Şimdi Ara

plazma tv kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tx-p42stw60 model panasonic plazma tv aldım. bugün gelip kurulumu yapacaklar. benim yapmam gereken veya servise yaptırmam gereken bir işlem var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga_uzun_

merhaba,
    tx-p42stw60 model panasonic plazma tv aldım. bugün gelip kurulumu yapacaklar. benim yapmam gereken veya servise yaptırmam gereken bir işlem var mı ?

Yok hocam, gelip kuruyorlar, bende 2 senedir 42ST33 neo-plasma kullanıyorum, LED tv almadığınız için çok memnun kalacaksınız.
    İlk 200 saat, eko modu gibi bi modda kullanın dediler bana , ekran yanması bitti ama ne olur ne olmaz dedileri aklınız da olsun. sonra serbestsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 7 Nisan 2014; 14:53:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Orijinalden alıntı: tolga_uzun_

merhaba,

Yok hocam, gelip kuruyorlar, bende 2 senedir 42ST33 neo-plasma kullanıyorum, LED tv almadığınız için çok memnun kalacaksınız.
    İlk 200 saat, eko modu gibi bi modda kullanın dediler bana , ekran yanması bitti ama ne olur ne olmaz dedileri aklınız da olsun. sonra serbestsiniz.

eyvallah hocam sağolasın araştırdım internetten benim ihtiyaçlarım için plazmayı uygun buldum. oyun hariç eko modda kullanırım.
  • tolga_uzun_ T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bende aynı plazma'dan aldım:) Kurulumu yarın yapacaklar. Bir kaç günlük tecrübeni paylaşabilirsen sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.