Bi taraf cennet bir taraf cehennem gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6717. sayfa)

-
-
-
-
PC nin canını seveyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben series x'i ps5 in yanına sırf gears ve Halo için almıştım.Ama kullandığım süre zarfında, kütüphanesi ps kütüphanesine göre cidden avantajlı olduğunu gördüm.Ayrıyetten game pass ile ilk gün büyük oyunlar veriyorlar.Yinede yapılan bu kadar şeye rağmen cihaz satmıyor.Demekki bu tarz olaylar dediğiniz gibi sanırım bizim gibi alım gücü düşük ülkelerde önemli.Geriye kalan yerlerde millet kafasına göre takılıyor
PC candır gerisi heyecan ya. PC de herşeyi düzeltme imkanın var. TR dil çevirileri de cabası.
-
Dediğiniz gibi, bizim gibi ülkeler için önemli. Ama bir de PC için day one olayı var, o da ciddi bir kesimin almasını engellemiştir diye düşünüyorum. Ancak bizi ilgilendiren TR olduğu için bence S bile yeter. Küçücük bir şey, atın köşede dursun. 7-8 bine alıp oyunu beğenirseniz zaten PS5 üzerinden satın alırsınız. 7 bin verilen şey 30-40 FPS verse daha ne bu devirde?
Ben küçük canavarı yine alacağım köşeye PC aldım ama TV tarafında pcden istediğim verimi alamadım o yüzden köşede dursun zaten varlığı yokluğu belli değil ufacık konsol
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaz yaz kaos çıkar hemen
Pc özgürlüktür. Önüne gelen neyse onla idare etmek zorunda kalmazsın çoğu zaman. Ps'i eski ve Pc'ye asla gelmeyecek henüz oynamadığım oyunlar, nadiren de olsa Pc'den daha ucuza gelen ve Pc'de fark yaratmayacak oyunlar ve teknik kalitesi sınırlı oyunlar için kullanıyorum. Misal Nier Replicant aldım geçen ucuza. Zaten teknik olarak da hemen hemen aynı Pc ile, fps kilitli, oyun eski vs. Böyle durumlarda Ps işime yarıyor. Benim için 2. oyun platformu yani. Esas konsolum Switch ve kısmetse Switch 2 olacak. Xbox hiç işime yaramayan, yaramayacak tek konsol. Geçen indirimde Unicorn Overlord aldım mesela. Art ve grafik tarzından dolayı Pc'ye geldiğinde de pek fark yaratmaz. Yine bu da bir örnek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 5 Mart 2025; 13:38:13 >
Valla pc olayı bana ters ben konsolcuyum.Konsol bir alışkanlıktır.O yüzden ps5 yanına pc alacağıma en kötü dediğiniz gibi ikinci el series e bile almak daha mantıklı bana göre
Hahaha. Oruç olmasam tam kaos ve yangın çıkaracak atmosfer var=)
-
Valla ben de geçtim. Steam harika platform ama gerisi fasa fiso bence. Türkçe yama hariç PC için çok bir artı yok. Güncel oyunlar zaten konsolda da, bir iki istisna hariç, yeterince iyi gözüküyor. Ayrıca Nvidia sağ olsun, bu nesil kart fiyatları yine uçuyor. Sağlam PC toplamak da çok pahalı. Ayrıca genel olarak oyunlar konsola da çıkmak zorunda olduğu için limit var zaten. En çok kullanılan kart da 4060-3060 oyunlar yine base konsollar üzerinde ve ortalama ekran kartları üzerinde çalışacak şekilde geliştiriliyor.
Daha önce konsollar için yayınlanan GTA 5 enhanced versiyonu PC için de yayınlanmış. Bakkal Sony olsa şu yükseltmeyi 10 Dolares'e itelerdi kullanıcılarına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 5 Mart 2025; 13:36:8 > -
Ööööğğğğhhkk s*ny mi? Midem bulandı.
-
Rockstar aşırı üçkağıtçı hocam konsolda erken getirdi parayla sattı PC tarafına yeni oyun gelmeden ücretsiz getiriyor yenisine geçiş için
GTA 5’i yeni nesil Xbox Series’e yükseltmek de paralıydı. Sony ile ilgisi yok. PlayStation kötüyeyim de çamurdan olsun taktikleri başlamış. Üstelik bu yükseltme çıkalı 3 yıl oldu. Uyan da balığa gidelim. PC fanları yine yanlış zamanda spawn olmuşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 5 Mart 2025; 14:26:23 >
-
Üfff be :) harika
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
GTA VI çıktığı zaman PS5 ile PS5 Pro arasında ciddi performans farkı olacağını düşünüyorum.
-
Rockstar'da işini biliyor o halde. Konsol sürümleri de ücretsiz yayınlandı zannediyordum.
Ayrıca Series S'i eleştiriyoruz teknik olarak jenerasyonu kısıtlaması sebebiyle ama ikinci el tarafında komik fiyatlara satılıyor, 8 yıllık Nintendo Switch'den bile ucuz ve el kadar cihazda neredeyse tüm ana akım oyunlar elinin altında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 5 Mart 2025; 13:53:7 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X