Film izlemek içinde elimde wd media player var ve sesleri hep televizyon sesinden alıyordum. Şimdi ise Playvision HDA-51A DIGITAL SOUND DECODER alarak media playerdan optik girişten decoderın otik girişine optik kablo bağladım fakat decoderden ses sistemi arka girişi scart olduğu için uygun bir kablo bulamadım.
Ses sistemimden buna bağlamak için bir scart kablo var mıdır veya başka yol. Optik ses almak istiyorum.
iyi günler.
Hocam öncelikle şu giriş - çıkış olayını netleştirmek gerekiyor! cihaz üzerindeki bağlantı noktalarının yanında IN ya da OUT yazar. IN: Başka bir cihazdan bu cihaza ses aktarabileceğini gösterir OUT: Elindeki cihazdan başka bir cihaza bu bağlantı noktası ile ses/görüntü iletebileceğini gösterir.
Yani, mediaplayerdan (doğrudan veya playvision aracılığı ile) bu cihaza ses aktarabilmen için öncelikle cihazın üzerindeki bağlantı noktasının yanında IN yazması lazım.
Eğer ses sistemi üzerinde tek bir bağlantı noktası varsa muhtemelen tv ye görüntü ve ses göndermek için kullanılan scart çıkışıdır.
O nedenle öncelikle bu durumu bir netleştirelim. Eğer ses sisteminin arkasını gösteren bir resim koyabilirsen daha kolay çözüm bulabiliriz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme