Hahaha bide yok ABD yok nükleer ne alaka kardeşim 😃 bana istatikle gel tezlerle anti tezlerle gel😄 orada Steam istatistikle dünya genelindeki oyuncu olan kullanıcıları yansıtıyor ve kullandıkları PC bileşenleri gösteriyor ne atayım gideyim “ dünyadaki nükleer silaha ve kaç adet sahip olunan ülkelerimi atayım “ tövbe tövbe 😅😅 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6595. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bu arada sizin hesabınızın şu ana dek tek kapatılmama sebebi tamamen size gösterilmiş anlayış sebebiyledir. Oyun forumlarında muhtemelen açık ara en agresif, en antagonistik, en aşağılayıcı, en çok kişiselleşen, en toksik yorumları paylaşıyorsunuz ve bu tutumunuz düzenli biçimde bölümden ceza almanız ile sonuçlanıyorsa bu ne benim, ne de başka bir yöneticinin kabahati değil. Eğer gene böyle sınırları zorlayarak ileri geri konuşmaya devam ederseniz bizi yine önlemler almak zorunda bırakabilirsiniz. Ancak bu sefer aynı anlayış gösterilmeyebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hala 43 bin ve hala işlemcisi düşük bottleneck biliyorsundur herhalde. Ben sonuca bakarım 30 bine alıyormuyum alıyorum. bu 43 bin hala psye göre pahalı ve işlemcisi ekran kartına göre düşük diğer parçalarına bakmadım.
-
Hocam Ryzen 3600'dan tokat yiyen CPU kullanıyorsun konsolunda bunu biliyorsun değil mi:)
Yani 5600 candır o işlemci yanında:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tanımadığı insanlara sadece sevdiği ürün eleştiriliyor ya da mesajlarında "Pc" geçiyor diye sürekli bu kadar seviyesiz ithamda bulunan, komik sanarak küçükken okulda birbirimize sataştığımız zamanlardaki gibi lakaplar takan, laflar eden, insanlardan sürekli "bu" diye bahseden başka birini görmedim ben sanırım uzun zamandır. Garip bir şekilde hem rahatsız olup hem engellemiyor da kimseyi sanırım. Onun yerine olur olmadık laflar etmeyi tercih ediyor. Ben de insanlar alıntı yapınca görüyorum, yoksa böyle üsluba sahip biri ile iletişim kurmak mümkün değil. Tamamen zıt bile olsa fikrini düzgünce, kişilerin kendisine seviyesiz laflar etmeden belirten ile sohbet edilir. Fikiri eleştirin, Pc'yi şunu bunu eleştirin konuşsun herkes. Gelip sorarlar, insanlar "Pc'cik" ise şuysa buysa o halde kendi fikrin dışında hiçbir şeye katlanamayan sen ne oluyorsun diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 9 Şubat 2025; 17:38:4 > -
Fanboyluk yapılırda bu kadarı çok yani. Adam ps5 ile bütünleşmiş resmen. Yazık ..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5600 halen çok sevdiğim bir işlemcidir. 3600 - 3700X gibi işlemcilerden çok daha güçlüdür. 4070 - 4070 Super de 1440p hedefli kartlar olduğu için uyumları oldukça iyi 5600 ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 9 Şubat 2025; 17:39:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ßLacKLioN
Bu mesaj silindi.Dikkat edersen makul bir zeminde yazıyorum. İletişim veya tartışma muhatabım olan şahsınıza "fanboy" gibi isimler takmıyorum. Sizden en azından argümanlara cevabınız varsa onlara cevap vermenizi tabii o da eğer bunu yapmak istiyorsanız beklerim. Öbür türlü fanboy demek ve argümanlara cevap vermemek yapıcı bir tutum değil. Gerçekten toksik bir tutum. Toksik bir tavır da marifet değil. Taraf fark etmeksizin üçüncü ve anonim şahıslara söyler gibi söylüyorsunuz; buna bir dereceye kadar anlayış gösteriliyor. Kabul. Ama bari karşılıklı bir iletişimde şunu yapmayın.
Evren bir toz bulutuydu kardeşim, sonra bir patlama gerçekleşti. Big bang denen hadiseyi bildin mi? Ha sonra 4.6 milyar yıl önce dünyamız oluştu. Önce dinazorlar vardı…quote:
Orijinalden alıntı: ßLacKLioNHahaha bide yok ABD yok nükleer ne alaka kardeşim 😃 bana istatikle gel tezlerle anti tezlerle gel😄 orada Steam istatistikle dünya genelindeki oyuncu olan kullanıcıları yansıtıyor ve kullandıkları PC bileşenleri gösteriyor ne atayım gideyim “ dünyadaki nükleer silaha ve kaç adet sahip olunan ülkelerimi atayım “ tövbe tövbe 😅😅
Xçöp hakkın rahmetine kavuşunca PC niçin konuşulur hale geldi? Çocuğu dayak yiyince kavgaya gelen büyüğü gibi mi düşünmeliyiz?
Olur mu canım, nasıl ki konsoldaki 30 fps pc 30 fps’inden iyiyse, konsoldaki ryzen 7 3600 de pcdekinden iyidir…
Di mi?Ahahaaha
İşin acınası tarafı bu hurafelere yıllarca ben de inandım.PC'ye geçince anlıyor insan bu konsolcu tesellilerinin aslında büyük şehir efsanesi olduğunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 9 Şubat 2025; 17:48:30 >
Karabüyü yaparak frame arttıran SSD’yi unuttun mu hocam?
O çok ayrı zaten PC’de oynanamayacak mark cerny dehası ile çıkmış oyunlar vardı diye biliyorum ben… Gerçi en son Steam Deck’de oynadım o oyunu ama olsundu ps5’deki gibi keyifli ve m2 esesdili değildi…
Abi şöyle söyleyeyim, evde ps5 pro da var. Spiderman 2’yi konsolda bitirmiştim çıktığı zaman ama tüm içerikler için PC’ye saklamıştım. Pro geldiğinde denemek için açmıştım ama çok bir esprisini görememiştim. Dün yeni ekran kartım geldi ve tekrar başladım oyuna, benim ps5’de oynadığım oyun ile bunun arasında nesil farkı var . Heba olmuş oyun konsolda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kataaay -- 9 Şubat 2025; 17:51:53 >
Yine SM2 konsolda iyi görünenlerden.Hogwarts bak bi ara...Ya da Dying Light 2
Dying Light 2'nin Pro'da 120 fps'e kadar desteği var performance modunda. Bayağı kötü görünüyor. Resolution ve Quality güzel ama onlar da 30 fps. Balanced da eh işte. Orada oynanacaksa en makulu o geldi bana. 60 fps ve görüntü de performance gibi değil en azından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 9 Şubat 2025; 18:1:9 > -
Pro'da bilmiyorum ama base PS5'te berbattı.İlk gün hevesle girip çamur şov ile karşılaşmıştım.Elestirince de ,PS5 Anakonuda gözlerimin bozuk olduğu iddaa edildi.Ekranda fışkırıyor gibi keskinmiş görüntü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X