Şimdi Ara

★[PLAYSTATION-XBOX] SİBER SAVAŞ KUZEY KORE-ÇİN VS ABD]★ (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.989
Cevap
29
Favori
58.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Morgrath

quote:

Orijinalden alıntı: sioner

quote:

Orijinalden alıntı: Arkın.

Mtu ayarı inanılmaz yavaşlatıyor yapmadım. Ne zaman tamamen düzelir? 1500 Tl veriyoruz + Oyun aksesuar saymıyorum bile. Yok MTU yok bişey. Biz bunlarla uğraşmak zorundamıyız? Tamamen ne zaman düzelir.?

Ne yavaşlıyor tam olarak?

Hiz yavasliyor tabiki baska ne yavasliyabilir?

İndirme hızımı, bağlantı hızımı, menülerde dolaşma hızımı hangisi onu soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz evvel benim asus dsl-ac68u' nun menüleri arasında gezerken MTU seçeneği olduğunu gördüm Ve kendi orjinal değeri 1492 idi. Bu aynı zamanda sony destek hattı tarafından verilen değerin aynısıydı. Ve sekme üzerindeki açıklama kısmında da, "iss nizin talebi olmadıkça bu değeri değiştirmeyin" yazıyordu.
    Bu 1492 rakamının hikmetini bilen varsa izah edebilir mi lütfen. Neden 1492 de, 1491 yada 1494 yada 1500 değil...
    Taktım bu rakama...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Morgrath

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arkın.

Mtu ayarı inanılmaz yavaşlatıyor yapmadım. Ne zaman tamamen düzelir? 1500 Tl veriyoruz + Oyun aksesuar saymıyorum bile. Yok MTU yok bişey. Biz bunlarla uğraşmak zorundamıyız? Tamamen ne zaman düzelir.?

Ne yavaşlıyor tam olarak?

Hiz yavasliyor tabiki baska ne yavasliyabilir?

İndirme hızımı, bağlantı hızımı, menülerde dolaşma hızımı hangisi onu soruyorum

Bağlantı Hızı yavaşlarsa otomatik olarak hepsi Yavaşlar :)

• Kimdotcom

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MTU hiç yavaşlatmadı hıphızlı giriyor dün akşam sorunsuz fifa 15 ve gta online oynadık bu akşam açarsam mtu ayarını silip otomatik yaparım

• Mtu yavaşlattı diyen arkadaş belliki aylık kotanı doldurdun hızın düştü farkında değilsin
  • Mtu ayarının online kalitesini yavaslattıgı falan yok.

• Arkadaşlar MTU nun orijinal değeri kaçtı bilen var mi?
  • işin ilginç yanı koskoca teknoloji blogları psn düzeldi diye haber yapıp tweet'ler atıyorlar

nereye düzeldi arkadaşım giremiyoruz işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: selami023

Arkadaşlar MTU nun orijinal değeri kaçtı bilen var mi?

1500 olması lazım.
  • Ayarları eski haline getirelim mi düzeldi mi

• Arkadaslar giremeyenlerde bir problem olabilir ben dun de bugun de en ufak sorun yasamadan giriyorum online oynuyorum ve 2 oyun bile (pes 15 ve dragon age) indirdim son hizda store'dan.

Su an psn eskisinden bile hizli bende. Hic bu kadar hizli oyun indirdigi olmamisti.

Mtu falan yok. Uydunet kullaniyorum. Dns uydunet dns. Diger her sey otomatik. Yalniz Dmz yapili. Bunu herkesin acmasi sart zaten en iyi baglanti icin.

Mtu ile ugrasacaginiza dmz acin. Kokten cozum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Aralık 2014; 19:23:07 >
  • Biraz evvel denedim, mtu yu otomatik yada 1473 dışında bir değere ayarlarsam Psn e kesinlikle bağlanmıyor ve başarısız diyor.
    1473 yaptigimda derhal bağlanıyor.
    Bf4 online oynadım, loadout oynadım online hiçbir sıkıntı vb. Yok, ne yavaşlama ne lag ne başka birşey...internetimde de kotam doldu,3 mbit..

• Arkadaşlar ben hiçbir şekilde tr veya usa psn ye giremiyorum. Fakat usa psndeki 35 dolarlık fifa 15 i de almak istiyorum. Ancak pcden usa psn store a girebiliyorum. Acaba Amazondan gift card alsam, 10 haneli kodu pcde satın al butonuna kod kullan seçeneğine yazsam, usa psn düzelince beni algılar mı? Bu müşterimiz satın almıştı, hadi downloada başlayayım der mi sevgili ps4?

Edit: Enteresan bi şey oldu, maruzatımı biraz önce psn usa ya mail atmıştım. 10 dak içinde Fifa 15 indirim sınırını 29 Aralıkdan 31 Aralığa uzattılar. Sanırım mailim üzerine durumu farkedip düzelttiler.

2. Edit: xCixLandx arkadaşın tarif ettiği gibi ps4 kendi ayarlarından mtu yu ayarlayınca psn lere girebildik ve hallettik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doritoch -- 29 Aralık 2014; 21:05:10 >
  • arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen yanıtlasın,fifa 15 ultimate team e girdiğimde tüm takımım ve coinlerim uçmuştu,halada öyle, soğuk sumu içmem gerekiyor bu kadar harcadığım emeğe:))) hacklendiğim anlamınamı geliyor,yapılabiecek bişey varmı acaba?
  • Mtu ayarını eski haline döndürünce hiç bir şekilde girmiyor buna çözüm bulunmalı

• Yine problem yine problem.!

• tr psn şuan bakım aşamasında giremiyorum
  • Mtu da çalışmıyor şuanda yatmadan bi oyun atayım dedim....

• ya uyumamam lazım biraz oyun oynayım dedim yine mi hacklediler şu psn yi
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.