Bildirim
playstore da bf4 %25 indirim ile 90 tl
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bf4 premiumda indirim i gecerli kilmiyor neden ki?? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ewarrr
Bf4 premiumda indirim i gecerli kilmiyor neden ki??
bu kodu kullanarak daha önce başka bir oyun aldınızmı? -
Hayir.10tl hosgeldin indirim kuponunu kullanip bf4 aldiydim gecen ay sadece.cepten girdim ondanmi olmadi acaba.eve gidince deneyim bakalim pc de
level200 giriyoz dimi -
Aynen kardeşim level200 yazman yeterli ben dün akşam aldım premium oyun+premium 187 TL'ye mal oldu bana hayırlısı bakalım -
quote:
Hayir.10tl hosgeldin indirim kuponunu kullanip bf4 aldiydim gecen ay sadece.cepten girdim ondanmi olmadi acaba.eve gidince deneyim bakalim pc de
level200 giriyoz dimi
evet telefondan kaynaklanıyor olabilir.bende satın alma aşamasında firefox ve ie tarayıcısı ile sorun oldu.chrome ile denedim sorun çözüldü.kod level200 -
Ben denemiştim,oyun+pre 157 tl falan yapmıştıquote:
Orijinalden alıntı: @ehlikeyfquote:
level200 giriyoz dimi
evet telefondan kaynaklanıyor olabilir.bende satın alma aşamasında firefox ve ie tarayıcısı ile sorun oldu.chrome ile denedim sorun çözüldü.kod level200
Alıntıları Göster
-
kodun kullanım süresi kaç gün bilgisi olan varmı?quote:
Orijinalden alıntı: n201
Ben denemiştim,oyun+pre 157 tl falan yapmıştı
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: @ehlikeyf
quote:
level200 giriyoz dimi
evet telefondan kaynaklanıyor olabilir.bende satın alma aşamasında firefox ve ie tarayıcısı ile sorun oldu.chrome ile denedim sorun çözüldü.kod level200
evet dostum cepten gırıdıgm ıucın olmamış.evde pc den yaptım oldu 67.5tl ye geldi..mexıca uzarınden 60 tl ye premıum almayın barı ulkemız kazansın az da olsa
yalnız aktıvasyon kodu 29 ekımde verilecek diyor..premıumun nimetlerinden erken beta ile yararlanamıyacakmıyız 29 ekıme kadar oyun cıkar zaten..beta dan nasıl yararlanıcaz ki???
-
Bende an itibariyle premium paketi ttnet faturası yöntemiyle playstoreden almış bulunuyorum. Normal oyunu aralgame'den aldım ve böylelikle alınacak başka da birşey kalmadı. Beklemek düşüyor geriye :)quote:
Orijinalden alıntı: Ewarrrquote:
quote:
level200 giriyoz dimi
evet dostum cepten gırıdıgm ıucın olmamış.evde pc den yaptım oldu 67.5tl ye geldi..mexıca uzarınden 60 tl ye premıum almayın barı ulkemız kazansın az da olsa
yalnız aktıvasyon kodu 29 ekımde verilecek diyor..premıumun nimetlerinden erken beta ile yararlanamıyacakmıyız 29 ekıme kadar oyun cıkar zaten..beta dan nasıl yararlanıcaz ki???
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ATERS
Bende an itibariyle premium paketi ttnet faturası yöntemiyle playstoreden almış bulunuyorum. Normal oyunu aralgame'den aldım ve böylelikle alınacak başka da birşey kalmadı. Beklemek düşüyor geriye :)
Alıntıları Gösterquote:
yalnız aktıvasyon kodu 29 ekımde verilecek diyor..premıumun nimetlerinden erken beta ile yararlanamıyacakmıyız 29 ekıme kadar oyun cıkar zaten..beta dan nasıl yararlanıcaz ki
Betadan yararlanabilmeniz için originden almanız gerekiyor diye biliyorum.. Ayrıca battlefield 3 premium paketine sahipseniz zaten betasına ücretsiz olarak katılacaksınız..
