Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6714. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ßLacKLioN , Bonobo643 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
134.481
Cevap
316
Favori
4.835.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 67126713671467156716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu platform tercihi hakkında bence gereksiz bir tartışma var, aslında tamamı ile kişisel tercih meselesi. Bence kim nerede rahat ediyorsa orada takılsın, başkasının tercihlerini de başkası yargılamasın. Yargılamıyorum diyenlerin bir kısmı 4k altında çözünürlüklerde kör olduğunu söylüyor, 60fps altında oyun oynanmayacağını ifade ediyor ama hiç biri, birinin kişisel tercihine laf etmek için gerekçe olabilecek şeyler değil.

Şahsen sevdiğim bir oyun sadece tost makinesine çıkmış ve 20-25 fps'de çalışıyorsa bile tost makinasında oynarım. Eğer bir oyun birden fazla platforma çıkmışsa ve bu platformlardan hangileri bende mevcutsa, en iyi hangi platformda oynanıyorsa orada oynarım, bazen oyunun fiyatı buna galip gelebilir, anlık bir tercih meselesi o da. Her mantıklı gerekçeyi geçtim, adam yatağıma uzanıp, televizyondan konsolda oyun oynamak istiyorum diyor, kimi ne ilgilendirir?

Bir diğer konu da trophy, achievement, arkadaş ortamı, online servisler nedeni ile önceliklerini değiştirebilir. Hatta adam kişisel olarak bir platformdan hoşlanmayabilir, herkes istediği yerde, istediği şartlarda oynasın. Ama birileri kışkırtıcı mesajlar atıyor ve espri yaptığı düşüncesi ile bir şeyler paylaşıyor, sonra niçin bana saldırdın, adamı niye sıkıştırdın diye soruyorlar.

Bu konunun alakasızlıkları asla bitmez, adam bana alıntı yapma diyor, bana alıntı yapan adama cevap verip bana laf atıyor. Başka biri var, muhatap alınmadığını bildiği halde, aynı yöntemle laf atıyor ama dediğim gibi bu konunun alakasızlıkları bitmiyor, biteceğe de benzemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 4 Mart 2025; 18:8:51 >

• Bafta Goty adayları, yine 2 Sony oyunu var 👌

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

Ya iyi ki Bafta var, ben de senin bu paylaşımınla Thank Goodness You're Here isimli oyunu gördüm, buna Türkçe yama da yapmışlar, İngilizler bu işi biliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Ya iyi ki Bafta var, ben de senin bu paylaşımınla Thank Goodness You're Here isimli oyunu gördüm, buna Türkçe yama da yapmışlar, İngilizler bu işi biliyor...

Aynen Bafta sever bu tür oyunları, hatta goty seçerlerse şaşırmam. Baya eğlenceli bir oyunmuş yorumları çok iyi.

Sanki İngilizler Wukong'a verir gibi bu ödülü, o da olmazsa Astrobot en doğal aday. Acayip sağlam bir oyun Astro, nasipse bu hafta başlayacağım, kutulu aldım, bir aydır yatıyor...

Bu arada adaylarin ikisi 1. parti, biri de 3. parti exc, yani 3 Sony exc var o listede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 4 Mart 2025; 18:38:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Sanki İngilizler Wukong'a verir gibi bu ödülü, o da olmazsa Astrobot en doğal aday. Acayip sağlam bir oyun Astro, nasipse bu hafta başlayacağım, kutulu aldım, bir aydır yatıyor...

Bu arada adaylarin ikisi 1. parti, biri de 3. parti exc, yani 3 Sony exc var o listede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 4 Mart 2025; 18:42:7 >
  • Split Fiction bomba gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 4 Mart 2025; 19:8:25 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Ya Fares biliyor bu işi.. Fragmanları da çok şey vaad ediyordu zaten.

• SolidRock kullanıcısına yanıt
    Astro'yu oynayanlar Odssey'den daha fazla beğeniyor, nostaljiden iyi yakalıyor oyun old-school'u. Görüşleri bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: JePinkman

Split Fiction bomba gibi geliyor.

KCD2 ile birlikte bu yılın 2. goty adayı da geldi.

Not:3, monster hunter'ı unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 4 Mart 2025; 19:39:22 >

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Çok güven veren bir yönetmen. Oyunun iyi olacağına emindim, oynamadan halen eminim. Sadece oyuna verilen özen değil, sektördeki birçok saçmalığa olan tepkisi de takdir edilesi. Kendine güveni de çok yüksek biri. Geçen Ps'te biri ile oynadığı videoyu izledim. "Bak görüyor musun nasıl da sorunsuz çalışıyor akıyor işte özenince böyle oluyor" vs. gibisinden bir cümle kuruyordu. Yaptığı oyunun arkasında duruyor. Çok keyifli vakit geçireceğimize eminim yine. Ek olarak sadece tek bir kişinin almasının yetmesi de çok güzel. Bunu yapacak firma da kişi de çok azdır. Ki Hazelight EA ile çalışıyor. Dağıtımcı EA. Malum parayı sever Ea. Abinin sözü geçiyor muhtemelen.

• brnbry kullanıcısına yanıt

Monster Hunter Goty adayı olmaz bence ama görelim.

KCD2

Split Fiction

Bunlar kesin. Metroid 4'un de aday olacağına emin gibiyim.

Sasirtmadi, bu firma cizgiyi koruyor artik, guzel puanlar

• Puanlar artıyor. Genelde tersi olur.

• Dictattor kullanıcısına yanıt
    Ben PC'ye çıkınca oynarım artık.Dualsense olmadan aynı keyfi verir mi bilmiyorum ama.

Exc.'lerden Helldivers 2 en iyi multiplayer'ı götürmüştü VGA'da, Bafta'da götürürse kendini iyice ispatlıyor.

Stalker 2 yi teknik eksiklerinden yerin dibine sokan basın yine kafayı kuma gömdü konu MH olunca.Oh negzel ya valla

Ben oyunlara puan verilirken teknik kalitenin de etkili olması gerektiğini düşünenlerdenim. Bunu genellikle yapmıyorlar. Ne günahı var Stalker'ın bilmiyorum.

Ki çok büyük dezavantajlar altında geliştirildi.Ben de şöyle düşünüyorum.Teknik mevzu ya puana etki etsin ya hiç etmesin.Birine öyle birine böyle olmaz

Doğrusu hepsinde olması ama dediğin mevcuttan daha makul yine de. Piyango Stalker'a vurdu. MH ne kadar iyi bir oyun olursa olsun bu teknik kalite ile 100'ler havada uçuşmamalı.

• 
Sayfa: önceki 67126713671467156716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.