Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mg3 , Castle Bravo Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 18 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü5 Mobil
5 sn
133.351
Cevap
312
Favori
4.782.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 66626663666466656666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başkan videoyu baştan sona izliyeceğim ama defalarca şimdilik, eski oyunlara bakarsak, bu kısa sürede gibi ifadeler kullanıyor, övdüğü yerler de çok. Cımbızspor 15 dklık videodan ayıklamış yine. Ben kullanıcı olarak çok memnunum. FPS sayacı da olsa bu ekip de çok severdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 bin km ötede bile aynı...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt
    PCMR'in beklediği birşey yok.Yine beklentiyi dejenere etmenin alemi de yok.Çok basit çünkü beklentisi insanların.İyi değerlerden medium ayarlarda düzgün upscaled 4K + 60 FPS..Pro yapabiliyor mu hayır?PC devam.Ha bunu PS6 yapar mı?Yaparsa evin salona düşünülür.Yani ezcümle, upscaled işi düzelmeden ki yazılımdan öte donanıma da ihtiyaç var bunun için,ben şahsen konsol almam.

• x (formerly twitter)
    Hunter 🎮 (@NextGenPlayer) on X
    https://x.com/nextgenplayer/status/1893333508942077955?s=46

dünyanın sözde en güçlü konsolu ps4 pro satışlarının gerisinde kalmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Tanitimda yeni oyunlar yerine tlou 1 rereremasteredi gosterince zaten almaktan vazgecmistim bu copu, su an tek sebebim gta 6, 60fps olursa alirim ama pek ihtimal vermiyorum.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Bence hiç denemesinler bile 60 FPS..Büyük rezillik çıkar.Ha verir mi verir 60..Ama neye rağmen?

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Cozunurlukten kisarlar ha bir de online kismi var orada zaten cross da olacagi icin birinde 30 digerinde 60 yaparlar mi o da supheli.

• [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Bak bu da ayrı rezillik..Düzeltilmeden geçilmez.AMD'nin kartları da beklenmeli..Ben şahsen upgrade için yeterli sebeb bulamazsam 4000 serisi içinde upgrade yapabilirim

Başkan kendin dedin bekler millet diye. Biz bu sene gta 6 ve yotei yi en iyi versiyonları ile day one oynayacagız pcmr de bekleyecek. Çok basit bir konu bu

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt
    Şu yanılgınız oluyor.Siz sanıyorsunuz ki konsolunuza ilk gün çıkan her oyun için PC'ciler deliriyor.Evet belki GOW,TLOU için böyle bir parantez açılabilir ancak Yotei için çoğu insanın delirecegini düşünmüyorum.Stellar Blade ve Ronin için de kimse delirmiyor mesela.GTA meselesi de kişisel.Ben PC'de oynamayı tercih ederim.Sabırsız olan da bi konsol alır oynar.Al bak SM2 geldi PC'ye..Kim oynuyor burada?Herkes Avowed ve KCD2 ...Ben de bi indirip baktım kaldırdım PC 'den..Ben yılda bir iki oyun için evde ekipman tozlandırmayı mantıklı ve ekonomik bulmuyorum.Bulan varsa da kendi tercihi.

5000 serisi çıkış hataları dışında da oyun için mevcut kartlarla bekleneni veremedi benim açımdan. 4000 serisinden sadece fiyata göre çözünürlük geçişi yapılacaksa mantıklı olabilir. Mesela 4080'den 5080'e geçmeyi mantıklı bulmuyorum. Kas gücü farkı az, vram aynı vs. Sağlam bir ara model 5080 gelirse düşünürüm.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Bu FG işini tam incelemedim 3x 4x yapınca ne kayıp yaşanıyor mesela..Bu önemli.

Geçen de dedim, bazı insanlar kendi algısını herkesin gerçeği sanıyor. Çok eminler mesela bir oyun çıkacaksa onun için Pc oyuncularının kuduracağına. Yok böyle bir şey, varsa da zaten o derece sabırsız bir insan gider konsol da alır. Ya da sırf oyun için ise alır oynar satar. Var böyle insanlar, Breath Of The Wild için Switch alıp oynayıp satanlar vardı. Sanarsın Ps seçilmiş insanlara, mülakat ile veriliyor. Dayanamıyorsa gider alır oynar. İkinci el alır, pahalı geliyorsa en kötü Series S vs. alır. Yotei Tsushima'da yaşadığım hayal kırıklığından dolayı umurumda değil. Pc veya Ps indirim olursa birinde denerim belki ilerde. Gta 6'ya gelince Gta ile pek aram yok. 5'i bile bitirmedim. Tek bir konsola özel de değil. Yotei gibi değil. Pc'ye 1 sene bile dolmadan geleceğini düşünüyorum. Hayranlığım olmadığı için bekleyebileceğim bir oyun. Olur da çok merak edersem çıkış sonrası Ps'te denerim. Sevecek olursam Pc'ye beklerim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 23 Şubat 2025; 11:58:47 >

Gecikme artıyor, doğal olarak. Reflex 2 geldi ama ne olursa olsun tabii ki native veya mevcut x2 Fg ye kıyasla daha fazla. Kişinin hassasiyeti de önemli. Kimi hiç hissetmez kimi hisseder. Mevcut fg ile bile oyun oynayamayanlar var bu sebeple. Bence multi fg güzel ama 4000 ile Fg'nin yaptığı gibi bir devrim değil ve buna güvenerek kas gücü artışını bu kadar düşük tutmaları memnun etmiyor. 3000 serisinden geçecek biri için makul 5000 serisi. Ama 4000 için pek öyle düşünmüyorum belli durumlar dışında. Sen de 4070 vardı sanırım, misal bundan gidip 5070'e geçmek mantıklı gelmiyor bana.

