Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Spartan 117 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
134.481
Cevap
316
Favori
4.835.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 67116712671367146715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PC ile konsol her zaman farklı şeyler. PC fanları 5 yıl önce çıkmış bir konsolla günümüz PC’sini kıyaslarlar. Bu durum hiç değişmedi. Konsollardaki sorunsuzluk aynı kalırken, PC tarafı kendini eşitlemeye ve yetişmeye çalışır. GTA 6’dan bunu anlayabilirsin. Tüm konsol nesillerinde yapılan bir şey. Biz ise hiç bu tarz şeylerle ilgilenmedik. İlgilenmek de gereksiz. PS6 çıkar PS6 alırsın. Switch 3 çıkar Switch 3 alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam buna katılamıyorum. 90’larda da pc vs konsol durumu vardı. Oradaki söylemlerin hiç biri buraya uymuyor artık. Nintendo dışı zaten konsol geleneğini sürdüren yok. Ps3 sonrası yönetimi batılılara devrederek tamemen pc temelli donanıma geçtiler. Ps4 neslinin iyi geçmesi değişim dönemi öncesi alınan kararların ürünü. Bu süreç ps5’te patladı. Şimdiki nesil konsolun etin sütünden faydalanan olduğunun üstünde görünen birinci partileri üretemeyip tamamen üçüncü parti oyunlara kalınca bu kıyaslamalar bence çok olağan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Shamster kullanıcısına yanıt
    O zamana kadar oyunlar 5000tl olur, day1 gamepass akariz mw4 xboxda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jymz___ kullanıcısına yanıt

Hiç katılmıyorum. Hatta PS5 ve Series X’teki performans moduyla PS4 dönemine göre daha iyi durumdalar. Ben bütün oyunları performans modunda 60 FPS oynuyorum. PS4 döneminde bu olay yoktu. Üstüne bir de DualSense olayı cabası. Şahane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Mart 2025; 14:18:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    8 yıl aynı donanımdan ilerlediler. Pro donanım çıkarıp oyunun daha iyi versiyonu var demediler. Oled sadece revize ürün. Nintendo alan adam bir üst versiyon çıkana kadar kafası rahat. Ps pro çıkacak diye 9. Nesili es geçenleri biliyorum. Pro’da pahallı ve şaibeli performansından tercih edemediler. Ps 6 çıktığında fa ikinci yılından itibaren pro’su ne zaman çıkacak denilecektir. Konsol mantığına aylırı bir uygulama bence

• Ne oldu konuda ya.Mesajlar gitmiş, uzaklaştırma gelmiş birkaç üyeye.Tartışıyorduk ama gördüğüm kadarıyla herhangi bir hakaret yazmadı bana Venom.Bilmiyorum silinen içerikte sıkıntı var mı ama gördüğüm kadarıyla banlık bişey demedi adam bana

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Öbür arkadaş da uzaklaştırma almış. Ki sizle tartışmıyordu.

Edit: Geri gelmiş ikisi de. Anlamadım valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 4 Mart 2025; 16:19:40 >
  • Benim ve jymz'nin banı neydi öyle? Forum tarihinde yaşadığım en saçma ve acayip olaydı. Ne oluyor?

Haklısın bence de saçma.Yani evet biraz hararetli de olsa normal tartışma bu yani

Sonradan gelip görenler de diyeceklerdir bunlar ne konuştuysa artık diye. Anlayamadım.

Yok yahu ne harareti sıfır kişisellik tamamen fikirler üzerine konuşuldu

Ben bir daha seni alıntılamam. Seni ya da PC tayfasını alıntılayan banlanıyor. Bu nasıl iş? Alıntılamak da mı yasak? Bazıları korunuyor diyince de kızıyorlar.

Uzaklaştırılmalar kaldırılıp mesajlar geri getirildi. Açıkçası bu başlık altında bu kadar sıkmaya gerek olmadığını söylemiştim ama algılar farklı olabiliyor. Bu kadar çok içeriğin bir anda ortadan kaybolmasına ve işlem yapılmasına benim de gönlüm razı gelmedi. Tartışma hararetli olsun fark etmez tartışmadır, o kadarı olacak. Bu tarz platformlar tartışmak için var. Neyse. Bir sıkıntı olursa desteğe yazınız.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Abi beni kimse korumuyor emin ol.Ama sana ve jymz'ye yaptıkları da doğru değil.Hata mı oldu acaba ? Bak benim de kimse ile dalaşmama rağmen aylardır DM kitliydi.Yeni açıldı.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Olması gereken olmuş.Sizlerin işi de kolay değil.Anlayabiliyorum

Desteğe yazdım "Ben niye banlandım?" diye. Cevap vermeden desteği kapattılar. Sen eğer "Venom niye banlandı?" diye sormasan belki banım bile açılmayacaktı. Ben o yüzden seni alıntılamayı düşünmüyorum. İnsanları alıntılamaya bile korkutur oldular. Hele ki jymz'nin banlanması faciaydı. Beynim yandı. Adam hiçbir şey yapmadı.

Abi konuşuruz daha.Benim kimse ile garezim yok.Kimsenin de benimle tartıştı diye banlanmasını içime sindirmem.Kimseyi ne engelledim ne de açık hakaret olmadığı sürece şikayet ettim.Konu hararetli konu.Hepimiz bazen istemeden de olsa kalp kırıyoruzdur.Niyetler iyi olsun.İyi günler dilerim sana

• 
Sayfa: önceki 67116712671367146715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.