Selamlar, Yazılanlar ve üstadların yorumları sayesinde seçim konusunda epey zor durumda kaldım. Ben turizm sektöründe bulunduğum için kararımı eylül-ekim dönemine bıraktım. Ödeyebileceğim tutar 4000tl civarıdır. Ben devamlı tv değiştirebilecek bir yapıda değilim. Aynı humax 5400 olduğu gibi .Bir alet alındımı bir süre görüntü kalitesinden ödün vermesin. -Görüntü netliği ve derinliği açısından, -Ekran tamamen siyah , odada ışıklar sönük olduğunda kenarlardan hafif ışık hüzmeleri yapmayacak, -Hızlı sahnelerde hareketlerin arkasından kırılan görüntülerin oluşmadığı, -Rahat film ve belgesel seyredebileceğim 46 inç bir panelde görüşlerinizi bekliyorum. Sharp - Toshiba (SV685D tükendi) - Panasonic - Philips (Full LED ?) - Sony ( FUll LED ) sıralaması ve yorumlarınız. Teşekkürler
Sony alman daha iyi bir görüntü kalitesine sahip olman demektir japonlar yapıyor abi
plazma alacasanız panasonic derim. ama led tv ler de sony,samsung, sharp, lg var. philips i saymadım çünkü nisan ayında yaptığı bir açıklamaya göre tv biriminin tamamen kapatılması gibi bir durum söz konusu. led derken 3D LED tv mi yoksa klasik led tv ler mi?
plazmada panasonic derim. eğer 4000 tl bütçeniz varsa 3d kalitesinden mahrum kalmayın
Selamlar, Cevaplarınız için teşekkürler. 3D'lerde göz yorgunluğu sıkıntıları varmış, uygun olan hangisi yani 7 tane verenlerde mi? Yoksa yine klasik 2 ya da 3 tane verenlerde mi? 3D'lerde hangisi sorunsuz ağrısızdır?
Sorunsuz, akarı kokarı olmayan seri LG Cinema 3D TV serisi. FPR gözlük kullanıyor, RealD 3D sinemalardaki gözlükler gibi. Ana konuyu okursanız her türlü olumlu olumsuz bilgi - yorum var zaten o başlıkta.
fpr gözlükleri satış noktalarında deneme fırsatım oldu. diğer3d gözlükleri gibi baş ağrısı,bulantı gibi sorunları yasamıyorsunuz. şarjlı olmamasıda ayrı bir avantaj tabii..denemeden almayın derim.