Ben mesela FG dezavantajını hissetmiyorum kontrolcü kullandığım ve rekabetçi oynamadığım için.Yani gecikmeden öte görüntüyü gözle görülür şekilde bozmuyorsa Multi FG için upgrade dusunebilirm.Ben kas gücü ile çok ilgilenmiyorum.Yazılım ile dahi olsa güzel bir çözünürlük benim için okey her zaman.Ama dediğim gibi bu Multi FG işini sahada,son kullanıcıda görmem lazım.AMD ne yapacak görmem lazım.Ben zaten her şekilde bir sene daha 4070 ile devam edeceğim(monitör, buzdolabı, mutfağa TV aldım).Sonrasında gelişmelere göre tercih yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 23 Şubat 2025; 12:37:25 >
    Çok doğru yorum PS5'i satmaya karar verdim. Aslında bekliyordum ama yeter başlarım yotei'sine ne zaman çıkacağı belli değil konsol boş boş duruyor tozlanmış kedi tüyü oldu hep her yeri. Elimde rtx 4080 li laptopta var zaten PS özel oyunlarına ondan devam ederim ne yapayım. Hemde oyunlar daha uygun PS mağazasına göre. Series X'i satmaya kıyamam kütüphanem geniş Xbox tarafında birde GTA6 yı çok beklemesemde bi açar bakarım yani. Hemde çoğunlukla oyunları onda oynuyorum zaten. Konsol rahatlığına laf edemem. Önümüzdeki süreçte gösterilen ve çıkacak ps konsol özel oyunların çoğu da PC ilk gün geliyor zaten(Lost soul aside, ballad of antara filan gibi oyunlar). Rise of the ronin'i playstation da oynamamıştım şimdi PC için almayı düşünüyorum. Martta çıkıyormuş.

PC + Xbox mantıksız bir kombinasyon aslında farkındayım ama PC'yi hem iş için hem PS özel oyunları için kullanırım konsoluda gündelik kullanıyorum zaten. Senede çıkacak birkaç oyun için konsolu tutmamaya karar verdim.

PS5 daha önce playstation oyunlarını oynamamış kitleye yani oyunculuğa yeni giriş yapmış kitlelere ve sadece cod veya fifa oynayan kitlelere hitap eder bu kataloğuyla anca.

Görsellik kısmında bir sıkıntısını görmedim pek yeni olmasına rağmen. Amd'ye gelince onlardan pek bir şey beklememekte fayda var. High end rekabetinden bile çekildiler. Maalesef Nvidia tekel oldu. O yüzden böyle rahatlar zaten. 1 sene sonra düşünüyorsan ve 4K hedefin varsa seneye ara model güzel bir 5080 gelebilir.

Bu konu özelinde Amd'yi takip etmek önemli nitekim Series X 2 Rdna 4 veya yeni Udna mimarili bir ekran kartı ile gelecektir. Ayrıca RT olsun, Fsr olsun, Fg olsun, Reflex olsun bunların hepsi yeni nesil konsollarda dibine kadar kullanılacak ve sonunda herkesin hayali olan 4k 60 Fps veya 4k 120 fpsler bile bu yazılım bazlı çözümler sayesinde mümkün olacak.

Ama Tabiki konsollar AMD tarafının yaptıklarını kullanacaklar o nedenle Fsr 4'teki ilerleme önemli olacak.

Not : Konsollar Mfg 4x gibi teknolojilerle sonunda tek kişilik oyunlarda Tvlere yetişebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 23 Şubat 2025; 12:48:43 >

kimse deliriyor ifadesini kullanırken görmedim abi. Ancak şöyle bir olay var, sadece bende de olabilir bilemiyorum daha önce kimseyle konuşmadım, bir oyun ilk çıktığında verdiği haz başka oluyor, hype denen şey gerçek, o gazla daha eğlenceli olabiliyor, ama sonrasında oynamak da hem daha uyguna hem de daha rafine versiyonunu oynamak demek, ikisi arasında tercih tamamen zevk meselesi. Ben day one oynamaktan cidden zevk alıyorum. Pro sağ olsun day one ve rafine versiyonunu oynayacağız bundan sonra cıkan oyunların da. KCD misal cidden pro da rafine halde, gayet güzel gözüküyor. Devamı da gelecek. Burdaki boş beleş tırı vırı yorumları okuyunca sadece gülüyorum. O kadar vakit ayırıp pc teknolojisine sözde hakim olmuş tayfa, ama pssr'ı hogwart oyunu ile değerlendiriyorlar yazık ve acınası.

GTA ve Yotei ile herkes görecek pssr ve pro'nun olayını. O zaman da Yotei'de woke video arayacaklar. Hatta ben bu söylevi sıklaştırayım da ileriye hazırlık olsun..

Yotei woke çöp... yaw he he.

• 
Sayfa: önceki 66626663666466656666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.