Bildirim
plazma tv kurulum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: tolga_uzun_
merhaba,
tx-p42stw60 model panasonic plazma tv aldım. bugün gelip kurulumu yapacaklar. benim yapmam gereken veya servise yaptırmam gereken bir işlem var mı ?
Yok hocam, gelip kuruyorlar, bende 2 senedir 42ST33 neo-plasma kullanıyorum, LED tv almadığınız için çok memnun kalacaksınız.
İlk 200 saat, eko modu gibi bi modda kullanın dediler bana , ekran yanması bitti ama ne olur ne olmaz dedileri aklınız da olsun. sonra serbestsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 7 Nisan 2014; 14:53:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Harpooner
quote:
Orijinalden alıntı: tolga_uzun_
merhaba,
tx-p42stw60 model panasonic plazma tv aldım. bugün gelip kurulumu yapacaklar. benim yapmam gereken veya servise yaptırmam gereken bir işlem var mı ?
Yok hocam, gelip kuruyorlar, bende 2 senedir 42ST33 neo-plasma kullanıyorum, LED tv almadığınız için çok memnun kalacaksınız.
İlk 200 saat, eko modu gibi bi modda kullanın dediler bana , ekran yanması bitti ama ne olur ne olmaz dedileri aklınız da olsun. sonra serbestsiniz.
eyvallah hocam sağolasın araştırdım internetten benim ihtiyaçlarım için plazmayı uygun buldum. oyun hariç eko modda kullanırım. -
Hayırlı olsun bende aynı plazma'dan aldım:) Kurulumu yarın yapacaklar. Bir kaç günlük tecrübeni paylaşabilirsen sevinirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X