Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6449. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 14 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
129.369
Cevap
309
Favori
4.641.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 64476448644964506451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla dostum .

Xbox'in Gamepass'i var. Millet indiana Jones , Stalker, Cod gibi oyunları ücretsiz oynuyor .

Xbox marketi baya ucuz Ps marketin göre.

Ps5 Pro şu an rezil kepaze durumda cihazı gömen gömene Xbox'da ise cihazlar daha uzun ömürlü. Nitekim şu an Ps5 Pro çıktığı için Ps5 artık Series S muamelesi görecek yani pekcok 900p oyuna hazır olun derim.

Ps5 alanlar artık üvey evlat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 28 Aralık 2024; 3:52:47 >
  • Periah kullanıcısına yanıt

Adamlar konsolu bitirmiş hala gamepass diyon hocam :D Bende de gamepass var oynadım bitirdim pc de saydıklarının 2 sini 3. de oynuyorum lakin konu burda konsollar. Xboxı işlevsiz hala getirmişler insanlar xbox almıyor ki. oynayan pc den oynuyor ama ps konsolu her türlü satıyor niye. çünkü oyunlarını geç getiriyor pcye. xboxta böyle bi politika izleseydi mesela hem konsollar arası rekabet eskisi gibi olurdu satış vs bakımından hemde xbox konsolunu bu şekilde bitirmezlerdi.

• ßLacKLioN kullanıcısına yanıt

"The Xbox Series X version of the game is better looking, offering 1800p most of the time from a visual perspective. Meanwhile, Series S sits around 1080p or lower. This leads to a blurrier presentation, even a bit blotchy at times. In addition, Indiana Jones and the Great Circle has more of a glow and worse shadows on Xbox Series S."

Xbox sahipleri Indiana jones gibi bir oyunu Series X'de 1800p 60 fps sabit , Series S'de 1080p 60 fps sabit gamepass ile ilk gün oynamışlar.

Stüdyoların hepsi Microsoft'a ait dolayısıyla bu makinelere özel çalışıyorlar . Buna karsilik Ps5 Pro'da 900p Vrr ile sürünen oyunlar var . Yazılımsal anlamda tam bir keşmekeş.

Ote yandan Pro'nun çıkışı ile artık Ps5 üvey evlat muamelesi görecek. Ama Series X hala tam optimizasyon almaya devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 28 Aralık 2024; 4:9:36 >
  • Songbird0 kullanıcısına yanıt

Bu arada kazanıyoruz hocam. Büyük sola yakın Amerikan gazetelerinde artık Woke akımının geride kaldığına dair haberler yayınlanmaya başlamış.

Hatta New York Times soyle yazmış :

Artık sırf doğru politik duruşa sahip diye eserleri beğeniyormus gibi davranmak zorunda değiliz.

Holywood'da çocuk filmlerinde escinselligin azaltılması veya kaldırılmasına dair bir eğilim varmış. İnside out 2'de 2 çocuk karakter arasındaki escinsel ilişki ortadan kaldırılmış.

Amazon'da yayinlanacak Space Marine dizisi için bu evrenin kulliyatina disardan zorla eklenmek istenen İmparator'un tahtını koruyan hepsi erkek olan ozel askerlerin erkek kadın karışık hale getirilme kararından vazgeçilmiş. Politik dogruculuk adına lore bozma kararından vazgecilmis.

Vb vb ... Sonunda mesaj alinmis gibi görülüyor. Bütün kurumsal medyanın baskısına karşın, sırf Twitter , YouTube, Reddit gibi yerlerde toplanan sıradan insanların cabasi sonuç vermiş gibi görünüyor. Bu dönemde birkaç yıl içerisinde hatırlamak dahi istemeyeceğimiz karanlık bir dönem olarak tarihin tozlu sayfalarına karışacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 28 Aralık 2024; 4:53:4 >

• Saat sabahın 5 i herif hala woke diyor, kazanıyoruz diyor la havle ya

Yeni oyunlardan çok bu gelişmelere sevinir olduk. Umarım yansır sektöre. Trump çok kararlı görünüyor bu konuda.

• Persona_6 kullanıcısına yanıt

Adam multiverseleri birleştirmiş hem series s lerin başarılı olduğu hem de base ps5 in başarısız olduğunu iddia ediyor biz de laf anlar diye ümit ediyoruz 🫡

X-Box savunan sanal market ve abonelik aracılıklı geniş oyun erişimi üzerinden, PS savunan exclusive oyunlar üzerinden, PC savunan donanım üzerinden gidiyor. En azından bu konunun özelinde genelde böyle oldu ve aşağı yukarı - objektif kriterlerde - işin özeti de budur.

PS5 Pro ise fiyat ve sundukları kapsamında bir skandaldır - en azından aynı maliyete gelmiş, oyunlar için Steam veya Epic Games dijital pazarlarına başvuracak bir bilgisayarla kıyaslandığında.

Aynen dediğin gibi hocam konsolda performans çözünürlük vs gibi şeyler çıkınca aletler konsoldan ziyade PC ye benzemeye başladı ve bu kötü birşey doğal olarakta PC kıyaslamaları yapılıyor, konsolu konsol yapan kendine has oyunlarıdır bu konuda da en iyi örnek Nintendo Sony yönünü iyice dolandırıcılığa çevirdi

• ßLacKLioN kullanıcısına yanıt
    Daha PC kargodayken sattım Series X'i ahaahah.O derece boşa düştü
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Ve batağa düştüm..Elvada sosyal hayat
  • gta 6 300 fps oynatacakmış

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Xbox ucuz bir (kötü anlamda demiyorum) Pc alternatifi oyun için, gayet normal o yüzden. Windows'un oyun oynatan kutu hali. Pc + Xbox en mantıksız kombinasyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 28 Aralık 2024; 10:45:57 >
    Xbox olayı bitecek tamamen sen hala playstationa laf atma derdindesin.Microsoft tarihinde en kötü konsol satışını gerçekleştirdi kimse almıyor xbotu bana göre düşünsem xbox series son çıkan xbox konsolu
    Ben perşembe dönüyorum yurduma. Steamden ekle bni. 20 lvl ız. Beraber oynayalım act 2 ye geldik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

gta 6 300 fps oynatacakmış

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    Bana bunlarla gel

• quote:

Orijinalden alıntı: Shingo Yabuki

Adam multiverseleri birleştirmiş hem series s lerin başarılı olduğu hem de base ps5 in başarısız olduğunu iddia ediyor biz de laf anlar diye ümit ediyoruz 🫡

Bu hangi paralel evrense bi görmek isterim baya disneyland gibi bir ortam herhalde.

Geçmiş olsun abi, çok iyi hikayesi varmış. Ben de f2p olmasını bekliyorum

• Persona_6 kullanıcısına yanıt

Abi orayı görebilmek için yeşil taş var ya strange deki time stone hani yemyeşil, ondan lazım [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt
    Oooo süper..
  • 
Sayfa: önceki 64476448644964506451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.