Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6559. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: berky88
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
131.215
Cevap
310
Favori
4.706.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 65576558655965606561
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam içerlenecek bir durum yok normal tartışıyoruz, yanlış bir lafım olduysa kusura bakmayın.
    Olumsuz paylaşım yapıyorsunuzdan kastım siz ve bir kaç arkadaşın Xbox üçüncü parti oldu o yüzdende artık konsol filan çıkarmaz şeklinde yorum yapıyor olmanızdı. Ben tam tersi Playstation6 dan bir süre önce çıkarıp belli bir ivme yakalamaya çalışacaklarını düşünüyorum, ki bununla alakalı da bazı bilgiler çıkmıştı. Bekleyip göreceğiz.

@oliwander hocam size de ayrıca cevap vermeyeyim konu uzar gider böyle. Yetişemiyorum ikinize

İyi forumlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SolidRock kullanıcısına yanıt

Hocam Sarah Bond en güçlü konsolu yapacaz demedi. Kullandığı terim "Most Technical leap" yani teknolojik sıçrama.

Buradan benim çıkardığım anlam bulut temelli bir konsol. Geçmiş xbox oyunlarının oynanabildigi ve aynı zamanda pc yazılımı kullanan bir cihaz. Birçok insanın düşündüğünün aksine, cihazın İçinde Steam yada diğer marketlerin olacağını düşünmüyorum çünkü bu sadece başka bir markete ekstra %30 pay ödenmesi demek. Düşünsenize, cihazınızda hem microsoft marketi var, hemde steam. Aynı ürünü gidip steamden alırsanız %30 kesinti yapacak Valve. Eee amaç cihazı satmaksa neden bununla uğraşıyorsun ki, özel içerik koy yeter zaten.

Bu çıkacak ürünün amacının, sadık Xbox kullanıcılarının pcye geçişini kolaylaştırmak olduğunu düşünüyorum. Unvanı konsol olan ama aslında konsol olmayan bir ürün. Birde "play anywhere" etiketini yapıştırdın mı tamamdır. Xboxtan ürün aldım zannedersin ama bir nesil sonra " oyunlarınız pcde de oynanıyor, gidin oradan oynayın" derler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konsol çıkarsın çıkarmasın bence biz kullanıcılar için kötü oldu bu iş.
    Artık bakmadan insanlar PS alıp geçecek Sony iki senede bir oyun çıkarsa bile rakipsiz olduğu için çokta sorun olmayacaktır şuan bile iyi kötü 30 milyon satan bir konsol rakibi var.

• Bu nedir böyle. 800 Euro Pro konsol çıkarıyorsun yüksek performans ve çözünürlük, gelişmiş ışın izleme cart curt diye. Şu 1. parti oyunda bile üstelik fidelity pro 30 fps modunda yansımalar gölgelendirmeler korkunç görünüyor LOD kalitesi zayıf. Bildiğin low medium'a çekmişler detayları. İnsan kendini aldatılmış gibi hisseder bu görüntü karşısında.

Oled TV'ye yatırım yapmak lazım oyun daha güzel görünüyormuş Pro'da :D

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 1 Şubat 2025; 13:39:33 >

• oliwander O kullanıcısına yanıt

Ben bu detayı kaçırmıştım, teknik sıçrama her alana çekilebilecek bir cümle. Açıkçası yeni bir konsol çıkartacaklarına dair benim de pek ümidim yok ama MS bu, adamlarda paranın haddi hesabı yok.

• SolidRock kullanıcısına yanıt

Bir konsol çıkarsalar bile, bizim gibi geleneksel konsol oyuncularına hitap edecek bir ürün olmayacak hocam. Benim istediğim rekabet bu değil. Geleneksel konsol pazarındaki mücadelenin bize daha fazla şey kazandıracağına inandım hep.

Zaten Phil Spencer son söyleşisinde bunun ipuçlarını verdi. Kabaca şöyle demişti " Konsolların başarılı yada başarısız olduğu kendi klasmanına göre değerlendirilmeli. Başarı, ortaya çıkan ürünün yapabilecekleri ve kapasitesi ile birlikte düşünülmeli. Bir sonraki ürünümüzün kazanacağına inanıyorum ama bu kendi alanına göre kıyaslanması gereken bir durum"

• oliwander O kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi sadece bulut tabanlı bir cihaz olacak düşüncesine iten nedir bilemiyorum ama böyle bir şey yapmasına gerek yok zaten şuan kendileri de biliyordur diye düşünüyorum, amazon firestick, telefon veya direkt TV uygulaması üzerinden hatta meta questten bile verebiliyor o hizmeti zaten neden bir daha konsol yapsın ki sadece bulut tabanlı olan ve aynı hizmeti vereceği ? Geleneksel bir ev konsolu gelir, hibrit pc, steam entegrasyonu(bu bence hiç bir zaman olmaz) filan bu önümüzdeki jenerasyonda olacağını sanmam, ismi ne olur bilmem ama series x mantığında x2 veya başka bir isimle gelir. Total de de maksimum series xs kadar satar veya daha az satar. El konsolu da eklenince belki 50 milyon civarlarını görür yine xbox one gibi.

GTA6 gibi 10 senede bir gelecek fırsat varken hızlı davranıp bir konsol çıkarsa PS pro dan daha ucuz veya aynı fiyat, daha iyi performans ve disk sürücüsü olan belki bir ivme yakalardı ama görünüşe göre gta6 çıkışını pekte önemsemiyor gibiler. Konsol satma gibi bir gayesi kalmamış microsoft'un belli, ama en az bir veya 2 jenerasyon daha geleneksel konsol yapmaya devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shamster -- 1 Şubat 2025; 15:15:21 >

• MisterX06 kullanıcısına yanıt

Hocam halay keyfi ancak ve ancak OLED TV’de yaşanır. Siz LG G4 83” TV kullanmadan nasıl PS5 Pro’ya laf edersiniz???

imza: Sülün Cerny

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani, bana pssr ile 4k 120 fps alacağım söylenmişti…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kataaay kullanıcısına yanıt

Sadece 300k liraya TV alıp üstüne bir de gönül gözü güncellemesi yaptırırsanız mümkün hocam. O zaman 120 Hz ekranda 360 fps de oynarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 1 Şubat 2025; 15:44:47 >
  • Xbox ölünce başlık gene ps - pc ikilisine dönmüş hahaha

• Gameps505 kullanıcısına yanıt
    Hocam Xbox yaklaşık 1 yıl önce aldığı oyunları ps’e getirme kararı ile öldü zaten, toprağı bol olsun

• kataaay kullanıcısına yanıt
    Ne kadar sony taraftarı olsam da konsol rekabetinin bitmesine üzülmedim değil valla

Madem üzülüyorsun Xbox al , aldır adamlar vazgeçmesin hadi PS ci arkadaşlar her biriniz birer tane Xbox alarak bu konsol rekabetine katkı verin

• Rolentooo R kullanıcısına yanıt
    Oyunları artık ps'e de gelşyor, neden alayım?

• Rolentooo R kullanıcısına yanıt

var zaten alayında

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Ne 4K'sı zaten 4K mı kaldı? Ps 5'in kutusunda 8K yazıyor. 120 fps 8K için. Yanlış anlamışsınız siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 1 Şubat 2025; 16:33:1 >
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Konsol rekabetinin bitmesine üzülme diye

• 
Sayfa: önceki 65576558655965606561
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.