Şimdi Ara

PS3 Headset Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,PC'de COD manyağı olduğum için bi tane kulaklık almıştım 2 ay önce "Logitec Digital Precision PC Gaming Headset" mükemmel bir kulaklık bayada para vermiştim :) Neyse sorum şu; bu kulaklığı,PS3'ü me USB den bağlayıp,tanıtabilirmiyim ve bu kulaklıkla oyun oynarken arkadaşıma sesimi aktarabilirmiyim.Bir kaç forumda net olmamakla beraber olabilceğine dair duyumlar okudum.Burdaki arkadaşlardan bilgisi olan varmı.

Benim en çok istediğim Fifa oynarken arkadaşımla muhabbet etmek :)

PS3 Headset Yardım

• bence çalışmaz driver isteyecektir oda zor hatta imkansız ama usb ye takınca aksesuar bölümüne bir bak orada çıkarsa çalışır.
  • sadece kulaklık olarak kullanabilirsin mic çalışmaz.ben bluetooth kulaklığını
    yakama takıp sesi kulaklıktan dinleyip b.toottan sesimi iletiyorum gayet güzel gidiyor.
    Bunun için ayarlara girip bluetootun kulaklık sesini kaptman yeterli
  • Selam,
    Muhtemelen mikrofon çalışacak ve konuşma sesleri seçimine göre kulaklıktan gelecek veya normal ses çıkışı ne seçiliyse ordan gelecek.
    Bende plantronics var ve usbden çok rahat çalışıyor. Sesi de gayet net hatta çok hassas diye kısıyorum sesi.
    Sesleri de normal çıkışa verdim sadece mikrofon için kullanıyorum kulaklığı...
    Normal ses çıkışı olarak USB olmuyor diye biliyorum. Öyle olsa mükemmel olur ama olmuyor .
  • Normal seside kulaklıktan alsak süper olur ver sesi oyna bağır çağır :) bu akşam deniyecem bakalım nolcak haber veririm burdan
  • Bu alet usb den bağlanıyorsa, çalışmaz.

Birkaç farklı model denedim usb girişli hiçbirisi çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 30 Haziran 2009; 16:18:21 >
  • logitech markasının Ps3 sistemi için yaptığı 80-85 tl lik bir headseti var onu tavsiye ederim usb girişlidir ve cızırtı falan olmaz tek kelimeyle mukemmel bir headsettir.model LOGITECH 981-000045.şahsen ben kullanıyorum ses hem tok ve net hemde tek taraflı olması beynini şişirmiyor.tabii çift düşünüyorsan orası ayrı.

PS3 Headset Yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    10 yıl önce açıldı
    ps3 oyunu ps4 de çalışırmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet arkadaşlar,dün taktım ve PS3 hemen tanıdı kulaklığı.Ses gelmiyo ama microfon çalışıyo.Sadece FİFA 09'da denedim ondada ses karşı tarafa gitti ama kısık bi şekilde gitti.Sesimi duyurmak için bağırmam gerekti.Sony Offical Headset alsam yine ses böle derinden azmı gider.Yoksa bu durum fifa'ya özel bir durummu ?
  • Mikorofon sesini artır biraz. Normal sanırım o. Karşıya hep az gidiyor ses...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.