< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6625. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Ben de ağır cahil ve köylü olduğumdan dolayı Baydırmen 2'ye Türkçe yama atıp oynamak zorunda kaldım..
-
Aman aman illegalite diyip sony’i mail yağmuruna tutabilir bazı insanlar dikkat et hocam…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeşil gözlüler artık şaşı mı görüyor bilmiyorum ama objektiflikle herhangi bir alakaları yok, zaten onlara saygımızdan, multiverse vatandaşları diyoruz. Burda bir kişi sony State of play'e güzel demedi, herkes güzel demiş gibi konuşuyorlar sabahtan beri kahkaha ata ata izliyorum
-
savunan oldu bu arada
-
MGS3 + Elden Ring Nightreign Steam fiyatı MGS3’ün tek başına konsol fiyatından daha ucuz
sadece aşırı elitler PS5’te premium oyun oynama zevkine erişebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 13 Şubat 2025; 15:14:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PS excleri = michelin yıldızlı restoran, geri kalan tüm oyun külliyatı = sanayi lokantası kıyası ne zaman başlar tahmini?
-
Hem daha ucuz hem daha iyi kalite ile oynayabiliyorsun.
-
Bu 5bin kartlar hdmi 2.2 ile gelmedi değil mi?
Daha iyi kalite derken? Pssr ve haptik olmayan deneyim ile kalite mi yazılır hocam kınıyorum sizi.
Bu arada beyler foyamız açığa çıkmış. Arkadaşlar büyük oyunu görmüş ve hepimizin para aldığını, bir maşa olduğumuzu anlamışlar. YAPI ortaya çıkmış :((
Şaka bir yana, fanlık gözleri öyle bir bürümüş ki adamlar her geçen gün daha çok insanın Sony politikalarından bıkıp eleştirmeye başlama olasılığını İllüminati’nin ve Mason localarının bu konuda insanları fonlayıp anti-Sony mesajları attırmasından daha düşük olasılık görüyorlar.
Forum bugün en komik gününü yaşıyor, sanki bir bayram havası, sebebi de playstation'ın tökezlemesi. Güldür güldür show ama komik olmayanı
-
Bide bizim tayfa beğenmediğini söyler diyorlar bunların müridlik seviye baya uçuk
-
Bu çok sağlıksız bir şey. Öyle bir durumda oluyor ki insan gelen eleştirilerin, kendinden farklı görüşlerin sadece bir komplo, plan sonucu oluşabileceğini düşünüyor. İnsanların gerçekten böyle düşünüyor olabileceğini anlamıyorlar. Tanımadıkları insanlara, "salınmış bunlar,", "whatsapptan gelmişler" diye ithamda bulunuyorlar. Kabul edin işte herkes sizin gibi düşünmüyor ve evet bu onlarca, yüzlerce insan da olabilir.
Hayır biri gelse sana bu iddialarını ispatlamakla yükümlüsün. İspatlayamazsan sana ne diyelim o zaman dese ne cevap vereceksin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Şubat 2025; 15:40:16 > -
Hocam hemen ekran görüntüsünü BillGates@Xbox.Com’a iban ile atın, yarın 1 milyon dolar hesapta
Hocam valla Türkiye'deki steam fiyatı buysa gören kaçırmasın, bedavadan hallice. Hem Steam hem PS Store'dan baktım Kanada'da 93 dolar sabit, USD'ye çevirsen 65, vergisi algısı 70.
Bu arada state of play'le alakadar olarak, dağ fare doğurdu demek isterdim de onu bile doğuramadı. En azından bir Ghost of Yotei gösterseler ona da fittim, onu bile göstermediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southpaw16 -- 13 Şubat 2025; 15:48:32 > -
Birde bu adamları beğenmiyorlar dün Instagram'da yorum yaptım tekno sayfasının altına dedim adamlar hiç yoktan uğraşıyor topa tutuldum neymiş efendim oyunlar 200 liraya cikmaliymis
Valla bizim millet tuhaf
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Avowed konsol modları. Bir review sızdı orada yazılmış. Birkaç ay evvel 30 fix olacak demişti sanat yönetmeni geri adım atılmış belli ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Şubat 2025; 15:52:18 > -
Teşekkürler hocam akşam oynarım 60 fps modu yeter bana. İlerleyen dönemde VRR TV'ye geçmek lazım birçok oyunda unlocked frame görüyoruz konsolda da.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X