Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6805. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hasanz0642 , KenanK89 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
136.097
Cevap
316
Favori
4.901.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
36. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 68016802680368046805
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mari Lwyd

4060Tİ 16 gb var bende de, 1440p besleyemez diyerekten 1080p monitör aldım. Sizce rahat besliyor mu?

Ooo hoşgeldin Ahmet   Napıyorsun özlettin kendini  

• [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Korkaklar remaster sayısını yazmamışlar. Ps 5 ezer geçer.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hasanz0642 kullanıcısına yanıt
    Ben de olumlu bakıyorum oyuna.Bircok noktada iyiye gidiş var.Bahsettiginiz tırı vırı işler ve görev tasarımı malesef yine problemli.Onun dışında herşey iyiye gitmiş.Stealth, Combat,Teknik Kalite..Mesela grafik olarak seri AC: Unity'den beri hiç buraları zorlamamıştı.RT'nin bu kadar güzel kullanıldığı,geceleri bu kadar güzel görünen TPS Açık Dünya oynamadım.Yani Ubi yine denizi geçip derede boğulmuş.

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Oyun vok guzel zatem ama kendini sinirlandirirsan map icerikleri ve yan gorevlerde evet zaten bu kadsr guz gozuken cok az oyun var ozellikle mevsim gecislerinj olmasi arşa cikarmis her gectiginiz yer farkli gozukuyor mevsimlerden bende begendim oyun sadece mapdeki iceriklere cok kaptirmamak gerek

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    13 exc'in 10'u tlou 1, 2 remaster remake pro enhanced

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

En azından exclusive diye bir şey var..0 değil, 0 olanlarda var:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Hoşbuldum:) Pc aldıktan sonra konsol rekabet konusuna uğramıyorum pek. Gördüğüm kadarıyla batı cephesinde değişen bişey yok. Sen nasılsın ne var ne yok

• Tlou kısmına bende laf ediyorum ama piyasada hala su kalitede oyun yok anlamıyorum diğer firmalarda bir iki oyuna en azından şu derece bütçe ayirsalar rakip cikarsalar artık.

• [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Part 2 ardından oynadığım her oyun resmen tuzluğa dönmüştü. İleriki dönemde bir sıçrama bekledim her oyunda ama olmadı. Sanırsam 20 milyon satış barajını aştıklarını hala duyurmadılar. 200 milyon dolar üstü bütçeye gözü kapalı onay verilecek bir performans değil sanırsam. Tek beklentim zamanı gelimce aynı büyüklükte ve cesurlukta part 3. Ama piyasanın zevki ile benim zevkim uyuşmuyor galiba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jymz___

Part 2 ardından oynadığım her oyun resmen tuzluğa dönmüştü. İleriki dönemde bir sıçrama bekledim her oyunda ama olmadı. Sanırsam 20 milyon satış barajını aştıklarını hala duyurmadılar. 200 milyon dolar üstü bütçeye gözü kapalı onay verilecek bir performans değil sanırsam. Tek beklentim zamanı gelimce aynı büyüklükte ve cesurlukta part 3. Ama piyasanın zevki ile benim zevkim uyuşmuyor galiba

Firmalar artık oyunlara o kadar para harcamak istemiyor bence. Part 3 uzun bir süre gelmez diye düşünüyorum. TLOU yapacağı bütçe ve zamanın belki onda biri ile Helldivers 2 yapılıyor veya Marvel Rivals yapılıyor, tuttu mu acayip paralar kazanılıyor. 10x yatırıp seneler içinde 15x 20x kazanacağına x yatırıp aynı süre içinde 100x kazanmaya bakıyorlar artık oyun yapımcıları. Remaster filan dışında sony nin büyük oyunlarından yeni bişeyler gelmez bence uzun süre. Elden ring yapımcısı bile servis oyununda çalışıyorsa diyecek bir şey yok sektör bu yöne gidiyor maalesef. Büyük bütçeli tek kişilik hikayeli oyunları desteklemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shamster -- 6 Nisan 2025; 1:58:31 >

• jymz___ kullanıcısına yanıt
    Firmalar şov peşinde bence birazcık sadece oyun değil ki bu bakın tlou dizisi şuan zirvede çizgi roman var figür var o var bu var. Bence gayet kazanıyorlar ama online taraftaki o bedavadan kazanma isteği gözlerini kör etti oyuncularda oyun içi satın alımlara öylesine bağlı hale gelmiş durumda ki single kısmı için işler iyice zorlaşacak

• Komşumun çocuğu okul için verilen paraları biriktiriyor. Okulda aç kalıyor. Biriktirip oyunlara harcıyor. Artık dlc olayı bile bitti. Giysi, renk, silah skini vs vs gibi saçma sapan şeylere insanlar bir dünya para harcıyor. Artık para bu sektörde. PS1-PS2 devrindeki gibi sağlam bir oyun çıkart, çok satsın, çok kazanalım devri bitti.

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• oyungazi kullanıcısına yanıt
    Kalsin orda baska yere gelmesin sıkıldim su sekil oyunlardan

• 
Sayfa: önceki 68016802680368046805
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.