GT7 PC projesinin iptal edildiğine dair söylentiler çıkmıştı eğer gerçek ise GT7 hatırına PS5 alacağım bu gidişle. PC'ye gelse keşke çok iyi olur VR 2 ile birlikte PC'de GT7 oynama düşüncem vardı. Umarım bu yıl duyurusu gelir. Resmi olarak PS VR2'yi PC'ye getirip GT7 getirmemek saçmalığın daniskası hakikaten. VR2'de oynamaya değer başka bir oyun yok bir zahmet getirin onu da. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 4 Nisan 2025; 15:42:21 > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6804. sayfa)

-
-
Arkadaşlar bu ps5 slim neden bu kadar ucuz? İkinci el ps5'lerle neredeyse aynı fiyatta. Özelliklerini falan mı kısmış Sony?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forza çıktıktan sonra bence GT7 kitlesi azalacak Sony tarafında, paragöz bir firma olduğu için Sony 1 yıla geleceğini tahmin ediyorum GT7'nin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ultralisanForza çıktıktan sonra bence GT7 kitlesi azalacak Sony tarafında, paragöz bir firma olduğu için Sony 1 yıla geleceğini tahmin ediyorum GT7'nin.
Pek zannetmiyorum şahsen. Gran Turismo serisinin yıllardır çok sadık ve tutkulu bir oyuncu topluluğu var. Ayrıca ikisi de yarış oyunu kategorisinde yer alsa da farklı kulvarda oyunlar nihayetinde. Ama PS tarafına açık dünya arcade bir yarış oyunu gerekliydi kesinlikle iyi oldu o açıdan.
-
Miyazaki The Duskbloods'ı anlatıyor. Keşke hani Sony'ci olacaktınız diye sorsalarmış
Oyun Switch 2 yerine Ps için duyurulsa online falan sallamadan övgüye boğacaklardı buraları
www.nintendo.com
Creator’s Voice blog: Hidetaka Miyazaki on The Duskbloods (part 1) - News - Nintendo Official Sitehttps://www.nintendo.com/us/whatsnew/creators-voice-the-duskbloods-part-1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 4 Nisan 2025; 17:10:2 > -
Hazır asset olduğu için kolay, yapan çıkar. Abby'nin maskülen hareket seti yalnız Ada Wong'a uymaz. Her şeye el atmaları lazım. :D Ada Wong - aslında herhangi bir RE karakteri - zaten tematik olarak zombili survival oyuna gider.
PutraxGaming Gtyoutube
Resident Evil 4 Remake With Professional Donate me Via Saweria : 👉https://saweria.co/PutraxGaming1 Mod Creator : - Credit : -NEGAARMAX -vainiuss1 -konrad -evilLord -silverezredes Dont Forget To Follow : -Instagram 👉https://www.instagram.com/putrax_gaming/ #re4#re4mod#residentevil4remakehttps://youtu.be/YU_6PnXRqfs?si=8sZqHk-HuY3zogrFHatta klasik elbiseyle getirsinler. TLOU Resident Evil 4 Las Plagas Edition.
Joel? He is a good boy. Predictable.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nat AlianovnaHazır asset olduğu için kolay, yapan çıkar. Abby'nin maskülen hareket seti yalnız Ada Wong'a uymaz. Her şeye el atmaları lazım. :D Ada Wong - aslında herhangi bir RE karakteri - zaten tematik olarak zombili survival oyuna gider.
PutraxGaming Gtyoutube
Resident Evil 4 Remake With Professional Donate me Via Saweria : 👉https://saweria.co/PutraxGaming1 Mod Creator : - Credit : -NEGAARMAX -vainiuss1 -konrad -evilLord -silverezredes Dont Forget To Follow : -Instagram 👉https://www.instagram.com/putrax_gaming/ #re4#re4mod#residentevil4remakehttps://youtu.be/YU_6PnXRqfs?si=8sZqHk-HuY3zogrFHatta klasik elbiseyle getirsinler. TLOU Resident Evil 4 Las Plagas Edition.
Joel? He is a good boy. Predictable.
Evet abbyin erkeksi hareketleriyle sırıtır o aklıma gelmedi
ama ellie olabilir abbynin yerine de leon
-
Oblivion'ın Game of the Year sayfasında hareketlenme varmış. Güncellenmiş ve fragmanlar kaldırılmış. Remake geliyor bu ay bence. Tak diye çıkacak.
