Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6715. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Raven Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
134.478
Cevap
316
Favori
4.835.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 67136714671567166717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi PS3 grafiginle ne kadar hopla zıpla aksiyonun da olsa dev gibi açık dünya da olsan 1080 çalışmazsın ya...Base konsollar 2K 60 oynattı CP2077 gibi Benchmark 'ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 4 Mart 2025; 20:8:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

Bu sene GOTY olarak en büyük aday KCD2.. Tekrardan Fares'e gitmez ödül. Split, it takes two azizliğine uğrayacak  

Crimson Desert bekliyorum bir de. 90-95 çakarsa işler değişir  

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Ön sipariş açıldığı zaman satın almıştım çünkü bu adamlardan kötü oyun çıkmıyor. It takes two yu bitirdiğimizden beri eşimle oynamak için dört gözle bekliyordum bu oyunu. Puanlar çok iyi.

• Himurajutsu kullanıcısına yanıt

Crimson Desert'ü bende bekliyorum ne kadar sevdiğim açık dünya varsa hepsinin karışımı gibi [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Umarım 90+ gelir.

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Hay sizin yapacağız oyuna, yarım saatte bir crash yedim diyor reis

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    Yaaaa ahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Dictattor

Astro'yu oynayanlar Odssey'den daha fazla beğeniyor, nostaljiden iyi yakalıyor oyun old-school'u. Görüşleri bekliyorum
    Astro yu bitireli 6 ay oldu , hala silmedim çünkü çıkışından beri oyuna free içerik yağdırıyor yapımcı ekip. Şu sıralar bile her hafta bir level geliyor. Mükemmel bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 4 Mart 2025; 20:50:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu an belirlense 2025 goty Kingdom Come 2 olur, ama neler gelecek 2025 sonuna kadar gormek lazim.

• Persona_6 kullanıcısına yanıt

• Dictattor kullanıcısına yanıt

DualSense ile sülalem raad diyor. Oh mis kebap [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Dictattor kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıllık bir bekleyişin ardından, TLOU 2'nin PC versiyonu gelecek ay çıkıyor. PC'ciler, Sony sayesinde, görkemli PC'lerinde üst sınıf bir oyun oynayabilecek.

Ayrıca TLOU 2 sayesinde, RT gerekmeden, çoğu RT'li oyundan daha iyi bir global illumination yapıldığını görecekler.

Hem de bu sayede, 200 FPS almak için Flame Generation açmaları gerekmeyecek[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Venomstr kullanıcısına yanıt

PS5'in bir rakibi olsaydı, Dualsense tek başına nesili kazandırırdı.

Dualsense, Dead Space'te de çok hoşuma gitmişti. Tetikler, Plasma Cutter'la art arda ateş ederken tutukluk efekti yapıyordu. Zorlu kısımlara ayrı bir his katıyordu.

Hoparlör kullanımı da çok iyidi. Hoparlörü efektler için o kadar yoğun kullanan başka AAA oyun yoktur.

PC'ci arkadaşlara da, Dualsense'i Dead Space'te denemelerini öneririm 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Mart 2025; 17:14:31 >
  • Hem PC konuşmayın diye ağlıyorlar hem de yana yana PC'ye laf çakmaya geliyorlar  

Hep aynı döngü 😃 Sen tepki versen şimdi Pc konuşma denecek.

Yav bir de şurada TLOU2 oynamamış kaç PC'ci var acaba?

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Onu bilmem ama 10. kez oynamış olan yoktur.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Ben bir kere oynadım.Bir kere de yayın yapmak için 60 FPS güncellemesi geldiğinde bir miktar oynadım.PC'ye geldiğinde bir tur daha dönerim tamam...

• PS çin tarafına yaptığı yatırımların ekmeğini almaya başladı eğer çin tarafında da başarılı olursa zaten 50 sene daha hükmeder konsol pazarına bu nesil Nintendo Avrupa'yı domine ederken çin pazarında güçlü bir Sony göreceğiz gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Castle Bravo

PS5'in bir rakibi olsaydı, Dualsense tek başına nesili kazandırırdı.

Dualsense, Dead Space'te de çok hoşuma gitmişti. Tetikler, Plasma Cutter'la art arda ateş ederken tutukluk efekti yapıyordu. Zorlu kısımlara ayrı bir his katıyordu.

Hoparlör kullanımı da çok iyidi. Hoparlörü efektler için o kadar yoğun kullanan başka AAA oyun yoktur.

PC'ci arkadaşlara da, Dualsense'i Dead Space'te denemelerini öneririm 

Yav şu lanet olası aleti anma bu konuda , anında altında spawn oluyor müritleri. Başka işleri güçleri yok övecek yer arıyorlar konsol konusunda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 67136714671567166717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.