Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6701. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: criminal73 , criminal73 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 32 Misafir (14 Mobil) - 19 Masaüstü15 Mobil
5 sn
134.024
Cevap
314
Favori
4.808.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 66986699670067016702
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adam Pc ye geçti. Pc patladı hahahaha

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt
    Tek başına Lut Kavmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Hahahahah

• ElAnalistaDeBitsyoutube
    - PS5 Resolution Mode: Dynamic 1800p with FSR (Common ~1620p) at ~30fps Balanced Mode: Dynamic 1440p with FSR (Common ~1224p) at ~40fps Performance Mode: Dynamic 1080p with FSR (Common ~900p) at ~60fps - PS5 Pro Resolution Mode: Dynamic 2160p with PSSR (Common ~1800p) at ~30fps | Ray-Tracing ON Balanced Mode: Dynamic 1440p (Common ~1404p) at ~40fps | Ray-Tracing ON Performance Mode: 1080p with PSSR at ~60fps | Ray-Tracing OFF - Xbox Series X Resolution Mode: Dynamic 1800p with FSR (Common ~1620p) at ~30fps Balanced Mode: Dynamic 1440p with FSR (Common ~1224p) at ~40fps Performance Mode: Dynamic 1080p with FSR (Common ~900p) at ~60fps - PC Max. Settings | RT ON RTX 4060Ti / 4070 Super / 4070Ti Super / 4080 Super RTX 5070Ti / 5080 / 5090 Ryzen 9 9950X | 64GB DDR5 | SSD M.2 🔥 Games -70% OFF:: https://ene.ba/Analista 🔥 Buy the best games at the lowest price!: https://ene.ba/Analista-Games 🔥 Buy digital cards at the best price!: https://ene.ba/Analista-Tarjetas - The PS5, XSX and PS5 Pro versions have 3 display modes: Resolution, Balanced and Performance. - These 3 modes allow us to unlock the framerate. - PS5 Pro has better shadows and drawing distance compared to other platforms. - PS5 Pro and PC are the only platforms with Ray Tracing in the reflections, although they have higher resolution on PC. - The PC version has a higher resolution in shadows and texturing. - With DLSS, we will be able to enjoy the game to the maximum on PC with any graphic of the 40/50 range in its recommended resolutions. - I take this opportunity to remind you that Monster Hunter Wilds is on offer at eneba: https://ene.ba/Analista-MH - RE Engine still has as a pending subject the games with big mappings and Monster Hunter Wilds is another proof of it. - Las versiones de PS5, XSX y PS5 Pro cuentan con 3 modos de visualización: Resolución, Equilibrado y Rendimiento. - Estos 3 modos nos permiten desbloquear el framerate. - PS5 Pro mejores sombras y distancia de dibujado con respecto al resto de plataformas. - PS5 Pro y PC son las únicas plataformas con Ray Tracing en los reflejos, aunque tienen mayor resolución en PC. - La versión de PC tiene una mayor resolución en las sombras y texturizado. - Con DLSS, podremos disfrutar con el juego al máximo en PC con cualquier gráfica de la gama 40/50 en sus resoluciones recomendadas. - Aprovecho para recordar que Monster Hunter Wilds se encuentra de oferta en eneba: https://ene.ba/Analista-MH - RE Engine sigue teniendo como asignatura pendiente los juegos con grandes mapeados y Monster Hunter Wilds es otra prueba más de ello.
    https://www.youtube.com/watch?v=oDIGQ2clIBg&feature=youtu.be
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Vaktiyle Zelda BOTW'yi CEMU üzerinden oynamıştım keyifli bir deneyimdi TOTK'yı listeme aldım switch'de oynayacağım mutlaka. Biraz göz gezdirdiğimde bile üzerine kat çıkılan bir oyun olduğunu görebiliyorum.

Ayrıca siz oynadınız mı bilmiyorum, Zelda Echoes of Wisdom'ı da listeme ekledim. Bazı canlı ve cansız nesneleri klonlayabildiğimiz bir echo mekaniği eklemişler oyuna, combat sistemine ve oynanışa çeşitlilik katmış. Çok keyifli görünüyor.

• MisterX06 kullanıcısına yanıt

Botw ilk olması sebebiyle daha özel bir oyun ama Totk çok daha iyi her açıdan. Botw + çok daha fazlası. İlk kez oynayacaklar inanılmaz şanslı. 250+ saat oynadım.

Evet Echoes'u da oynadım. Her Zelda oyunu gibi mekanik ile öne çıkıyor. Echo mekaniği ile özgür, kişiye özel bir deneyim sunuyor. Keyifli o da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 28 Şubat 2025; 21:2:28 >
  • Ben geçen yaz rdr2’de 100 saatin üstünde baymıştım. Oyunu ikinci kez oynuyordum. Botw’a geçince neredeyse 5 ay sürekli oynadım. Geçen yıl oynadığım en iyi oyundu. Switch 2’de iyi bir performans verirse totk için çok heyecanlıyım.

