Mario Kart 80 dolar. Kafayı yemişler. Bundle almak mantıklı 500 dolara bu durumda. |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6797. sayfa)

-
-
-
Oyunsuz Pro konsolumsu 800 EURO muydu neydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beni şaşırtan Miyazaki'nin yönetmesi. Normalde bu konsepte girmez gibi geliyordu. Online ama nasıl online acaba. Nightreign gibi değildir diye düşünüyorum.
-
Oyun fiyatlarını çok yukarı çekmişler. Sunum bence ortalamaydı çok iyi de diyemem çok kötü de ama Nintendo çok açgözlü bir firma. Oyun fiyatları, upgrade'ler için ayrı para istemesi vs. çok batıyor artık. Mario Kart için her türlü alıcam ama yine de saçmalamalarına da susacak değiliz. En azından 2.ci Zelda oyunu için upgrade geldi benim için yeni oyun sayılır onu oynarız. Donkey Kong'da güzel olacaktır kesin.
-
DK güzel duruyor epey. Upgrade için 10-15 dolar üstü isterlerse büyük fiyasko. Switch sunumunun gerisinde, genel konsol sunumları içerisinde iyi bir sunumdu.
-
FromSoftware'in yepyeni çok oyunculu oyunu The Duskbloods, 2026'da yalnızca Nintendo Switch 2'ye özel olarak geldiğinde, ay gözyaşları sadece birimiz için akacak!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konsolu tanıtacak oyunumsuya bile para istemişler doymadı herifler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10 dolar iyimser olur upgrade için adamlar kutulu oyunları 90 bandına çekmişler. Xenoblade için de herhangi bir upgrade duyurmadılar tam sövmelik işler. 25 yıllık gamecube kütüphanesini online olarak bahşetmiş haşmetli Nintendo. Gamepass'in değeri hergün daha da artıyor şunları gördükçe.
-
Çook iyi duruyor, sırf bunun için bile alırım😁
Ona ağır sövdüm zaten, controller üzerinde dolaştığın tech demoya para istiyor herifler ulan sen konsolu alan adama bari kıyak yap şu kıytırık demoyu ver bedava, neyin kafası bu.
-
Hocam 2. Zelda kingdom mı? Bende kutulu olarak vardı nasıl olacak? Yoldayım sunumu izleyemedimde geriye dönük kaset uyumluluğu olacak mıymış?
Evet hocam öyle dediler, kutulu varsa upgrade satın alarak Switch 2 versiyonunu oynayabilirsin.
-
İyi bari. Kasetlerde geriye uyumluluk olacak o zaman. Keşke xenoblade’ede upgrade gelseydi, geçen açtım oyunu gözlerim kanadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 2 Nisan 2025; 17:42:45 >
Zelda güncellemelerini online + expansion pack sahipleri ücretsiz alacakmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 2 Nisan 2025; 17:56:19 > -
-
Adamlar şaka maka sistemde dil ayarı yapma seçeneğini 130 dolara satıyorlar, şaka gibi firma
-
Yeni nesille beraber her platform 80 fiyat bandina geçer enflasyon ortamından dolayı işte ama en çok bizi vuruyor bize 10 dolar fark 500 olarak dönüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Acgozlulukte hicbirinin birbirinden bir farki yok. Basarili bir konsol nesli geciren sonraki nesil kibir ve acgozluluge kapiliyor. PS3 cikisi Sony ve Xbox One cikisi Microsoft'da oldugu gibi.
Yillardir Switch sahibiyim zevkle oynuyorum 25 oyun civari fiziksel oyun arsivim bile var ama 90 Euro'luk Mario Kart'i afedersin bir taraflarina soksunlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: JePinkmanMario Kart 80 dolar. Kafayı yemişler. Bundle almak mantıklı 500 dolara bu durumda.
Oyunlara zam yapacakları belliydi zaten. 60 Dolar fiyatlandırma geçen nesilde artık. Ocağa incir ağacı diker bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 2 Nisan 2025; 18:2:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X