Şimdi Ara

playstore da bf4 %25 indirim ile 90 tl (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 3SRN

quote:

Orijinalden alıntı: casperoving

quote:

Pre order yapnca premıumada sahip olmuş oluyoduk dimi beyler ?

hayır alakası yok sadece pre ordere özel 1 adet dlc veriliyor onun dısında premıumu ayrıca alıcaksın

90 Tl ye playstoreden 12 taksitle alsam mı almasam mı bilemedim eğer pc ye alırsam yeni sistem toplamam gerekicek 700 800 tl ye ikinci el bi kasa toplarım hemen bf4 açıcak ama bir yandanda gönlüm ps4 al diyor ama konsoldada fps oynamak zormuş diyorlar nişan almak felan ne yapıyım ben ?

hocam konsolları hiç bilmiyorum şimdi bişi söylicem cahilliğie girmesin ama neyse eğer usb girişi varsa kablosuz klavye mouse alırsın tabi varsa yoksa pc toplucan mecburen oynamak istiyorsan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pre order yapnca premıumada sahip olmuş oluyoduk dimi beyler ?

hayır alakası yok sadece pre ordere özel 1 adet dlc veriliyor onun dısında premıumu ayrıca alıcaksın

90 Tl ye playstoreden 12 taksitle alsam mı almasam mı bilemedim eğer pc ye alırsam yeni sistem toplamam gerekicek 700 800 tl ye ikinci el bi kasa toplarım hemen bf4 açıcak ama bir yandanda gönlüm ps4 al diyor ama konsoldada fps oynamak zormuş diyorlar nişan almak felan ne yapıyım ben ?

hocam konsolları hiç bilmiyorum şimdi bişi söylicem cahilliğie girmesin ama neyse eğer usb girişi varsa kablosuz klavye mouse alırsın tabi varsa yoksa pc toplucan mecburen oynamak istiyorsan

konsol şimdi zırt pırt para istiyicek multiplayer için ayrıca ödeme yapman felan gerekıyormus oyunu aldıkdan sonra birde multısıne ayrı para mı vericez zaten gamepad ile felan oynanmaz fps mecburen kasa toplıyıcaz neyse pre order yaptım bf4 ü kasayı toplarım haftaya oyun cıktıgında akarız 800 tl lik kasa ile ultrada oynarım

800 TL lik kasa ile nasıl ultrada oynayacaksın dostum ? :)

• quote:

Kasa derken ekran kartı demek istedi sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicreis

quote:

Kasa derken ekran kartı demek istedi sanırsam

• arkadaşlar aldım premiumu ama birşey soracağım burada 29 ekimden itibaren dağıtılacaktır diyor ama 15 ekim diyorlardı? Ana oyunu alanlara mı 15 ekim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makik

arkadaşlar aldım premiumu ama birşey soracağım burada 29 ekimden itibaren dağıtılacaktır diyor ama 15 ekim diyorlardı? Ana oyunu alanlara mı 15 ekim ?

Bende mrk edıyorum.premıum 29 ekımde aktıvasyon kodunu yoolluyor ve ana oyununkını de 15 ekım de dıyor...beta erken oynamadan nasıl yararlanıcaz anlamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitede söylenilen tarihler en kötü ihtimal tarihleri sanırım ben rome 2 ön sipariş vermiştim orda oyunun cıkıcagı gün verilecek yazıyordu ama 3 gün önceden falan yollamışlardı keyi
  • bugün kullanmaya çalışıyorum ama süresi dolmuş diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akabeyss -- 30 Eylül 2013; 14:39:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.