Şimdi Ara

playstation3 yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

playstation3 almayı düşünüyorum fakat cihaz hakkında hiçbirşey bilmiyorum desem yeridir
    sadece oynamasını biliyorum:)
    2. el almak istiyorum fakat aklıma takılan bir sürü şey var yardımcı olursanız sevinirim.

1-) laptop tan vazgeçip ps3 almaya karar verdim.oyun açısından,ps3 ten alınan kalite ve hızı laptoptan alabilirmiyim?(en fazla 1500tl lik laptop)

2-) PAL ve NTSC nedir ne farkları vardır?

3-) Slim ve fat arasında performans ve hız açısından ne farklar vardır?

4-) harddisk kapasitesi çok önemlimidir? elimde pc harddiskleri var.onlarıbağlasam aynı görevi görürmü? ve orjinal oyun cd'si almak zorundamıyım netten indirip kuramıyormuyuz oyunları?

5-) elimde 22'' samsung LCD var acaba ps3 HD kalitesini bu monitorden alabilirmiyim? alttaki linkte özellikleri mevcut.
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=81421

6-) laptoptaki gibi rahat olarak film izlenirmi.klavye ve mouse bağlayıp laptop gibi nete bağlanıp işlerimi halledebilirmiyim.örneğin facebook?

7-) ve son olarak 2. el almamı tavsiye edermisiniz? alırken nelere dikkat etmem gerekir???

çok uzun sorular oldu ama hakikatten hiçbir bilgim yok kusura bakmayın.şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.