Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 7ender , Shamster , Shingo Yabuki , Periah Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir (5 Mobil) - 11 Masaüstü7 Mobil
5 sn
133.281
Cevap
311
Favori
4.780.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 66606661666266636664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sana bir adet yeşil pasaport yazıyorum, 5 tur da TLOU2 oynarsan açılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Lvl yetmedi benim.Underlevel kaldım 🥺

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Uuu yarasın afiyet olsun bizim yerimize de demlen reyiz

• QLBatiatus kullanıcısına yanıt
    Admin siler birazdan:)

Canım çekti bak 😀

• Mit40 kullanıcısına yanıt
    Premium olmayanını alacaz mecbur:)

remaster isteriz

• Neyse şaka bi yana . Konsollardan büyük keyif aldığım bir nesil bu.En çok da satmaktan keyif aldım

• Digital Foundry PS5 Pro için 3 ay sonunda “incelediğimiz en hayal kırıklığına uğratan konsollardan birisi” demiş bakalım 764p vs 720p kıyaslamalarında kral ilan edilen adamlara ne tarz hakaretler gelecek şimdi

x (formerly twitter)
    Gaz (@Septic_Sauce) on X
    https://x.com/septic_sauce/status/1893348041211482289?s=46

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 23 Şubat 2025; 2:5:24 >

Beklenti boyutunu da düşünürsek Xbox One 'dan da kötü diyebilir miyiz?Tüm zamanların en kötü ana konsolu demek için bir beis görmüyorum.Sene 2025..PSSR gelişti, oyun geldi derken oldu mu sana 2027..E adam demez mi ben bu oyunu bunda oynayacağıma ps6 'da oynarım.Zira nesil bitti.Teknolojik garabet ve alay konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 23 Şubat 2025; 2:18:49 >

Abi fiyat, yaşattığı gelişme (bu noktada PS5 Pro ile gerileme oldu ya neyse), ve beklentiye karşı getirdiği performansla bence Xbox One’dan da kötü diyebiliriz. Çok net en dolandırıcı konsol diyebiliriz.

Xbox One duyurusu o kadar rezaletti ki konsol çıkarken bir beklenti bile yoktu   o yüzden kimse “underwhelm” olmamıştı çünkü konsolun rezil olacağı zaten belliydi. PS5 Pro’da ise cam gibi görüntüyle oyun oynatacağız diyip €800 Euro’ya konsol sattıktan sonra düz PS5’ten daha kötü oyun oynatan bir cihaz var. Cidden şaka gibi iş.

Bugün Assassins Creed Mirage PS5 vs Pro karşılaştırılmasına denk geldim Instagram 'da,gelmez olaydım.PS5 1800P Pro 2160p ama PSSR ile yikseltildigi için 1800p daha keskin görünüyor.Al buradan yak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 23 Şubat 2025; 2:24:10 >

Abi boşuna Sülün Cerny demiyoruz. Adam AMD bile upscaling işini çözmek üzereyken eski FSR sürümlerinden bile daha kötü bir upscaling yöntemini devrimmiş gibi anlattı. Ve bu iş burada hala savunuluyor

Harbiden fsr 4 desteği verseydi daha iyi olmaz mıydı?
    Zaten amd nvidia karşısında ufakta olsa durmak için deli gibi uğraşıyor o uğraşı o tarafa bırakıp konsola daha çok özen gösterip çıkışına bir iki oyun gelseydi keşke.

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Hocam böyle bir iş yapıp AMD’nin donanım destekli teknolojisini kullanmayı bırakıyorsa lamı cimi yok. Daha iyisini yapacak. Ama adam gitti donanım desteğine rağmen AMD’nin her yerde çalışan eski versiyonlardan da daha kötüsünü yaptı.

Bence işin özünde cidden cimrilik var. Sony dış firmalara lisans parası vs ödemek istemiyor. Bunun gibi bazı meseleler nesil başında da vardı. Lisans parası ödemeyen Sony Dolby Atmos gibi teknolojiler kullanmak yerine “biz kendimiz yaptık len” diye tüm fanlara yutturmuştu. Aynı noktadan SSD muhabbeti çıkmıştı, onu da gördük. Ha keza en kısıtlı VRR teknolojisini konsoldan 18 ay sonra getirmeleri mesela; bence bu da bu yüzdendi. Ama hiçbirisi bu PSSR işi kadar fecaat bir sonuca varmamıştı, gerçekten bu çok ayrı bir facia oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 23 Şubat 2025; 3:9:53 >
  • RTX 5000'ler ve 4090'ın yangın çıkarmaması için, fanlı ve termometreli 12v konnektörü üretmişler. Yakında PC'lerin standart donanımı haline gelir:

Bu arada, bazı RTX 5070 Ti ve 5090'larda ROP'lar eksikmiş. MSRP'nin 2 katına zor bulunan kartları hatalı üretmişler:

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]heise online
    Nvidia's RTX-5000 partly sold with fewer ROPs than specified
    https://www.heise.de/en/news/Nvidia-s-RTX-5000-partly-sold-with-fewer-ROPs-than-specified-10292065.html

5 yıldır TLOU2 bekleyen PC'ciler, geriye kalan 2 ayı da bunları tartışarak geçirebilir[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 23 Şubat 2025; 9:31:18 >

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Sonra da nasılsa 6 ay kaldı diyip 6090 ti süper beklerler, 

• Bu arada PSSR'a fecaat denmiş de, AW2'de gördüğüm kadarıyla PSSR iyi iş çıkarıyor. Bazı uzak görüntülerdeki sis-pus efektinde biraz kumlanma yapması dışında, bir sorun görmedim. En azından, denediğim birkaç sahnede sorunsuzdu.

FSR 2/3'ün üzerine katkısı ise belirgin. Genel netlik artıyor, saçlarda artifact'lenme oluşmuyor vb.

PSSR, AW2 gibi kompleks grafikli, üçüncü parti bir oyunda iyi çalışıyorsa, sorunsuz bir teknoloji diyebiliriz. Zaten uyumluluğu ve performansı gittikçe iyileşiyor. Sony arka planda geliştirmeye devam ediyor.

Tabi, PS5 Pro'nun bir tık daha iyi olabileceğine katılıyorum. GPU'daki %62 TF artışı + RDNA 2x bonusu, daha yüksek bir bellek band genişliğiyle desteklenebilirdi. Fakat o konuda da, yeni oyunlardaki grafik ve motor gelişmelerinin, bellek band genişliği etkisini azaltması beklenebilir.

---------------

Bu arada, DF'yi izleyenlerin önemli bir kısmı PC'cidir. Bazı videoları onlara yönelik çekebilirler.

Oyun piyasası kötü durumda olunca, bazı PC'cilerin en büyük hobisi PS5 Pro kötülemek oldu  DF de o kesime oynuyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 23 Şubat 2025; 10:58:18 >

pcmr gang beklemeye alışık bence ps7 yi beklesinler 16k 450 fps gelecekmiş

Df daha çok ekmeğini yediler pronun Allah var iyi para bastılar prodan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 23 Şubat 2025; 10:43:38 >
  • 
Sayfa: önceki 66606661666266636664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.