Şimdi Ara

Playstation (-) yönleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu ay sonu ps4 alacağım, ancak aklıma takılan bazı sorular mevcut. Öncelikle bazı oyunların 720p çalışıyor olması canımı sıktı diyebilirim. Evimde high-end seviyede bir PC mevcut, ancak birçok oyunun kol ile daha zevkli oluşu, odamda blu-ray oynatıcı istemem,ps4 de bulunan bazı oyunların PCde olmayışı sebebiyle alıyorum.

Benim için multiplayer olayı çok önemli etrafımda ps4 sahibi arkadaşlarım var, haliyle beraber oyun oynayacağız. Son günlerde okuduğum forum konularında ps4 ün yavaşlığı, multiplayer oyun oynamanın işkence gibi olduğundan bahsediliyor. PS4 sahipleri bana konsolun (-) yanlarını ve vahimliğini yazar mısınız? Eğer gerçekten kötü durumda ise almaktan vazgeçeceğim.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorry -- 17 Ekim 2014; 16:25:44 >

• Lorry kullanıcısına yanıt
    Tek eksiği psn oda 2.0 la düzelir düzelmrz ise satarjm bu konsolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98475688

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her firmanın çevrimici sunucularında sıkıntılar yaşanabilir en kısa zamanda sorunu giderirler diye düşünüyorum
    Satın almaktan vazgeçmek için geçerli bir sebep değil bence
  • online ı (psn) şu aralar sıkıntılı bakım vs yüzünden kopmalar oluyor. onu da hallederler herhalde. onun dışında konsolun bir sıkıntısı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorry

Merhaba arkadaşlar,

Bu ay sonu ps4 alacağım, ancak aklıma takılan bazı sorular mevcut. Öncelikle bazı oyunların 720p çalışıyor olması canımı sıktı diyebilirim. Evimde high-end seviyede bir PC mevcut, ancak birçok oyunun kol ile daha zevkli oluşu, odamda blu-ray oynatıcı istemem,ps4 de bulunan bazı oyunların PCde olmayışı sebebiyle alıyorum.

Benim için multiplayer olayı çok önemli etrafımda ps4 sahibi arkadaşlarım var, haliyle beraber oyun oynayacağız. Son günlerde okuduğum forum konularında ps4 ün yavaşlığı, multiplayer oyun oynamanın işkence gibi olduğundan bahsediliyor. PS4 sahipleri bana konsolun (-) yanlarını ve vahimliğini yazar mısınız? Eğer gerçekten kötü durumda ise almaktan vazgeçeceğim.

Teşekkürler

ps de 720p oyun yok.serverlardan kaynaklı yavaslıklar var gıderılır zamanla oynaması pc den kat kat zevklı ps4 ıcın 6*7 bın tl lık pc ımı sattım oynarken tad vermedıgı ıcın.

• Donanımsal olarak konsolda herhangi bir problem yok ama altyapı konusunda inanılmaz kötü durumda... Çevrimiçi oynanması gereken oyunlar çok zor açılıyor.. Sohbet ve Arkadaş Listeleme servisleride çok tembel..
  • şu sıralar yaşanan saçma online sorunları dışıdna hiçbir sıkıntı yok

o da düzelecektir zaten böyle gidecek hali yok
  • PSN sıkıntılı.
    Gamepad de bazı sıkıntılar yaşadım R1 L1 L2 falan gıcırdıyor analogları beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98475688

Link için teşekkürler ancak, son okuduğum forum konuların içinde bu başlıkta mevcut.

Geri kalan cevaplar için teşekkürler. 720p yok demişsiniz ama far cry 4 720p çıkacak diye okumuştum? Ben mi yanlış okudum acaba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorry -- 17 Ekim 2014; 17:01:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorry

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98475688

Link için teşekkürler ancak, son okuduğum forum konuların içinde bu başlıkta mevcut.

Geri kalan cevaplar için teşekkürler. 720p yok demişsiniz ama far cry 4 720p çıkacak diye okumuştum? Ben mi yanlış okudum acaba :)

cıkmadan bılemeyız de sanmam 720p olsun daha acıklama olmadı resmı,gercı ubi kadarda yeteneksız fırma az bulunur bellı olmazwatch dogstakı kotu grafıklerıı bıle beceremedıler gta 5 1080 gelme olsaılıgını dusungugunde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.