-
Temiz oyun yapmışlar.
Digital Foundryyoutube
As the third project from Compulsion Games, South of Midnight impresses with an eye-catching stop motion style. Unreal Engine forms the basis of what's for now an Xbox Series X, S and PC exclusive, and the good news is that both consoles reap the spoils in decent performance - targeting 60fps. Tom digs in to all releases, including a look at the way its animation is incorporated into its visual design. Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to new videos, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Go here to check out DF merch! https://store.digitalfoundry.net Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe 00:00 Introduction/tech features 01:35 Stop Motion Animation 05:07 Xbox Series X/S Comparison 06:35 PC Quick Look 08:02 Performance 10:33 Verdicthttps://youtu.be/uQBA3UgqsIE -
Cidden fazla keskin olmuş. DLSS olan her oyun keskinlik ayarı koymalı. Bir öğrenemediler. Wukong'da böyleydi. Sonra getirdiler.
-
Ben de bir 20 saat oynadım.Ben de genel olarak memnunum oyundan.Ivır zıvır açık dünya aktiviteleri 10 saniyede bitiyor, vakit almıyor.Ancak kale fetihlerinde kasayı açabilmek için 3-5 elite öldürme işi ızdırap.Kaleler büyük,ara ki bulasın.
4060Tİ 16 gb var bende de, 1440p besleyemez diyerekten 1080p monitör aldım. Sizce rahat besliyor mu?
Beklentinize ve oyuna bağlı. Ama hedefi 1080p o kartın normalde. Ömrü daha uzun olur 1080p'de.
-
Trump gümrük vergileri sonrası Switch ön siparişleri ertelenmiş. Büyük ihtimal daha da zamlı çıkacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amerika için sadece. Diğer ülkeler için değişiklik yok. Ön sipariş veya fiyatta. Global'de değişime giderlerse büyük sıkıntı yaşarlar. Zaten tepkiler çokken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 4 Nisan 2025; 18:45:26 > -
Normalde 1080p odaklı bir kart fakat oyundan oyuna ve beklentilerinize göre değışkenlik gösterecek bir durum.
Genel olarak 1440p'de DLSS ile birlikte yüksek detaylarda 60 FPS performans için gayet yeterli ama bazı oyunlarda RT ve ultra grafiklerden bir tık ödün vermek durumunda kalabiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 4 Nisan 2025; 19:44:54 >
Hahaha Ada Ellie, Leon Abby şeklinde modlamak zaten gerilimli ve platonik Ada Leon aşkını TLOU2'nin şiddet sarmalı hikayesiyle beraber toksik Türk dizisine döndürür. :D
Şaka bir tarafa TLOU evreninin karakterleri Ada veya Leon olsaydı ana karakterlerin oyun boyunca yaptıkları çok daha inandırıcı olurdu. Çünkü sivillerin bu kadar çok adamı harcayabilmesi akla yatmıyor. Ada Wong gibi profesyonel paralı asker ajan bir karakterin oradaki ağırlıklı sivil kökenli çeteleri ve grupları sırayla avlayıp yok etmesi daha anlaşılır bir durum olurdu.
O sebeple genel anlamda tek kişilik ordu karakterler anlatan serilerin karakterlere askeri veya komando arkaplanı vermesi bana çok anlamlı geliyor. O zaman o karakterin bir mafyaya, zombilere, zorba klanlara top söktürmesi, potansiyelini etkin biçimde açığa vurabilmesi ve hayatta kalmaya dönük etkin becerileri sergilemesi daha inandırıcı bir zemin kazanıyor. RE Village'da Ethan'ın evinde biraz gezinin. Silah kullanımı veya hayatta kalmaya dair kitaplar görürsünüz. Ethan gibi bir sivilin oyun boyunca yaptıklarına zemin kazandırabilmek için alelade olmadığının, Baker Konağı hadisesinden sonra hayatta kalma ve savaşma mevzularını obsesyon/takıntı yaptığının altını çiziyorlar. Bunlar ilk bakışta basit görünen ve kolayca göz ardı edilebilecek dokunuşlar ama kendi içinde tutarlı ve inandırıcı bir lore'un oluşumunu sağlıyorlar.
