Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: HopeS , Shamster , seyitlyy Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir - 11 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
132.996
Cevap
310
Favori
4.768.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 66366637663866396640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Rahatindan dolayı TV altında tutmak istiyorum ama switch devam etmek mantıklı en azından grafik düşüncesi yok kafada ve aynı zamanda hibrit bir cihaz.
    Rahattan tutuyorum ama aynı oyunda çok fark olunca alasim gelmiyor cihaz yatıyor öyle proya gececektim muhtemelen diğer nesil duruma göre bakıp ona göre konsola yatırım yapacağım artık bizim için xoky üzücü durum :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Hocam bir mini ITX zamanı gelmiş diye yorumladım. Geçen elimden 4090’lı bir tanesi geçti, alet resmen sanat eseriydi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

Pro daha iyi 4090'lı sistemden.

• Bakkal Sony, Order 1886'nın devam oyununa onay vermemiş. Gel de şimdi sövme Sony'e. Tabi GAAS bataklığında debelenip durdukları için bu tür güzel IP'lerin de fişini çektiler.

The Order: 1886 devam oyunu Sony tarafından reddedilmiş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 15 Şubat 2025; 21:46:33 >
  • MisterX06 kullanıcısına yanıt

Lego Horizon varken kim ne yapsın Order’ı (!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Onun yerine oyunun remaster'ı daha iyi olacaktır  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 15 Şubat 2025; 21:50:21 >
    Ben çok sıkıldım o oyundan ya. Konsept çok iyi ama oyun hiç sarmadı. İlgim başka oyunlara çok kolay kaydı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

playstation 8. nesildeki olayı bitti artık

• Krone K kullanıcısına yanıt

Horizon'dan tiksindim artık. Lego'su, Remaster'ı yeteri kadar oyun yokmuş gibi bir de online'ı gelecek. Asıl festival o zaman :)

Yeni Resistance projesi de onay almamış Sony'den. Sayelerinde bir tane FPS türü oyun yok konsolda. Servis oyunları iştahlarını öyle bir kabarttı ki güzelim IP'leri tarihin tozlu raflarına gömdüler.

• jymz___ J kullanıcısına yanıt

Geçen nesil PS4'de iki kez oynayıp bitirdim. Steampunk victorian Londra teması ve sinematik anlatım tam benlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 15 Şubat 2025; 22:1:50 >

Neden yapsınlar

Tamam bende aşırı sevmedim ama deli gibi emek verdiğin oyun 2 senede yapımını çıkarıyor sony 10 tane daha GAAS dener benden söylemesi

Gitsinler bir baksınlar KCD 2'ye. 40 milyon bütçe ile yaptılar aşırı sevildi ve 1 günde bütçesini çıkardı. Size kim 200 milyonluk sinematik oyun yapın sadece diyor ki? GAAS falan çözüm değil. Denerlerse daha da ellerinde patlar umarım. Yalnız her türlü zarar oyuncuya. GAAS yaparlar bir tane ve tuttu diyelim. Para akıyor artık diye yine exc. ile ilgilenmeyebilirler  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 15 Şubat 2025; 22:7:26 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Olur mu olur :) Bu adamlar Days Gone markasının fişini çektikleri halde remaster getiriyorlar. Order'ın neyi eksik. Gerçi Order'ı geliştiren stüdyo satılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 15 Şubat 2025; 22:7:48 >
  • Sony Jim Ryanin biraktigi enkazi toparlamaya calisiyor daha, Ps6 ile anca toparlar artik

Days Gone Remastered, Horizon Remastered...
    Proyu last of us part1 ile tanitmak
    Milyon dolarlik Concord faciasi
    State of Playde birtane baba ex gosterememeleri

Rezilligin boyutunu gozler önuner seriyor zaten

Nerde ps4 nerde ps5 nesli

Xbox zaten öldu aglayani yok, forza horizon 5 duyurusu ile xbox mefta oldu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 15 Şubat 2025; 22:9:43 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Zaten kafalarında olan plan o 1-2 tanesi tutsun sağsınlar zaten oyun yapılmıyor bari oradan ek gelir gelsin alıştıklarında ise 10 stüdyo varsa 5 gaas 5 single IP görebiliriz anca.

KCD 2 gibi oyunlar hep multiplaform çıkmalı artık orası belli oldu 1.2 milyon sadece steam 800k konsollar adamlar şimdiden 100 milyonu geçti ki daha önlerinde zaman var ancak yinede çoğu şirkete bu kar az geliyor 5 sene boyunca 40 milyon harca eline 50 milyon kar kalsın o yüzden Gaas deniyorlar muhtemelen sürekli gelir akışı sağlamak için en dandik Gaasta bile sezon başlarında deli gibi kullanıcı oluyor.

Mesela bakınız piyasa artık tamamen buna yönelecek bence ciddi şekilde sayıları artacaktır yeni nesili oyunlarda tutmanın tek yolu bu ne yazık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bati-Wan_Kenobi -- 15 Şubat 2025; 22:23:20 >

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Katılıyorum ama bari Xbox paspası ile biraz oyalıyor bu sene geleceği kesinleşen oyunlardan en kötü 2-3 tane oyun bulabilir herkes kendine.

Gamepass bu ulke icin nimet zaten bircok oyun oynatiyor day1, ama kaliteli ps ex istiyoruz artik remasteredlardan gina geldi.

• 
Sayfa: önceki 66366637663866396640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.