Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6447. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oliwander , Bonobo643 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
130.174
Cevap
308
Favori
4.676.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 64456446644764486449
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İliğini kuruttun gamepass'in :)

2d sekiro , baya övüldü bu oyun.

• wither kullanıcısına yanıt
    Oyun gurmeligi böyle bişe.İyi oyun Bağdat'ta olsa bulup getireceksin...Ahahah

Nobody wants to die ile bunun arasında kaldım.Eşime ikisinin videosunu izletip ona sordum.Samurai Kedi de karar kıldık:)

Steampunk kediye yenildi.Her zaman söylerim.Kedi kazanır abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 27 Aralık 2024; 22:43:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Oyuna baktim, cok iyi duruyor, ama gel gorki gamepass e dahi 1800 TL fiyat var. Mecbur indiirm bekleyecegiz. Ama baya yukseldim oyuna, tesekkurler bilgilendirme icin 👏

• Epek01 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında ben oyunu eleştirdim.Cok tekdüze bi oyun.Kendimi anlatamadiydsam kusura bakmayın

Hocam , vakit kisitli oldugu icin, arada acip, stres atmalik, vurim kirim parcalayim modundayim oyunlarda. Ondan begendim acikcasi. Bu yuzden bana hitap ediyor 😉

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Sadece dlc oynayacaksan. Başlangıçta o şekilde başlatabilirsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Epek01 kullanıcısına yanıt
    Tamam o halde hocam.Beklentinizi fazlasıyla karşılayacaktır

• kayakuk kullanıcısına yanıt

O mantıkla gideceksek, şu harem de gerçekte vardı. Neil'e X'ten yazalım. Bir sonraki oyunun ana karakterini oradan seçsin:

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]onedio
    İran Şahı Nasreddin Qaçar'ın Fotoğraflarla İbret Verici Haremi
    https://onedio.com/haber/iran-sahi-nasreddin-qacar-in-fotograflarla-ibret-verici-haremi-488854

Hatta çok beğenip, IG'ye yan karakter olarak yetiştirebilir. Rahatsız olanlar da IG'yi oynamaz olur biter[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Stellar Blade gibi oyunların en büyük olayı, karakterinin öyle olması. Bayonetta da öyleydi. Fakat bir ND oyunu için, "beğenmezseniz oynamayın" demek abartılı olur. Playstation'ın en önemli stüdyosunun oyununu, herkes oynamak ve beğenmek ister.

Oyunları, gerçek hayattakinden farklı ve güzel şeyler görmek için oynuyoruz. Gerçek hayatta bile, bütün kadınlar en azından botoks yaptırıyorken, imkanı olanlar estetik operasyona giriyorken, oyunlarda çirkin karakterleri çok öne çıkarmanın gereği yok.

Bu arada, bu yorumları TLOU2'yi 5 kere bitirmiş biri olarak yazıyorum. (Şu an PS5 Pro'da Grounded+ olarak devam ediyorum[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] ) Ondaki woke olayı güzel yedirilmişti. IG'deki kadar itici duran bir karakter de yoktu. Lev'i falan, bir yan karakter olarak beğenmiştim.

IG'de ise, karakteri, oynayan aktristen daha çirkin yapmışlar. Suratına müdahele edilmese pek dert olmazdı. "Zaten bazı bölümlerde saçlı - peruklu olur" derdik vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Aralık 2024; 4:15:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Sek Gurme oyunu:)

Nerde o PC 'ciler sanat tasarımı önemsemiyor varsa yoksa grafik/FPS diyen eleman?

• Wukong 'un PS5 Pro DF incelemsine baktım.Valla PS5 Pro 'm olsa camdan fırlamıştım.Cep telefonlarında dahi katlanamadığım 1080p performans modu mu dersin, Frame gen ile ittire ittire alınan 40 FPS mi dersin.Aman Allahım🥹

Abi Allahaskina şu cihaz için OLED falan önermeyin.Bu cihazın hakkı budur [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Sülün Cerny

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 28 Aralık 2024; 0:47:25 >
  • Playstation 5 e özel çıkan ilk oyun(pc ve xbox da da varmış artık) olan Godfall'a bakayım dedim. Bu oyun fena da olmamış aslında yada kötü çıkmış sonradan toparlamışlar bilemiyorum yorumları kötü diye oynamamıştım zamanında. 1 sene sonra çıkan DLC ile birlikte daha iyi yorumlar almış zaten. 2020'de çıkmasına rağmen çok güzel görünüyor grafikler. Oynanış ve loot mekanikleri de fena değil. Bir god of war filan değil tabiki ama gayet oynanabilir bir looter hack&slash oyunu olmuş bu. Bu türde başka bir oyunda yok galiba hep shooter loot oyunları, yazık olmuş.

• Shamster kullanıcısına yanıt
    Arkasındaki stüdyo looter/shooter'in ehli bi stüdyo.Benim çok sevdiğim Borderlands serisinin yaratıcısı Gearbox.Bu oyun niye böyle oldu bilmiyorum.Oynamadım da.. Xbox'cılar bile eleştiremedi.Çok büyük unutuldu oyun

Playstation'da güzel oyun oynuyoruz ilüzyonu yaratacak teksey cihaza özel oyunlardı. Ama Jim Ryan döneminde alınan kararlar sonucu Ps'e Sony'nin doğrudan kendi stüdyolarından çıkan tek kişilik oyunlar gelmez oldu.

Bu durumda birde eski özel oyunları Pc'ye çıkartıp yeni oyun oyun yapmak yerine bu işi taşeron firmalara verdiğinde konsolun koruması gereken ilüzyonu ortadan kalktı.