Ada mesela gizemli bir karakter ama oyun bariz biçimde sivillerin öldürüldüğü ve yakıldığı bir savaşa tanık olduğunun altını çizip çalkantılı bir hayata sahip bir yetim olduğunu, Triad'lar gibi kriminal ve istihbari organizasyonlara bulaştığını - ve kendini geliştirmeyle beraber bunlarca eğitildiğini - ima ediyor. Leon ise açık şekilde biliyoruz ki hem polis hem de profesyonel saha ajanı, Krauser adında bir komando tarafından eğitilmiş. Onun için bu karakterler hem görevleri hem de hayatta kalma adına onlarca Las Plagas müridini ezip geçtiklerinde insanlar bunu yadırgamıyor. Ama TLOU hakkında serzeniş içerisinde bir dava uğruna binlerce kişiyi katlediyoruz diyen çok gördüm. Çünkü millete Ellie gibi birisinin bunu yapması/yapabilmesi tuhaf geliyor. Bir şeyler off duruyor. Hayatta kalma güdüsü insana olağanüstü işler yaptırır ama çekirge bir sıçrar, iki sıçrar. Ellie gibi birisinin ölme şansı Ada'ya, Leon'a, Chris'e vs kıyasla çok daha yüksektir.
GTA IV'te karakter mesela Bosna Savaşı gazisiydi. Bir GTA karakterini savaş görmüş ve savaşın cehennem koşullarında pişmiş bir asker yapmak dahiyane bir fikir. Karakterin absürtlüğünü biraz olsun normalleştiriyor. Şehrin gangsterlerini kanunun eline düşmeden veya öldürülmeden yok edebilmesi bir çerçeveye oturuyor.
-
Aynen, onu ben de fark ettim. 2-3 samuray daişo barındıran standart kaleler ve garnizonlar o kadar problem değil de bu tenşu dedikleri şato-vari bir yapı barındıran klasik Japon kalelerinde onları bulmak bela. Ciddi vakit alıyor. Tenşuların kurulu olduğu alan çok büyük. O koca alanda 3-5 elit samuray değişik yerlerde konuşlu ve hareket halinde. Naoe ile bunları tepeden veya arkadan infaz edip kaçmak lazım. Yasuke ile oynarsan tüm bir kaleyi alt üst etmek gerek. Her türlü vakit alır. Amagasaki Kalesi'nde yarım saat sonuncu samurayı aradığımı hatırlıyorum. Amagasaki, Himeji, Osaka gibi kalelerin bir kısmı gerçek veya hala var, Azuçi gibi bazısı Ubisoft'un rekreasyonu. Ortak noktaları ise hepsi çok büyük bir alana yayılmış halde. Yüksek ve derin hendekler nedeniyle kalelerde navigasyon yani rahatça yol almak çok zor.
Yeter de artar 80 90 fps frame genle birlikre oynatir zaten optimizesi kotuyse frame gen topluyo 4060 ti dedigin kart 4070 den 20 fps dusuk native de zaten dlss native i gecti goruntu anlaminda dlss performansta yani (eski cnn modelin kalite modu)cam gibi goruntude 80 90 optimizesi iyise 100 140 araso eahat oynarsin ultranin bi tik altina aljrsan 100ude gecer frame genle benceo kart 1080 p de harcanitor cunku 1080 pnin sonu bana sorarsan 2k al ama alirken nit degerleri ve renklere.iyi bak camur gibi oyanrsin gri renklerde
Ben bitirdim oyunu 40 saat surdu oyununu yarisina kadaf her seyi yaparak geldim yarisindan sonra baktim ki oyunun tum yan icerigini gormusum seviyemde 35 di zaten map maks 36 istiyor sonra dedimki gozcu yolluyum aciyim oyle gidiyim bana sorarsaniz kendiniz frenlehin yaridan sonra yoksa cok sikmaya baslar oyundaki iki karekteri sevdim cok guzel detaylar var ama dedigim gibi ubisoft gene 40 saatlik icerigi 80 saate yedirmis onu bilinde gidin hep ayni seui yapicaksiniz isin kotu taragi kaleler ve suikastler de birbirininin aynisi uzatmak icin uzatilmis ulan yap 40 saat eglenceli olsun neden 80 saat goturecek icerikte yapmamislar oynuyksun ayni seyleri dehisikler bak 40 saat surse herkesin yorumuda olumlj olacak valla anlamiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X