King < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6627. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Pc cilerin işi ps vs xbox başlığı altında konuyu mundar etmek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haha, tam yerinde bir görsel olmuş! ‘Ben Xbox fanı değilim, PC’de oynuyorum’ diye bağırırken etrafındaki her şey Xbox’la dolu. İşin komiği, tam olarak sizin yaptığınız şeyi anlatıyor: Konsol savaşlarına dalıp Xbox’ı savunurken ‘Ama ben tarafsızım, PC kullanıyorum’ diye bağırmak! Neyse, önemli olan neye inandığınız değil, neyi savunduğunuz. Sizin için de Xbox oyunlarını PC’de oynamak yetiyor galiba hocam, tabii bu arada Sony etkinliklerinden sonra şenlik yapmaya devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 13 Şubat 2025; 17:13:17 >
Anlamak zor değil ki bunu . İsteyen istediği konuya yazar hocam size ne? Tapulu malınız mı sandınız konuyu, sürekli konuya şu yazılamaz bu yazılamaz diye olay çıkartıp yöneticileri etiketliyorsunuz, sonra sizin görüşünüzün tamamen aksi çıktı sunuluyor ama bu döngüden bıkmadınız sanırım. Misal ben bir oyuncuyum evimde hem ps5 pro var hem Xbox hem de son nesil pc kasası. Haliyle insanların görüşünü merak ediyorum okuyorum konuyu, eh ek olarak bunların birbirinin tamamen muadili cihazlar olduğundan (sizin kabul etmemeniz gerçekten umurumda değil, forum yönetimi de bu cihazları birbirine denk sayıp yorum yazmamıza izin veriyor) karşılaştırmamız ve yorum yapmamız gayet doğal olan şey. Sony’nin birçok kişiye göre rezil olan sunumu sonrası dalga geçmeyeceğiz de ne yapacağız, siz mi karar vereceksiniz buna?
İş Sony’e destek vermekse ben oyunlarını hem PC’de hem de konsolda orijinal alarak veriyorum, şurada 7/24 Sony <3 diye kafa ütüleyen arkadaşların toplamından fazla oyun almış olabilirim. Buradaki bazı paralel evrendeki arkadaşların aksine rezaletini eleştirmek bir firmanın fanı yapmıyor beni. Örneğin 2 hafta önce aynı konuda Xbox’ı da eleştirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kataaay -- 13 Şubat 2025; 17:23:33 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yönetici çağırma taktiği heralde , benim nerde gördünüz yönetici etiketlediğimi
Kaatay Efendi
Kimse konunun tapulu malı değil ama 3 sayfa boyunca aynı şeyi tekrarlayıp ortamı sabote edince tepki çekmeniz de normal. Beğenmediyseniz eleştirin, eyvallah. Ama işin dozunu kaçırıp sürekli aynı şeyleri yazıp sonra ‘Biz sadece yorum yapıyoruz’ diye savunmaya geçmek komik oluyor. Neyse, devam edin bakalım, daha ne kadar uzatacaksınız merak konusu
Tespit mükemmel
whatsapp’da örgütlenip geliyorlar lem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaatay efendi ne hocam birazdan ey Bay Kaatay mı diyeceksiniz .
Bakın insanların bu işin cılkını çıkıyor olmasının sebebi belki de playstation kullanıcısı arkadaşlarımızın rahatsız olduğu davranış tipini karşı taraf ve görüşteki kişilere misliyle yapıyor oluşu olabilir mi? Sürekli belirli muhabbetleri kaşıyıp, sürekli insanlarla aklınca dalga geçen kitle belki de insanları rahatsız ediyordur. Bir grup sürekli diğer insanları itham edecek, dalga geçecek kendine yapılınca da “aaa acıdı” olmaz kusura bakmayın. Burada PC ile pro’yu ilk başta sürekli kimlerin karşılaştırdığı ve nasıl bir üslup ile yaptığı belli. Sonrasında sonuçlar aksini gösterince hüngür hüngür yöneticileri etiketleyenlerde belli. Misal benim bu kadar dalgaya alıyor olmamın sebebi birincisi hayal kırıklığım ikincisi de yukarıda belirttiğim mevzu. Ben de isterdim Sony gitsin doğru düzgün sunum yapsın en azından eli yüzü düzgün bir birinci parti oyun göstersin ama yok. Bu olmadığı gibi bir grup aldığı malı metalaştıran insan bu bariz durumun aksini savununca insan da dalgaya alıyor haliyle. Zira burada yazılan bazı ifadeler şakaysa komik değil gerçekse ürkütücü benim özelimde.