Sanırım ilk kez bir oyunun zorla FG açtırmaya çalıştığını gördüm. Pop up çıkıyor açalım mı tavsiye ederim diye. Hayır diyorsun kapattım ama istersen git aç diye bir pop up daha çıkıyor. Benim gördüğüm, Pc tarafında güçlü bir donanım sahibi değilsen oyun hiçbir yerde yeterince iyi deneyim sunmuyor. Konsollarda grafik medium civari, görüntü netliği iyi değil, fps stabil değil. Pc'de görüntü Dlss sağolsun çok daha iyi ama performans orada da stabil değil. Performansın iyi olmaz hadi bari iyi görünüyor dersin. Grafik kalitesi de normal yani ekstrası yok. Oyun genel olarak sıkıntılı her yerde. RE Engine open world'de patladı gibi yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 28 Şubat 2025; 21:8:22 >
  • jymz___ kullanıcısına yanıt

Update gelmese bile dropsuz oynanış sunacaktır. Patlama şu bu yerlerde fps düşüyor çünkü Switch'te. Bu otomatik düzelir yeni konsolda. Ama görsellik ve 60 fps için update şart. Gelecektir kesin. Böyle oyunları atlamazlar.

Oyun baya baya CP2077 ve AW2'den daha çok gereksinimli he mi?Bi çektirsin gitsinler.Yapacağınız oyuna...

AW2 misal. Sistem istiyor düşük fps veriyor ama stabil. Misal 30 fpslerde oynuyorsun ama stutter problemi yok. Gücü yettiği kadar vereceğini veriyor sistemin. Ki görsel kalitesi üst düzey. Bu ve bunun gibiler öyle değil. Sorunlu direkt. Df video atmış orada anlatıyor çocuk. Tabii güçlü donanımı olan yine oynuyor sorunu daha az hissediyor.

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

Objektif bir tespit yapayım:

Plus Collection'daki,

Gow Ragnarök ve Demon's Souls > Bütün Xbox külliyatı

Xbox'ın oyunlarını oynamaktansa, Demon's Souls'ta yeni bir karakter açarım 

Indiana Jones bir istisna olabilir, ama o da bir film canlandırmasına benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ile ne kadar alakalı bilemiyorum ama Microsoftun kararlarının çok acımasız olduğuna dair bir örnek daha.

Microsoft, yaklaşık 10 15 yıl once 8.5 milyar dolara satın aldığı SKYPE görüntülü konuşma ve konferans uygulamasını kapatma kararı almış.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Ms ile ilgili en büyük sorun, bir iş koluna ciddi yatırım yapıp sonucunu alamayınca, direk olarak fişi çekme eğilimi. Gaming segmenti, almış olduğu ciddi yatırıma rağmen geri dönüş sağlayamazsa, bu acımasız şirket hiç düşünmeden firma kapatır. Keşke bu kadar büyük yatırım yapmasalardi. Eskiden Xbox, Ms için çerezlik bir işti ama artık ciddi gelir beklentileri var ve bunlar hedefe ulaşamazsa ciddi yansımaları olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwander -- 28 Şubat 2025; 23:4:17 >

Abi optimize olmayan oyun ile sistem gerektiren oyun farklı şeyler.Forumda çok karıştırılıyor bunlar.CP2077,AW2, zamanında Crysis gibi oyunlar sistem gerektiren oyunlar.Hayvani grafik sunuyor ve karşılığında donanım talep ediyor.Yabancıların deneyimi ile demanding yani.Ya Monster Hunter sen hayırdır ya mobil oyun grafiginle diyesi geliyor insanın.İşte bunlar optimize sorunu olan oyundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 28 Şubat 2025; 23:5:9 >
    Evet ben de ilk dediğini dedim zaten aslında.

• Bu sony iyice tepemi attirmaya basladi, kullanici puanlamasina bakip son cikan "ACTIONCAM" Super natural case, isimli oyunu satin aldim birde ne göreyim sanki birisi Dreams'ta amatör bir oyun yapmista herkeze acik sunmus gibi anlamsiz bombos bir oyun, hemen silip para iadesi icin bas vurdum kirk dereden 40 su getirdiler sonunda beni tutup burasi sizin region degil orasi sizin region degil iade yapmiyorlar 😂 Parasinda degilimde arkadas bu bildigin dolandiricilik iklinci oluyor bu son satin alimlarimda uzak durun bu oyundan kullanici puanlamalarinin hepsi bence oyunu sunan kisi tarafindan yapilmis fake olarak

• oliwander O kullanıcısına yanıt

Acayip acımasızca bir fişi çekme olmuş yine. Olur da Xbox’un fişi çekilirse achievement kasanlar için facia olur. Ben mesela not uygulaması olarak OneNote kullanıyorum. Olur da fişi çekse ne olacak? Yılların emeği çöp olacak. OneNote’un mobil uygulamasını saldı mesela. Masaüstü versiyonda olan şeyleri koymuyor, güncellemiyor.

• Fearless_tr kullanıcısına yanıt
    Senin Sony itikatın zayıflamış.Git bi tur TLOU2 daha dön öyle yaz.Aforoz ediyoruz seni

• 
Sayfa: önceki 66986699670067016702
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.