Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6567. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ßLacKLioN Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131.394
Cevap
310
Favori
4.713.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 65656566656765686569
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam olsa da eve gidip 3050 li laptopumda spidey 2 oynasam
    Müritler saldırmasın vay gariban ps5 ı yok eski laptop da oynuyor diye
    Bir iki ay önce ps5 te oynuyordum durduk yere save ler silindi bende bırakmıştım
    Ama şimdi daha zevkli geliyor nedense 😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 3 Şubat 2025; 12:8:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 7ender kullanıcısına yanıt

Kendi sevdiği ürüne eleştiri gelince "sanane keyfimden oh mis" ama başkasının keyfine "çöplük". Müthiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 3 Şubat 2025; 12:34:3 >
  • 7ender kullanıcısına yanıt
    Ps5’ten premium’luk ve lüks hissi yaşayan adamdan ne beklersin ? Eski konsolcular fiyat performans olarak bakardı konsollara. Şimdikiler hayal dünyasında yaşıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 22MARTLI kullanıcısına yanıt
    Bizde Pc fiyatı ile aynı olunca öyle geliyordur. Yoksa yurtdışında bütçe ürünü konsollar. 1500 dolara Pc alacağıma konsol alırım diyebiliyor insanlar. Bizde 50k olunca fiyatı premium geliyor herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 3 Şubat 2025; 12:42:56 >
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

PC platformuna port olarak optimizasyon sorunlu bir çıkış yaptığını söylüyorlar. Yorumlar baktığımda negatifti.

• Playstation dualsense hariç kaliteli duran veya hissettiren bir yönü yok. Playstation futuristik dursa da şekilsiz bir cihaz. PC ile karşılaştırma yapmıyorum zaten ama Xbox Series X kutu açma deneyiminden tut konsolun sessizliği ve tasarımı daha premium duruyor. Playstation 5 dümdüz beyaz karton kutunun içine koymuşlar neyin premium hissini alıyorsun ki zaten. Birinci parti özel oyunları premium hissettirebilir, o da ayda yılda bir çıkıyor zaten. Sadece gamepass veya daha ucuz fiyatlar ile değil farklı yönleriyle de Playstation 5'ten daha iyi bir cihaz bana göre. Bu işler kişisel görüş birazda tabii.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Gönül gözü update'i bekliyoruz

• brnbry kullanıcısına yanıt

Pc çöplüğünde update beklersin tabii. Halbuki Ps'te full sorunsuz çıkmıştı. (Bir sürü bugla geldi.)

• JePinkman kullanıcısına yanıt

Sanane kardeş keyfimin kahyası mısın? Oh mis kebap en premium benim en lüks benim.

Ş İ K A Y E T L E N D İ N + B L O K L A N D I N

• 
Sayfa: önceki 65656566656765686569
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.