Playstation için çanlar çalıyor PS4 dönemindeki müthiş yükselişinden sonra bu nesilde kimlik krizi yaşıyorlar. Hikaye odaklı, tek kişilik oyunlarla zirveye çıkan bir markanın, yatırımlar ve başarısız projelerle GAAS bataklığında debelenmesi akıl alır gibi değil. Ha bir de remaster furyası var tabi. Çok uluslu dev kurumsal şirketler bile inanılmaz aptalca hatalar yapabiliyor. PS4 döneminde inşa ettikleri güçlü imaj hala ayakta ama içerik üretimi konusunda büyük bir kriz içindeler. Böyle devam ederse PS6 ile yeni nesilde işleri zor. Dünde konuştuk Sony'nin son yıllarda gerçekleştirdiği sunumlarda duyurduğu oyunları toplasan bir Doom etmez. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 13 Şubat 2025; 14:14:26 > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6624. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Arada girip dalga geçiyorum konsol kapistiricilariyla da gamepass diye bir sey varken PS çöp. Derdimiz sadece tek platforma cikan oyunlarda artik o is de yalan oldu, yakinda hatta ustunluk Microsoft'a gececektir o konuda, bütün oyun studyolarini tek tek satin aliyorlar 90lardaki hallerine donduler.
Bu arada sıfır ps5 veya series x parasina iki kat performans veren pc toplanabiliyor ikinci el, haberiniz olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ps müritleri malum kitleye çok benziyor, şöyle uçuyoruz kaçıyoruz deyip xbox’ı suçlamaları falan perçinliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu çok komik bir mesaj.
sony nin en rakipsiz olduğu dönem ps2 dönemidir. Hem gamecube hem xbox zayıf konsol satışları ile çakılmışken en çok satan ps2 ise oyun yağdırmıştır. Yine xbox one çöpü ve ps4 gibi dominant bir konsol varken sony oyun yağdırmıştır.
sony şuan plansız, programsız. Jim ryandan yediği kazığı kurtarmanın peşinde. Onlarda oyun yağdırmak istiyor ama artık oyun yapmak öyle kolay değil, zaman istiyor.
Bazı arkadaşlara göre jim ryan kovulmadı. Eytli olup 12.500 tl maaşı ile keyfine bakıyor. Aslında gidişatı görüp adamlar kendisine tekmeyi koydular. Hala acısı çıkıyor. Bir süre daha böyle gider. 3 üncü parti anlaşmaları keyfine değil, elde avuçta birşey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 13 Şubat 2025; 14:33:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok daha neler. Remastered işinin tüyünü dikmektir. Utanmadan para da istemişler...
-
TLOU part 2'de de aynısını yapmıştı sony.
İşin acı tarafı birazdan gelip bu 10 doların neden verilmesi gerektiğini paragraf paragraf savunacak kişiler mevcut forumda.
-
Sen var Days Gone Halay Edition oynamak önce duş sonra 10 dolar
Klasik sony uygulaması. Ds ve got director’s cut sürümlerini bahane edip next gen update sonrası fasülyeden ek içeriği bahane edip klasik uygulama oldu. Nintendo da sıfır tüketici dostu firmadır, arada önemli bir şeyi yapabildiğinden yani oyunları çok göze batmıyor haliyle.
TLOU da anlarım da, hani bu oyun için remaster gerekli miydi? hadi yaptın şunu free update de geç. Kaç kişiye 10 dolardan satıp para kazanacaksın. Ayrıca trailer'ı izledim, zaten bu oyun böyleydi.
Özet olarak, ne gerek vardı? şunu yapacaklarına days gone 2 yapsalardı. Madem ip'ye inanıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanApex -- 13 Şubat 2025; 14:44:44 > -
Bloodborne’u, sadece ds3(ps4) seviyesine getirseler kimse itiraz etmezdi
MGS 3 Snake Eater 33 Dolar gibi çok uygun bir fiyatlandırma ile Steam'de ön siparişe açılmış, bilginize. Aynı sürüm Playstation Premium Store TR'de 2799 lira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 13 Şubat 2025; 14:51:10 > -
Şu konuda şu işi ciddi ciddi “10 dolar verince PS5 versiyonunun kupalarını da alıyorsun, bence güzel iş” diyip haklı çıkarmaya çalışan insan oldu. Öyle sürreal bir yer burası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pro Enhanced olduğu için. Sen 3060 ile oynuyorsun o yüzden ucuz.
-
1190 TL çok iyi fiyat Türkiye için
PS ve Xbox store'da 2800 TL
-
Yapıştırıldı😂Steam nimet nimet👍🏻
Bu fiyata almayanı döverler zaten :) Direk ön sipariş geçtim ben de. Orjinal oyunu oynamamıştım duyurulduğu günden beri en çok beklediğim oyunlardan biri güzel oldu.
-
düz mesaj değil ama, mutlak paragraflı olacak. + olarak duruma göre papyon.gif eklenebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Steam deck’te nasıl çalışır acaba😂 bu yıl içinde mgs maratonu planım vardı
Korsancı, keriz ve fakir bir insan olduğumdan ötürü konsolda oynamak yerine (2800 tl ama kardeşlik kanzi payı ile 1400 tl) PC’de PSSR’sız deneyime 1100 tl verdim… elitlik gitti..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kataaay -- 13 Şubat 2025; 15:4:39 >
Bende oynamadım. Tek oynadığım mgs 5 ti ve oda yarım yamalak çıktı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X