< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 4 Mart 2025; 20:8:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6715. sayfa)

-
-
Bu sene GOTY olarak en büyük aday KCD2.. Tekrardan Fares'e gitmez ödül. Split, it takes two azizliğine uğrayacak
Crimson Desert bekliyorum bir de. 90-95 çakarsa işler değişir
-
Ön sipariş açıldığı zaman satın almıştım çünkü bu adamlardan kötü oyun çıkmıyor. It takes two yu bitirdiğimizden beri eşimle oynamak için dört gözle bekliyordum bu oyunu. Puanlar çok iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Crimson Desert'ü bende bekliyorum ne kadar sevdiğim açık dünya varsa hepsinin karışımı gibi
Umarım 90+ gelir.
-
Hay sizin yapacağız oyuna, yarım saatte bir crash yedim diyor reis
-
Yaaaa ahahaha
Astro yu bitireli 6 ay oldu , hala silmedim çünkü çıkışından beri oyuna free içerik yağdırıyor yapımcı ekip. Şu sıralar bile her hafta bir level geliyor. Mükemmel bir oyun.quote:
Orijinalden alıntı: Dictattor
Astro'yu oynayanlar Odssey'den daha fazla beğeniyor, nostaljiden iyi yakalıyor oyun old-school'u. Görüşleri bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 4 Mart 2025; 20:50:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu an belirlense 2025 goty Kingdom Come 2 olur, ama neler gelecek 2025 sonuna kadar gormek lazim.
-
DualSense ile sülalem raad diyor. Oh mis kebap
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 yıllık bir bekleyişin ardından, TLOU 2'nin PC versiyonu gelecek ay çıkıyor. PC'ciler, Sony sayesinde, görkemli PC'lerinde üst sınıf bir oyun oynayabilecek.
Ayrıca TLOU 2 sayesinde, RT gerekmeden, çoğu RT'li oyundan daha iyi bir global illumination yapıldığını görecekler.
Hem de bu sayede, 200 FPS almak için Flame Generation açmaları gerekmeyecek
PS5'in bir rakibi olsaydı, Dualsense tek başına nesili kazandırırdı.
Dualsense, Dead Space'te de çok hoşuma gitmişti. Tetikler, Plasma Cutter'la art arda ateş ederken tutukluk efekti yapıyordu. Zorlu kısımlara ayrı bir his katıyordu.
Hoparlör kullanımı da çok iyidi. Hoparlörü efektler için o kadar yoğun kullanan başka AAA oyun yoktur.
PC'ci arkadaşlara da, Dualsense'i Dead Space'te denemelerini öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Mart 2025; 17:14:31 >
Hem PC konuşmayın diye ağlıyorlar hem de yana yana PC'ye laf çakmaya geliyorlar
-
Hep aynı döngü 😃 Sen tepki versen şimdi Pc konuşma denecek.
Yav bir de şurada TLOU2 oynamamış kaç PC'ci var acaba?
Onu bilmem ama 10. kez oynamış olan yoktur.
Ben bir kere oynadım.Bir kere de yayın yapmak için 60 FPS güncellemesi geldiğinde bir miktar oynadım.PC'ye geldiğinde bir tur daha dönerim tamam...
-
Yav şu lanet olası aleti anma bu konuda , anında altında spawn oluyor müritleri. Başka işleri güçleri yok övecek yer arıyorlar konsol konusunda.quote:
Orijinalden alıntı: Castle BravoPS5'in bir rakibi olsaydı, Dualsense tek başına nesili kazandırırdı.
Dualsense, Dead Space'te de çok hoşuma gitmişti. Tetikler, Plasma Cutter'la art arda ateş ederken tutukluk efekti yapıyordu. Zorlu kısımlara ayrı bir his katıyordu.
Hoparlör kullanımı da çok iyidi. Hoparlörü efektler için o kadar yoğun kullanan başka AAA oyun yoktur.
PC'ci arkadaşlara da, Dualsense'i Dead Space'te denemelerini öneririm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X