-
30 eylül son gün.quote:
Orijinalden alıntı: Ewarrrquote:
quote:
level200 giriyoz dimi
Alıntıları Göster
-
quote:
30 eylül son gün.quote:
30 eylül son gün.
teşekkürler ama sabırsızlık başa bela :) aldım bekleyemedim valla -
Playstore'dan aldığını BF4 ve Premium oyun listenizde gözüküyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: ATERSquote:
30 eylül son gün.
teşekkürler ama sabırsızlık başa bela :) aldım bekleyemedim valla
Alıntıları Göster
Ben de alım gerçekleştirdim ancak "oyunlarım" kısmında gözükmüyor. Ayrıca TTNet'i arayıp sorduğumda "şu an alışverişi gerçekleştirmişsiniz ancak oyun "beklemede" olarak gözüküyor. Site hatasından olabilir, bir süre sonra tekrar arayıp sorun" diye cevap verdiler. Ama zaten önsipariş olduğu için de bunu yapmış olabilir.
Bu yüzden diğer arkadaşlar kendi durumlarını bildirebilirlerse sevinirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: musAKka
Playstore'dan aldığını BF4 ve Premium oyun listenizde gözüküyor mu?
Ben de alım gerçekleştirdim ancak "oyunlarım" kısmında gözükmüyor. Ayrıca TTNet'i arayıp sorduğumda "şu an alışverişi gerçekleştirmişsiniz ancak oyun "beklemede" olarak gözüküyor. Site hatasından olabilir, bir süre sonra tekrar arayıp sorun" diye cevap verdiler. Ama zaten önsipariş olduğu için de bunu yapmış olabilir.
Alıntıları Gösterquote:
Ben oyunun düz versiyonunu aral gameden aldım, premiumu playstoreden aldım. Dediğiniz gibi giriş yaptım, oyunlarım sekmesinde premium gözüküyor. Oyun bilgileri'ne bastığımda "Ön sipariş verdiğiniz ürünün download link ve aktivasyon kodu dağıtımı 29.10.2013 tarihinde yapılacaktır." uyarısı veriyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kilicreis
quote:
Ben oyunun düz versiyonunu aral gameden aldım, premiumu playstoreden aldım. Dediğiniz gibi giriş yaptım, oyunlarım sekmesinde premium gözüküyor. Oyun bilgileri'ne bastığımda "Ön sipariş verdiğiniz ürünün download link ve aktivasyon kodu dağıtımı 29.10.2013 tarihinde yapılacaktır." uyarısı veriyor.
Demek cidden sitede sorun oluştu. En iyisi pazartesiye kadar bekleyeyim, olmazsa tekrar TTNet'i arayıp olayı çözmeye çalışırım.
Teşekkür ettim.
-
Keşke bekleseydim. BF4+Premium 180 liraya geldiquote:
Orijinalden alıntı: musAKkaquote:
Orijinalden alıntı: kilicreis
quote:
Demek cidden sitede sorun oluştu. En iyisi pazartesiye kadar bekleyeyim, olmazsa tekrar TTNet'i arayıp olayı çözmeye çalışırım.
Teşekkür ettim.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 14 Eylül 2013; 16:59:26 >
-
Bende aldım hem oyun hem premıum 167.5 tl ye geldi playstore den.ana oyunu da keşke bekleyeydik inmesını -
arkadaşlar şuan playstoredan aktivasyon mesajı bir türlü gelmiyor sürekli bir hata meydana geldi diyor acil yardımquote:
Bende aldım hem oyun hem premıum 167.5 tl ye geldi playstore den.ana oyunu da keşke bekleyeydik inmesını -
quote:
Orijinalden alıntı: 3SRN
Pre order yapnca premıumada sahip olmuş oluyoduk dimi beyler ?
hayır alakası yok sadece pre ordere özel 1 adet dlc veriliyor onun dısında premıumu ayrıca alıcaksın
Benzer içerikler
- esn sonar nedir
- battlefield 3 türkçe yama
- ea ıd nedir
- battlefield 1 sistem gereksinimleri
- battlefield 1 çanakkale
- battlefield 2042 hikaye modu var mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X