Şimdi Ara

★[PLAYSTATION-XBOX] SİBER SAVAŞ KUZEY KORE-ÇİN VS ABD]★ (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.989
Cevap
29
Favori
58.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1473 yaptım çalıştı fakat orjinal hali gibi değil bu arada orjinal hali 1500 bende.internet hızımı az goruyor ve bazı öellikleri kullanamıyorum fakat gecici bir şeye göre güzel
  • Saldırı güzel bence , izlemesi gayet zevkli
  • Evet arkdaşların dediği gibi MTU ayarını 1473 yapınca oldu. Kim dediyse çok teşekkürler
  • mtu 1473 yapınca giriyor arkadaşlar.
  • Noluyo olum :)

★[PLAYSTATION-XBOX] SİBER SAVAŞ KUZEY KORE-ÇİN VS ABD]★
  • mtu ayarlamadan dün geceden beri usa psn ve tr psn sorunsuz giriş yapabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: examidan

mtu ayarlamadan dün geceden beri usa psn ve tr psn sorunsuz giriş yapabiliyorum

online oyun oynayabiliyor musunuz?
  • pc den girebiliyorum ama konsoldan giremiyorum
  • Bu norde nin haritasına bakan arkadaşlar yanlış yere bakıyorsunuz tamamen alakasız saldırıyla falan. Sıradan bir günde bakın yine aynı şeyi göreceksiniz.
  • Ensar30 E kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim simage olarak paylaşsanıza şu ss'lerinizi sayfa düzenin bozmaya ne hakkınız var ?
  • Bende bugun sorunsuz 4 saat kadar problemsiz fifa15 oynadim.Surekli online mac yaptim hic beklemeden rakipleri buldu yani online adam cok..Bolgesel galiba bu olay.Psn tr istanbul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony'yi hack'leyen Kuzey Kore değil mi?

Sony'nin hack'lenmesi olayı her geçen gün yeni bir şok dalgası üretiyor. ABD istihbaratı bugüne dek Hollywood'dakiSony Pictures stüdyolarına Kuzey Kore'li hacker'ların saldırdığını düşünüyordu. Hacker'ların Kuzey Kore başkanı ile alay eden Interview filmini "kafaya takmış" olması da bu tezi güçlendiriyordu. Ancak İstihbarat uzmanları şimdi asıl sorumluların Ruslarolabileceğini dile getirmeye başladı zira Sony hakkında tehdit mesajları yayınlayan hacker'ların konuşmaları uzmanlar tarafından incelendiğinde konuşan kişinin doğal Rusça konuştuğu dikkat çekti. Bu da mesaj yayınlayan hacker'ın Rusya'da doğmuş ve Rusya'da  büyümüş biri olduğunu ispatlıyor.İstihbarat örgütleri şimdi iki olasılığın üzerinde çalışıyor. Bu saldırıyı ya Kuzey Kore başkanı, Rus hacker örgütlerini kiralayarak yaptırdı ya da Ukrayna ve Suriye'de üniformasız gizli özel birliklerin çatışması üzerinden ABD ile resmi olmayan bir savaşa girişmiş olan ve ABD ambargosu nedeniyle ekonomik kriz yaşayan Rusya, Kuzey Kore'den kaynaklanmış gibi görünen bir saldırı ile Hollywood'u hack'ledi. Elbette Sony Pictures son derece kolay bir hedef olduğu için ilk kurban oldu ve bu saldırılar yakında daha önemli hedeflere yönelebilir.

• Rica ederim dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

quote:

Orijinalden alıntı: examidan

mtu ayarlamadan dün geceden beri usa psn ve tr psn sorunsuz giriş yapabiliyorum

online oyun oynayabiliyor musunuz?

evet online oyun da oynuyorum
  • Kablo üzerinden de atom bombası atarlarsa şaşırmayın hiroshima'dakiler dikkat !
  • Arkadaşlar, Imgur da şöyle bir ekran alıntısı dolaşıyor ve altına bir çok yorum yazılmış, alttaki ve üsteki ekran alıntısında tam olarak ne anlatılmak istenmiş, cidden merak ediyorum. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Altında bu kadar yorum yazıldığına göre, komik veya enteresan bir şey olmalı.
    http://imgur.com/gallery/3eVLhDR

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Arkadaşlar, Imgur da şöyle bir ekran alıntısı dolaşıyor ve altına bir çok yorum yazılmış, alttaki ve üsteki ekran alıntısında tam olarak ne anlatılmak istenmiş, cidden merak ediyorum. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Sony bu hafta bir siber saldırıya daha maruz kaldı ve sunucuları saatlerce kapalı kaldı.
    Bu da oyunculara nihayet dışarıya çıkabilir ve taze ot bulma fırsatı tanıdı

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Arkadaşlar, Imgur da şöyle bir ekran alıntısı dolaşıyor ve altına bir çok yorum yazılmış, alttaki ve üsteki ekran alıntısında tam olarak ne anlatılmak istenmiş, cidden merak ediyorum. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Üstte :
    Sony bu hafta başka bir siber atakla daha karşılaştı . Bu saldırı PlayStation Network servisini saatlerce offline bıraktı .

Altta :
    Bu da oyunculara sonunda dışarı çıkıp temiz hava alma şansı verdi .

Edit: Alttaki yorumlarda ise : İşte bu yüzden PC kullanıyorum . Tarzı geyikler yapılıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL_ROMEO -- 28 Aralık 2014; 17:40:32 >

• Sony bu hafta başka bir siber saldırıya daha uğradı,playstation network saatlerdir kapalı...
    Oyunculara bahçeye çıkıp biraz ot içmeleri için fırsat verdi. (Biraz kötü çevirdim ama anlatılmak istenen bu :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgscnn -- 28 Aralık 2014; 17:43:50 >
  • mtu 1473 bilgisini veren arkadaşlardan allah razı olsun girebildim sonunda
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.