bir indirim bekliyorum gelsin bir daha başlıyacağım baya güzelleşmiş diyorlar, dlc hikayesi de cok iyimiş. Benim vaktim olsa kesin ona dalardım. |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6446. sayfa)
-
-
Fortnite, cs, Lol, hearstone, overwatch. Neden şaşırdın ki?
-
ana oyundan çok daha iyi oynanmayan her dakika zaman kaybıdır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben oynamadım ultimate edition indirimi bekliyorum. herkes öyle diyor.
-
"Asıl woke nedir?"
Kendine yakışmayanı giymektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 27 Aralık 2024; 16:17:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz Xbox oyunlarını satın almayıp geçiyor muydunuz yoksa bütün gün burda mesai yapıp çöplüyor musunuz ?
Şimdi size yapılınca ağlamayın
Playstation ya da Xbox farketmez inşallah herkes bütün woke, sol-ilerici aktivistlerin başını çektiği oyunların ümüğünü sıkıp nefesini tüketir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Songbird0 -- 27 Aralık 2024; 16:15:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elimde cyber punk var ama dlc var mı onu bilmiyorum bakmam lazım Peki dlc yi oynamak için ana oyunda ne kadar ilerlemek gerekiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ustad oncelikle fikirlerinize katiliyorum. Oyun firmalarinin populer kultur etkisindeki ideolojik dayatmalari sektoru baltaliyor. Oyuncularin tepkisine ragmen, firmalar kararlarinda israrci davraniyorlar.
Ancak, maalesef insan psikolojisi de kabullenmeye cok meyilli. Oyuncular yeni oyunlari deneyimlemek icin onunde sonunda (ya da kayda deger ilk indirimde) verdikleri tepkiden vazgeciyorlar.
Bununla birlikte, yeni cikan oyunlarin satis miktarinin gecen yillara gore %30 azalmasina etki eden faktorlerden bir baskasi da globaldeki fiyat artisi. Oyunlar fiyatlari 40-50 euro bandindan 60-70'e yukseldi. Ayrica bu fiyat deluxe edition ile 100 euro ve uzerine cikmaya basladi. Bu sebeple tuketiciler de eski oyunlari oynayip, yenileri indirim zamaninda alma stratejisine yoneldiler.
Ayrica abonelik sistemeleri de bence yeni oyunlarin satis miktarini dusuruyor. Icinde 100+ oyun bulunan bir platform, casual oyuncuyu birkac yil idare edebilir.
Son olarak; yeni cikan oyunlarinin satisinin azalmasina ragmen, sektorun buyumeye devam etmesi de oyuncularin halen para harcamaya meyilli oldugunu gosteriyor. Ancak soyledigim gibi satin alma aliskanliklari degisti ve bir adet yeni oyun yerine birkac adet indirimli oyun almayi tercih ediyorlar. Neticede konsol markasindan bagimsiz olarak, oyunlari cikis tarihinden sonra 3-6 ay icinde en az %20 indirimli alabiliyoruz. Hele ki satis rakami dusukse, bu indirim %50'yi bile buluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dünyanin en iyi oyunu
Woke tayfa abarttı, sana da katılıyorum benim için kratosun taş fırın erkeği hafif dangaloz aşırı kaba, anlayışsız bir tanrı olması dana gibi de kasları olması lazım. Ve bu önemli ama ben bir oyunu buna bakarak yargılayanlara da kusura bakma da güler geçerim. Senin niyetin zaten PlayStationın game awards zaferini gölgelemek, sal artık biz bile sallamıyoruz bu kadar, goty aldık, nostaljisine biraz daha Astro bot oynadık çekildik kenara, konu başka yere gidecek merak etme
spoiler olmasın buradan bakabilirsin dostum, aktif olunca başlayın çünkü baya iyi itemlar var, ana oyunda onları kullanmak istersiniz diyor
Evet büyük bir xbox fanboyu olduğum doğrudur
Bak işte herkes farklı ve yeni hali beğenen insanlar da var.Ben de Kratos 'un bu daha derinlikli daha üç boyutlu halini daha çok sevdim.Bu kişisel bişey.Bu Anti Woke tayfa bunu anlamıyor.Herkes sizin kadar keskin değil kardeşim bu konuda.Kimisi böyle daha çok seviyor kimisi senin gibi oyunu sadece bu yönüyle yargılamıyor.Kimisi de benim gibi Woke eleştiriyor ama çok farklı yerden ve farklı şekilde..Yani sanıyorlar ki çoğunluktalar ve asıp kesecek sanatçının işine karışacaklar.Abi sanatçı işini yapar begenirsen satın alırsın beğenmezsen almazsın.
Haklı dahi olsalar o kadar keskinler ki haklı iken haksız duruma düşürüyorlar kendilerini.Ve bu sadece daha çok woke'a sebeb oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 27 Aralık 2024; 19:47:23 >
Teşekkürler hocam bakayım
Spacemarine 2 son bolumdeyim üzerimi başımı yirtacam sıkıntıdan..R2 tuşuna basık tutma geyming.Ulen yarış oyununda bile bu kadar basık tutmuyorum R2'ye
Microsoft'a ait olan South of Midnight oyununun siyahi ana karakteri için oyuna woke kültürü sokmuşlar diyemeyiz.Çünkü oyunun hikayesi ABD'de siyahi insanların ana vatanı sayılan bölgedeki gizemli olaylar üzerine kurulu.Yani olması gereken zaten ana karakterin siyahi olması.Ana karakter beyaz olsaydı sorun olurdu aksine.
Bu akımdan kurtulacağımız yok.Kadınların çekici taraflarını törpülemelerine hatta yok saymalarına alıştık.Ama en azından ana karakter diye sunduğunuz karakterlerde biraz karizma olsun , itici karakterler olmasın.Piyasada çirkin sayılabilecek ama paçalarından karizma akan bir dolu erkek , kadın oyuncu var.
Ron Perlman abimize kim yakışıklı diyebilir ama adam karizmadır.İlk God of War üçlemesinde Kratos çirkin ama karizmadır.Alien 3 ana karakteri çekici değildir ama karizmadır.
Şahsen 30 saat ara sahnelerde göreceğim karakterin gerekirse çirkin ama ilgi çekici bir karakter olmasını isterim.Fable tanıtım karakteri , Intergalactic ana karakteri itici karakterler.Bir akımı zorla empoze etmeye çalışıyorsunuz anladık ama bari seçimlere biraz özenin.
-
-
Spacemarine 2 gösterdi ki belli tuşlara hızlıca ya da süreğen bi şekilde basmak da gameplay olmuyor.Bu da ayrı bir edilgenlik.Yürüme simülasyonlarında daha çok gameplay var.En azından derli toplu bir hikaye anlatılıyor.Bu ne olm?
Zerre abartmıyorum bugüne kadar eline kol almamış biri sadece R2/RT tuşuna basık tutarak oyunu bitirebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 27 Aralık 2024; 22:40:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X