Örneğin Ps4'te Ghost of Tsushima oynatan bir adam için Rise of Ronin büyük bir hayalkirikligi yaratti nitekim dısardan Tsushima'nin devamı gibi gorunen bu Ps5 özel oyunu Ps4'e çıkmış Tsushima'dan kalite olarak fersah fersah geride . İşte bunun nedeni Jim Ryan'in tek kişilik oyunları taşeron 3. Partilere devredip Sony studyolarini life Service'e koymasiydi.

Hepimizin bildiği üzere life service işi büyük felaketle sonuçlandı hem.Naughty Dog'un 3 yıllık emeği çöpe gitti. Hem Concord faciası yaşandı hemde tarihin en kötü konsol neslinin yaşanmasına yol açtı oyunsuzluk anlamında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 28 Aralık 2024; 0:57:12 >

Evet kötü unutulmuş bu oyun mükemmel durmuyor ama öyle berbat filan değil yani gayet oynanabilir bir oyun, bence unutulma sebebi sorunlu çıkış yapması ve online matchmaking sistemi olmaması. Coop var ama sadece davet sistemiyle çalışıyor anladığım kadarıyla, o kötü olmuş bu tarz bir oyun için. Bir kaç saat oynadım bu sene oynayıp bitirdiğim hellblade 2 den daha çok beğendim açıkçası bosslar filan ilgi çekici geldi, dünyası da görsel anlamda çok iyi tasarlanmış

• Periah kullanıcısına yanıt
    Hocam eleştirilerin haklı ama ben bişey farkettim geçen..Ardarda Jedi Fallen Order ve Jedi Survivor kurup denedim.İnanır mısın ilk oyun daha keskin ve güzel görünüyor.Ve Frame gen falan olmadan 4K 100+ FPS.Diğeri böyle bulanık FG+DLLS ile 2K 80 FPS falan.BF1'e baktım geçen hala canavar.Ya bu upscale işi mahvetti sektörü.Birkaç oyun dışında her platformda geriye gidiş var sanki.Yani nesil atlaması hissedilen oyun sayısı o kadar az ki.CP2077,AW2, STALKER 2, RoboCop, Plague Tale Requiem,Indiana Jones,HFW harici sanki eski nesil konsollar ile gayet çalışır gibi.PC için de geçerli üç aşağı beş yukarı bu durum.Dünya para verip GPU alıyorsun hakkını verecek oyun yok

• Shamster kullanıcısına yanıt
    Hocam kişisel deneyim işte en nihayetinde.Ben bu sene bozuk bozuk olmasına rağmen STALKER 2 'den büyük keyif aldım hatta ne kadar ben de çok begensem de,yere göre sığdırılamayan Indiana Jones 'tan daha fazla..

Baktım ben de. Pc'nin yanından geçemez.

Hocam o işlere hiç girmeyin . O takıntıya yol acar . Benim konsollarda zaten en beğenmediğim şey bu kalite , performans , rt vb vb seçenekler gelmesi oldu.

Abi bunu niye koyuyorsun. Bu insanlarda inan boş yere stres yaratıyor.

Konsol alıyorsan sen birsey seçmeyeceksin. O oyunun yapımcısı kimse çözünürlüğe, fpse , rt kullanıp kullanmayacağına oyununa göre kendi karar verecek sende press a key tuşuna basıp direkt gireceksin abi oyuna.

Pccilerin lanetidir fps takıntısı. Donanım bölümünden bi arkadaşın mesajını atayım.

"Bir araştırmaya göre düşük seviye kart kullanan oyuncular oyunları bitirirken ve daha fazla oyun oynarken, tepe model kullanan insanlar oyunları pek oynamadığı sadece fps bakmak için oyunları açtığını kendini tatmin ettiği tespit edilmiş. Yani tepe model alma olayı tamamen bir hastalık, gerçekten oyun oynamak için alanlara sözüm yok ve onlar zaten 4090 veya 4080 kartlarını değiştirme ihtiyacı hissetmeyecektir."

Bakın ben size şunu iddia ediyorum. 4k'da intelin yeni çıkardığı 10 bin liralık Arc b580 12gb karti ile bile gayet güzel oyun oynarsın ama çoğu kişi için bu bir seçenek bile değil illa 90.000 lira verip aradaki farka kesinlikle değmeyecek performans artışı almak zorundasın. Ama inanın bu işlere girince oyundan pek zevk alamaz oluyorsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 28 Aralık 2024; 1:30:41 >

Burada olay mod eleştirisi değil. Tek mod yapsa da kötü ve yetersiz çalışacaktı. Takıntı ile ne alakası var. Direkt kötü görünüyor sadece fps değil olay bu örnekte. Intel Arc örneği için de oynarsın da beklentin ne? 4K kartı değil o mesela. 1080p hedefli çıkmış bir kart. 90k veren adam 4K High End için alıyor. İnsanların beklentisini, aradığını bilmeden sabit yorumlar yapmak doğru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 28 Aralık 2024; 1:40:36 >
    Hocam manyak gibi 350 FPS -700 FPS işi benlik değil.Konsol orijin bi adamım ben., Herşeyi geçiyorum çözünürlük ağır çuvalıyor.Bu çözünürlükler ayıp.1080 ne abi millet 65 inch OLED çekti.Ha denir ki bu donanım ancak bu kadar.O zaman çıkarmayacaksın kardeşim ara konsol.2 nesil önceki Third Party 'ler ,Mobil oyun tadında oyunlar ve geçen neslin Exc 'leri daha iyi çalışsın diye 800 dolarlık donanım satmak dolandırıcılık başka bişe değil.

• 
Sayfa: önceki 64456446644764486449
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.