Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6509. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 14 Misafir (4 Mobil) - 16 Masaüstü7 Mobil
5 sn
131.243
Cevap
310
Favori
4.707.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 65076508650965106511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Esas merak ettiğim cutscene fps durumu. 30 fps kilitli ise işte o zaman sinir oluyorum. FF 16 öyleydi mod ile düzelttim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Hocam zaten modcuların iki dakikada hallettiği işi çözmemeleri çok garip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Mod ile tam gerçek fps artışı gibi hissettirmiyor ama. Bozukluklar olabiliyor. Cutscenelerin render durumu ile ilgili biraz da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 22 Ocak 2025; 19:3:16 >
  • konuya istediğim canlılık gelmiş pc muhabbeti görmek mide bulandırıyor

• Insomniac Ceosu ve şirketin kurucusu Ted Price, 2025 Mart itibariyle 30 yıllık çalışma hayatının ardından emekli olacağını ps blog üzerinden duyurdu.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Phill hocam sağolsun firetv bile girebilir yakında bu konuya [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Doom gibi bir IP'ye sahip olmak lüks, oyun muhteşem gözüküyor

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]RedEyeHunteryoutube
    NEW DOOM: THE DARK AGES FOOTAGE LEAKED (Nvidia Day 2025) This was showcasing the Path Tracing of DOOM: The Dark Ages at Nvidia Day 2025. The leaked release date for DOOM: The Dark Ages is May 15, 2025. Subscribe to stay updates for more DOOM: The Dark Ages leaks and gameplay upon release day. https://youtube.com/@redeyehunteryt?si=zVCqHpLezdc2wGfi Original video can be found here. https://youtu.be/D8Z_-qbCews?si=-bNK7gYGxuHfxAw- #doom #doomthedarkages #doometernal #doom2016 #nvidia
    https://www.youtube.com/watch?si=MMb1h7wqSF4sFgWG&v=3b4O6qmrdaE&feature=youtu.be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

Doom gibi bir IP'ye sahip olmak lüks, oyun muhteşem gözüküyor

RedEyeHunteryoutube
    NEW DOOM: THE DARK AGES FOOTAGE LEAKED (Nvidia Day 2025) This was showcasing the Path Tracing of DOOM: The Dark Ages at Nvidia Day 2025. The leaked release date for DOOM: The Dark Ages is May 15, 2025. Subscribe to stay updates for more DOOM: The Dark Ages leaks and gameplay upon release day. https://youtube.com/@redeyehunteryt?si=zVCqHpLezdc2wGfi Original video can be found here. https://youtu.be/D8Z_-qbCews?si=-bNK7gYGxuHfxAw- #doom #doomthedarkages #doometernal #doom2016 #nvidia
    https://www.youtube.com/watch?si=MMb1h7wqSF4sFgWG&v=3b4O6qmrdaE&feature=youtu.be
    Dünyanın en güçlü konsolu Ps5 pro da en iyi kalitede oynayacaz, teşekkürler pil spencer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 22 Ocak 2025; 22:27:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Persona_6 kullanıcısına yanıt
    Phil spencerın sonye katkısı herman hulstdan fazla

• Nintendo efsane başkanı Reggie den yılın oyunu Astro Bot’ a övgü gelmiş. “Nintendo özel oyunu gibi bir oyun o kadar iyi”😏

• Persona_6 kullanıcısına yanıt

efsane başkan nintendo'yu paspas eden eleman değil mi [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

efsane başkan nintendo'yu paspas eden eleman değil mi   

Wii U dışında başarısız işi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 22 Ocak 2025; 23:49:44 >
    Son zamanlarda Ultrawide desteği olmayan oyun görmedim.Bu neden böyle çıktı ki?Camponluk sanırım:)

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Övgü falan da gelmemiş zaten..

New York oyun ödülleri töreninde ''en iyi çocuk oyunu'' ödülü alan astrobot için ''neredeyse bizim oyunlarımızı geride bırakıyordu'' deyip gülmüş.

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Ben DLSS kullanışını da sevmedim oyunun. Gidip kafa karıştıracak şekilde yapmışlar. Gidecen diğer oyunlar gibi Quality, Balanced, Performance, Ultra Performance yazıp seçtirecen. Gayet basit. DLSS açmak için bir ayar bile yok görünürde. Dynamic Resolution ayarını ona bağlamışlar. 66 (Quality) vs. böyle seçiyorsun. İkisi de 100 olunca Native oluyor. İkisini farklı yaparsan Auto olur bir çeşit. Anti aliasing kısmına da DLAA yazmak yerine DLSS yazmışlar. Square Enix yapmış yine saçmalıklarını. İnsanların kafası karışacak. FG de yok.

FF 16 gayet iyiydi bu açıdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 23 Ocak 2025; 0:29:7 >

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Niye sadece çocuk oyununu vurguladın ki, yılın oyunu da Astro Bot seçilmiş Ayrıca gayette övdü, her yerde haber oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 23 Ocak 2025; 1:9:19 >
    Yüzdelik DLSS ayarlama işi Starfield'de de vardı çıkışında.Bence de gereksiz bişey yapmışlar.Bence Her oyunda Res.Scale ,TAA Sharpening ve DLAA Sharpening olmalı ayrıca.Native ve DLAA keskinliği çok az olabiliyor bazı oyunlarda, böyle olunca DLSS Quality 'ye gidiyor elim yapay da olsa keskinlik seviyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 23 Ocak 2025; 1:48:12 >
    Wukong da öyleydi fakat Upscaling ayarı olduğunu belli ediyordu. Burada Dynamic Resolution adı ile bunu yapmışlar. Normalde ikisi ayrı şeyler. Ek olarak Balanced mod yok garip şekilde. Fg yok, dediğin gibi sharpness yok. Gereksiz hareketler. Gördüğüm kadarıyla, bloom, vignette, lens flare gibi göz kanatan ayarları kapatma da yok. Ama konfig dosyasından şahsen hallederim onları. FF 16 çok daha iyiydi. Square Enix halen Pc tarafını tam anlamış değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 23 Ocak 2025; 1:49:25 >
    Benim açık ara en sevmediğim Effect, Chromatic aberration... Nefret ediyorum bundan.Film Grain 'i bile tercih ederim.Hatta Film Grain birkaç oyuna (TLOU2 gibi) yakışıyor.Motion Blur da bazı oyunlarda iyi çalışıyor ama Chromatic Aberration barbarlıktır.Görüldüğü yerde başı ezile..

Hepsinin konfig kodu belli. Oyunu indirir Engine.ini'yi editler keyfime bakarım. Göz kanatan efektler hepsi bana göre.

• 
Sayfa: önceki 65076508650965106511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.