Şimdi Ara

PlayVision MK802 II Android 4.0 Mini PC ***ANA KONU*** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
11
Favori
25.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: madcom

quote:

Orijinalden alıntı: serkan07

Onu ve diğer klavye proğrmalarını denedim hiçbirinin harici klavyeyle ilgili bir bölümü yok. Yada ben bulamadım.

Bu yazılım direkt harici klavyeler için.

Tam olarak işinizi görür.

Benzer ücretsiz bir program yok sanırım.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apedroid.hwkeyboardhelper&hl=tr

Madcom arkadaşa teşekkürler. harici klavye sorunum çözüldü.

• En son çıkan Rom u yükleyen oldu mu hiç. Baya güzele benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyHunter81

En son çıkan Rom u yükleyen oldu mu hiç. Baya güzele benziyor.

Nerde yayımlandı bu? nasıl yükleyeceğiz?
  • Siparişi verdim , yakın zamanda bende aranıza katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpaci

Siparişi verdim , yakın zamanda bende aranıza katılıyorum

Hadi hayırlısı nerden verdin siparişi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: conistr

quote:

ereyon'dan verdim. Biraz daha indirimli gözüküyordu diğerlerine göre umarım pişman olmam , ilk kez alışveriş yapacağım ereyon'dan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: conistr

quote:

ereyon'dan verdim. Biraz daha indirimli gözüküyordu diğerlerine göre umarım pişman olmam , ilk kez alışveriş yapacağım ereyon'dan

Sıkıntı olmaz kutusuna zarar vermediğiniz müddetçe malın arkasında olan bir firmadır.Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/ereyoncomtr/analiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 31 Aralık 2012; 13:48:55 >

• Bende Ledtvyi bilgisayar ekranı olarak kullandığımdan, aldığım ürünü satmayı düşünüyorum. Yada olmadı abime hediye ederim.
  • Geçen denk geldim bu video'ya. En kısa zamanda yeni FW yi yüklemek farz oldu:)

Bu arada oyunun grafikleri çok iyi. Bizim cihazlar baya iyimiş ya

http://www.youtube.com/watch?v=QYJw4RGEN7g
  • beyler dün nasıl olduysa mk802 min mini usb çıkışı kırıldı. şu an yek usb çıkışım kaldı onada mause yi bağlamak zorundayım. harici disk bağlayamıyorum. eski bir usb çoklayıcım var onu kullandım hatta güç beslemesi bile var adaptörlü ama mause den başka bir aleti görmüyor mk802. tek usb den hem harici disk hem mause çalıştırmanın bir yolu varsa lütfen msj atsın. 1tb lık 3.5 luk haricide kullanmaya çalıştım kendi gücü var nasıl olsa diyerek yok bauseden başkası yalan oldu hatta flash disk bile görmüyor.
  • evet arkadaslar cihazim geldi . hatta su an oradan yaziyorum . gercekten cok guzel bi sistem . incelemelerimi yakin zamanda paylasirim = )))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu cihaz mı yoksa mele a200g mi?hangisini seçmeli iyi performans için?
  • 3D olayını deneyen olmadı mı henüz ? Bende media oynatıcısı olarak yurt dışından buna benzer bir ürün alacağım imkanı olan birisi 3d oynatıp oynatmadığını deneyebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghott

3D olayını deneyen olmadı mı henüz ? Bende media oynatıcısı olarak yurt dışından buna benzer bir ürün alacağım imkanı olan birisi 3d oynatıp oynatmadığını deneyebilir mi ?

Geçenlerde bizim birederin aldığı philips marka 3d TV sinde Sammys Adventure 2 MKV filmini denedik. 1080p DTS 3D formalıydı.

Görüntüyü gayet güzel verdi. Hatta philips, DTS ses formatını desteklemediği için kendi player'ında ses çıkmadı. MK802 II DTS seside çözdü.
  • arkadaşlar benim Wıfı ile ilgili bir sorunum var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sorunum şöyle aynı oda içerisinde diz üstünde Wıfı sinyali full, cep telefonunda ise hemen hemen full. Fakat Mk 802 II'de ise zar zor çekiyor, sitelere çok yavaş giriyor. Youtube'den bir şey izleyince kum saati dönüp duruyor. Acces Poınt'i diğer odadan kablo ile tv'nin yanına yaklaştırdığımdada tatmin edecek kadar bir çekim gücü olmadı. Şimdi sormak istediğim şu;
    1.Bu cihazların Wıfı alıcısının gücümü bu kadar
    2.Yeni bir yazılımmı gerekiyor
    3.Bendeki cihazmı sorunlu.
    Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Ürünü 2 gün öncec aldım 2 gündür sorunsuz kullaniyordum ancak bugün açamadım. Rikomagic logosunda donuyor. Bu sorunu yasayan oldu mu acaba, nasıl çözebilirim?

• Sorun ROM yüklenerek çözülmüştür.

• Arkadaşlar ilk sayfadaki ROM dosyaları mk802'e aittir. Aynı ana kart ancak farkli Wi-Fi chipset olduğundan ROM sonrası wifiyi kullanamıyorsunuz.rikomagic ana sayfasında forum var, en güncel mk802 II tonlarını oradan bulup indirmeniz lazım. İhtiyaç olursa ben buradan paylaşırım

• Yabancı forumları okurken dikkatimi çekmişti. Rikomagic firmasının Ağustos ayına ait bir yazılımıydı sanırım. GoogleStore'a üye olduktan sonra cihazı kapatıp açınca dediğiniz takılma sorunu oluyordu. Playvision firmasının MK802 ile ilgili sayfasında yazılım yükleme ile ilgili bir bölüm mevcut. Ben en son çıkan yazılımı oradan yüklemiştim. Remote kontrol özelliği falan var. Gayet stabil çalışıyor. İsterseniz bu ROM'u bir deneyin.

http://www.playvision.com.tr/playvision-mk-802.php#men
  • Hocam işte bu yazılımlarla benim Wi-Fi chip seti farkli olduğu için wifiyi kullanamadım.
    http://www.rikomagic.co.uk/forum/viewforum.php?f=6&sid=f38b0b2b42b1214385c616941eba8f4a
    Bu sitedeki yazılımlar hem güncel hem de stabil tavsiye ederim bir bakın.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.