-
-
Kaatay Efendi hitap olarak ağır geldiyse, senin bu yazdıklarının yanında hafif kalır. Bir yandan ‘Rahatsız olan sizsiniz’ diyorsun, sonra da burada olup bitene laf edince uzun uzun savunmaya geçiyorsun. Şimdi karar ver, gerçekten eleştiri mi yapıyorsun yoksa sadece karşı tarafa laf sokmanın bahanesini mi arıyorsun?
Ayrıca sürekli ‘Kim başlattı, kim etiketledi’ tartışmasına girmeye çalışıyorsun ama burada neyin nasıl başladığını herkes biliyor. Kimse bir şeyi metalaştırmıyor, ama siz Sony gömmeyi hobi haline getirmişsiniz. Mesele eleştiri değil, kaç sayfadır aynı muhabbeti çevirip sonra da sanki çok objektif bir analiz yapıyormuş gibi davranmanız.
Neyse, belli ki bu mevzudan çok keyif alıyorsunuz. Bakalım daha ne kadar uzatacaksınız
Sıfırdan konsol alacak birisi PS5'mi xBox'mı almalı yoksa sonraki nesli mi beklemeli arkadaşlar
-
ign 7/10
Gamespot 6/10
Çöp gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dragon age veilguard denen çöpsuyuna 9/10 verdiklerinden beri ign gram ilgilendirmiyor beni
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samimi soruyorum ağır ne yazmışım . Olayı gereksiz kişiselleştirmeyin lütfen. Yazdıklarımda bir hakaret ya da ağır ifade göremiyorum. Üstte de dediğim gibi siz şunu kaçırıyorsunuz ister sony’i gömmek isterim ya da başkaları bunu ister, mevzu bunda bir sakınca olmaması. Forum kurallarına mı aykırı (değim, 50 defa yönetici çağrıldı buraya), etik mi değil nedir bizi burada sınırlayan?
Siz bunu kabullenmek zorundasınızbenim özelimde değil bakın genel), isteyen istediğini kurallar dahilinde yazar. Bu yazım tarzını da istediğim kadar da sürdürürüm siz kimsiniz tekrar soruyorum, hangi sıfatla kişileri yargılıyorsunuz.
Ki şu yazdığınızdan sizin için de Sony’nin kutsallığı anlaşılıyor. Bu sebeple daha fazla sağlıklı iletişim kurma şansımız bulunmadığı için sizi engelliyorum bilginiz olsun
-
Avowed beklediğim gibi iyi çıktı.
Aksiyon çok çok iyi olmuş.Çeşitlilik fazla.Oyunun en güçlü yanı deniyor.
Keşif hissi çok iyi , Jason abi de en çok buna bayılmış.
Seçimler dünyayı etkiliyor.
İç mekan grafikleri başarılı.
Yükleme ekranı yok gibi bir şey.
Ortalama oyun süresi en az 50 saat.
Dış mekan grafikleri zayıf.
Diyalog ekranı klasik Bethesda oyunları gibi monoton.
Npc'ler pek etkileyici değil.
Güzel bir macera bizi bekliyor.
-
Dün Caped elendi bugün Kataaay sıradaki mürid kim olacak bakalım..
Sonuç 2.0
Ps4 alabilirsin harika exc oyunları bir güzel oynasın. Yeni oyunları oynayacağım dersen (mesela gta 6) ps5 daha mantıklı bir seçenek. Tüm oyunlar ps5’e çıkacak gibi duruyor. Ancak oyunlara bütçem dayanmaz dersen gamepass’li xbox tercih etmelisin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 13 Şubat 2025; 18:20:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne oynamak istediğinize ve bütçenize göre değişir hocam. Ps ekosistemi daha pahalıdır ama daha fazla oyun seçeneği sunar. Xbox ise gamepass sayesinde daha düşük ücretlere güncel oyunlar sunar.
Eğer günde 4 5 saat oyun oynayan ve vakit olarak sorunsuz bir kullanıcı iseniz, xbox alıp gamepass ile devam edin gitsin. Yok ben ne oynayacağımı kendim seçerim ve para verdiğim oyun hakkını versin diyorsanız ps tek seçenek çünkü xbox oyunlarını artık ps konsoluna çıkarıyor. Ps alırsanız daha fazla para verirsiniz ama oyun kaçırmazsınız. Xbox tarafı için aynı durum geçerli değil.
Bu arada ilk defa konsol alan biri için ps tarafının sunduğu ps+ hizmeti de çok tatmin edicidir. Oyun kalitesi olarak cidden çok yukarıda.
concord’a 7 verip iyi diyen mürit avowed’a 7 vermiş şaka gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X