Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6698. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 47 Misafir (26 Mobil) - 26 Masaüstü28 Mobil1 iOS
5 sn
134.019
Cevap
314
Favori
4.807.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 66966697669866996700
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

imzanla zıt mesajlar atıyorsun sürekli

• Shamster kullanıcısına yanıt

bu kadar objektif olmayın hocam, ign'de editör koltuğunu kaparsınız.

• SolidRock kullanıcısına yanıt

Aynen katılıyorum, üst yönetim zamanında 80 dolara peynir ekmek gibi satılan oyunu bedavaya veriyoruz, hep zarar hep zarar olduğunu anlayıp kapatacaklar servisi. MS'un ensesi kalın olduğu için 5 sene veriyorum ben isteyen ss alabilir. En fazla yeni konsolun (çıkarsa) 2. yılını görür.

• Tamamen objektif olarak yazıyorum gamepass çöbb, oyunlar leş. En iyisi nes kataloğudur.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Şingiko Totoşi hesabımdan [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 28 Şubat 2025; 14:55:58 >
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]ınstagram
    🎮Oyun Müdavimi🏎️ on Instagram: "Naughty Dog: -Burada Ellie jeneratör çalıştırsın. . Biz: +Tamam lan, çocuk oyuncağı. . Naughty Dog: -Oyun gibi değil, gerçek gibi düşün . . . . . Az daha uzun yapsana kabloyu ne uğraştırıyorsun bizi 😃 . #game #gamer #gaming #oyun #ps4 #ps5 #playstation #naughtydog #tlou2 #thelastofus #thelastofus2 #reels #videogames #pcgames"
    https://www.instagram.com/reel/DGh9Q43NV7S/?igsh=MTZyczNxaGs4dGgxcA%3D%3D
  • Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

Uncharted’a, Bloodborna’a 0 (sıfır) verenler kadar objektif olmuş. Paralel evrendeki objektiflik diyoruz buna :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

Daha da arttırıp Xbox Gamepass aboneliği PS6 dönemi ile birlikte ubisoft plus, ea play gibi ayrı bir ücretle satın alınabilir olur diyorum ben.

• brnbry kullanıcısına yanıt
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]immortalkasmasyoutube
    adam ağzıyla uçak çekmiş
    https://www.youtube.com/watch?v=2mWlr0gAy5w

90larda Böyle Geçtiydi :)))

GamePass temsili

• MrChame kullanıcısına yanıt

Hahahaha

Son dönemde atağa kalkana kadar gamepass bundan halliceydi zaten  

2024 sonu 2025 başı güzel başladı ama keyif veriyor şu an  

CALL of duty batllefield gelene kadar bayağı sıkıcıydı. dediğiniz gibi 2024 sonrası bunlarla birlikte hareketlendi :)

• Plus Essential ile Gold aslında aynı kulvarda.Burada ağır şekilde Plus üstün.Ama extra ve gamepass karşılaştırınca Plus naftalin kokuyor üzgünüm.Zaten oynadığımız oyunlar çoğu.Stray dışında ilk günden şöyle bir AA ,indie verdiği de yok.Yani geçtim AAA'yı

Ha adam ilk kez Sony ekosistemine giriyordur.O zaman şahane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 28 Şubat 2025; 15:21:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Bu ben işte. Hangi oyuna başlayacağımı bilemiyorum. CoD bir kaç seri bitirdim. RDR2 başlayıp daha sonra PS exclusive oyunlarına dalacağım. GoW ile başlayıp daha sonra TLOU oradan da Uncharted ve Astro Bot... Dualsense inanılmaz fark eden bir şeymiş. Her oyunda acaba tetik efekti vs var mı diye kontrol ediyorum. Bunun için bile PC'de bitirdiğim oyunları tekrar oynayacağım. Listem kabarık işten vakit buldukça hepsini bitireceğim. Kafadan PS 6 Pro'ya kadar meşgulüm ben

Edit: Forzaya üzülüyordum sadece o da gelecek yakında. Bir de tetik efekti olursa efsane olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEagles_1903 -- 28 Şubat 2025; 15:36:44 >
  • Square Enix şimdi Capcom’a bakıp kendilerine doğru rotayı çizecektir

https://x.com/genki_jpn/status/1895441361849176351?s=46

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Ben mesela persona 3’ü gamepass’ten oynuyorum. Tam etiket fiyatını verecek kadar oyunu tanımıyorum. Cod serisi de hayranı olduğum seri değil gamepass’ten gelmesi işime geliyor. Sniper Elite denedim geçenlerde. Bende Psn üyeliğim gamepass’e göre 1 yıl fazla sürecek. Açıkçası stray dışında neredeyse hiç bir şey gördüğümü hatırlamıyorum. Rekabette gidince bence pek oyun getireceklerini sanmıyorum bu noktada. Platform fetişim yok zaten sadece oyun peşindeyim. Durum da bu haliyle. Her iki üyeliğimi de bitince sonlandıracağım. Oynayacağım oyun olursa o dönem gamepass(500’e üç yıllık düşürdüğümüz gibi bir fırsat çıkmazsa) alırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DarkEagles_1903 kullanıcısına yanıt
    İşte tam senlik hocam.Yani tek doğru yok bu konuda.Ben de mesela zaten oynamış olduğum bir AAA ya da ıvır zıvır bi AAA yerine ilk günden Still Wakes The Deep gibi taş gibi bir AA'yı ya da kaliteli bir indie 'yi tercih ederim

• MrChame kullanıcısına yanıt

ulan ya, açmayınca çıkar üfle geri tak. safkslaşfkasf

• Monolith'in Shadow of Mordor'da kullandığı yenilikçi Nemesis sistemi 2036’ya kadar kullanılamayacak.

• Xbox'u zerre sevmem ama GP sistemine de laf edilmez be komik olmayın taş devrinden çıkmış İpleri gösterip Ps plus daha iyi diyerek [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

adamlar bu sene sisteme stalker koydu, cod koydu, indiana koydu, avowed koydu, ninja gaiden koydu, flight sim, farming sim, daha koyacağı, DOOM, clair expedition 33, south of midnight falan var.

PS plusa geldi diye sevindiğiniz, Star Wars zaten GP'de EA play ile oynanıyor[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

ek olarak balatro ve rogue trader gibi senenin taş gibi bağımsızları da varmış sistemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 28 Şubat 2025; 16:14:56 >
  • 
Sayfa: önceki 66966697669866996700
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.