Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6661. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
133.353
Cevap
312
Favori
4.782.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 66596660666166626663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ağzına sağlık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daniel Phillips (dphill11)youtube
    Hey Did You Hear About Magic Baby Born In Bethlehem
    https://www.youtube.com/watch?si=dU1rFmJML7hupu3k&v=ZQ1RKHbkNvc&feature=youtu.be

Gençler oyunlar eğlenmek için var. Rekabeti firmalar kendi bünyesinde topluluğu çekmek için yapabilir. Ama kullanıcıların tek derdi eğlence olmalı. Gerçekten anlayamıyorum bu oyunlar ve konsollara ve oyunlara olduğunun ötesinde anlam yüklemek anlamsız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Sayet ortada bir iftira varsa kul hakkina da girilmis oluyor yazik 3-5 kurusluk konsollar icin deger mi, o artilayanlar da gruplari olan arkadaslardir buyuk ihtimalle 1dk gecmeden +5 +10 oluyor cunku.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Birkaç mesaj evvel de bahsedildiği gibi. Yakın zamanda burada biri insanlar Game Pass'ten vs. iyi fiyatlara oyuna erişim sağlıyor diye "Bunların anneleri de ucuza tencere kovalayanlar" yazdı. Ve en son 8 beğeni almıştı. Sonra banlandı ve fake olduğu belirtildi.

Şu başlığa anneyi karıştıracak kadar düşenler 8 beğeni alıyorken gerisine pek de şaşırmamak lazım aslında.

Benim kardeşlik yaptığım, 2. el ürün sattığım kişiler dışında kimsede numaram yoktur. Bırakın wp'yi şurayı burayı dm'den konuşmuşluğum olan bile sayılıdır bu başlıkta. Esas sağa sola iftira atıp beğeniye boğulan arkadaşlara bir bakmak lazım. Belki kişi kendinden biliyordur işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 22 Şubat 2025; 16:42:47 >
    Neler neler var daha twitter uzerinden forumdakilere ana avrad sovenler mi dersin, burada xbox ps icin kufurler edenler mi dersin, cogu da reelde karsima ciksa ozur dileyecek elemanlar, belki de cok iyi arkadas da olurduk bilemiyorum ama cogu bloklu bende mesajlarini gormuyorum cunku cevap verince biz de ceza aliyoruz degmez, cok buyuk oyunlar donuyor agzimi acarsam ortalik karisir vs hayatiniz burasi mi oldu anlamadimki, sanki xbox 360 zamani 10 yil fwli konsollar kullanmamis kopya oyun oynamamis gibi herkes ahlak bekcisi olmus. Yilda 3 oyun oynayanlar kaliteli elit zengin kesildi basimiza anasini satayim.

Akıl tutulması başka bir şey değil.

• Başka Şubemiz Yoktur!

• Yine gerilim yükselmiş konuda. Herhangi birisi hakkında üstü kapalı ithamlar, belirsiz imalar, bak ben konuşursam ortalık karışır gibi sözler basit politikacıların başvurduğu bir yöntem. Bu durum suyu bulandırıp yanlış anlaşılmalara yol açar ancak.

Şu konu başlığı altında oyun dünyasından konuşuyoruz paylaşımlar yapıyor, tartışıyor yer yer de şakalaşıyoruz bu kadar ortamı germenin konuyu kişiselleştirerek gerginlik yaratmanın bir anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 22 Şubat 2025; 18:1:16 >
    Sen kendinden eminsen gül geç dostum,değer mi canını sıktığına,herkes gerçek hayatında ki gibi davranmıyor burada,ciddiye almamak lazım.Ben öyle yapıyorum yıllardır,çok nadirde olsa 2 yorum yapıyorum,okumaya devam ediyorum yorumları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonjoy_xul -- 22 Şubat 2025; 20:45:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler batıyor diyebilir miyiz?

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Sqny'im mi batacak eksbaksım mı derken,ikisinin birden batması? Prom çıktı ondan PS5 düştü qanzi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 22 Şubat 2025; 18:6:10 >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Abi Xbox zaten konsol olarak battı, Nintendo’nun geleceği belli, geriye yeni konsol SKU’su çıkarmasına rağmen ve fanlarının tek muhabbeti “konsol satışı lenn” olmasına rağmen %38 düşüş yaşayan yegane marka kalıyor [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Hepsinin hisseler düştü..Karalar bağlanıyor 💸

Hissedar çünkü biliyorsun hepsi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 22 Şubat 2025; 18:11:48 >

Derin Xbox senin paraları yatırdı mı?

• Caped'e attım iban shshbsd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 22 Şubat 2025; 18:14:18 >
    Hayir Xbox batamaz :(

Çürük Hasanyoutube
    La sus yalancı yalan söyleme laa inanmıyom inanmıyom
    https://www.youtube.com/shorts/ujqVkPa7dbY?si=UZ0vCXr8oRmCjPzs

Hocam gel seninle 2008-2010 yıllarına dönüp o dönemin konularında PS3 - XBOX 360 muhabbeti yapalım, konsol muhabbetinin keyfinin zirve noktasıydı

Ah ah nerde o gunler :(

offf gözüm kararıyor bayılacağım sanırım, ÇABUK BİRİ PİES BEŞ SATIŞ RAKAMLARINI ATSIN KENDİME GELMEM LAZIM

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    Sen hiç konuşma eski ps müridi 😂😂

• 
Sayfa: önceki 66596660666166626663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.