Şimdi Ara

Plazma Tv tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç gün içinde 3000tl ye kadar Plazma Tv almayı düşünüyoruz. Açıkçası model numaraları filan kafamı baya katıştırıyor. Amaç 3000 tl ye kadar alınabilecek f/p oranı yüksek bir tv edinmek. Eğer burada bir cevap bulamazsam Panasonic in plazmalarından birini alcam pek bilmeden :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• plazma alacaksan paansonic ten ?a?ma
  • Öyle olacak galiba

• MoP16 kullanıcısına yanıt
    paran yeterse ilk tercihin st60 olmalı üst sınıf led tvlerle yarışıyor diğerleri 2.tercih olsun.

50ST60 3400 tl

60PH670 2500 tl
    50PH670 1600 tl

60F5500 3000 tl
  • bende senin gibi aynı fiyatlara bakıyorum stw60 var aklımda genel itibariyle iyi yorumlar almış
  • Stw60 lar kafama yattı. 42 likmi 50 likmi onun kararsızlığındayım. Arada da 1000 tl fatk var ve koyacağım yerde pek geniş değil

İzleme mesafesi nedir ?

tabi önemli olan bütçe .

50ST60 3400 tl
    42ST60 2300 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel televizyon önerisi
    2 yıl önce açıldı
    TV Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Tv tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaklaşık olarak 3-4 mt bir mesafe olcak. 2300e nerde varki, ben 2500e buldum

• Birde arkadaşlar bu laptopa bağlamak için hdmi kablo şartmı :)

wifi bağlanır.
    bence 3-4 metre mesafen varsa 50st60 süper olur bütçeni zorla 42 alma kardeş film izlemeyi seviyorsan 50 al.

pana 50st60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanjan -- 14 Ocak 2014; 21:29:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanjan

wifi bağlanır.
    bence 3-4 metre mesafen varsa 50st60 süper olur bütçeni zorla 42 alma kardeş film izlemeyi seviyorsan 50 al.

pana 50st60

Valla kendime alsam 55lik 60lık alırımda öncelikle annem babam izlick ben ara sıra takılırım :)

• 3-4 metre için kesinlikle 50 olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoP16

quote:

wifi bağlanır.

pana 50st60

Valla kendime alsam 55lik 60lık alırımda öncelikle annem babam izlick ben ara sıra takılırım :)

esas annen baban için iyisini düşünmen lazım. al 60 inç bari evlerinde film izleme zevkini yaşasınlar.

60PH670s al geç. Panasonic sadece fiyatta fark eder. Yıllardır plazma tv kullanıyorum. Ha ZT veya VT serisini alacaksan tamam fark hissedebilirsin. ama bu serilerin dışındaki Pana modellerine gereksiz para harcamayın. şunu da belirteyim 60ph670s ile bir 60vt arasındaki fiyat farkına değecek kadar tek bir şey hissedersin o da cebinde hissedeceğin fahiş fiyat kazığı.
    maalesef Panasonic plazmalar Türkiye'de değerinin çok üstünde satılıyor. Bunun yanında LG ve Samsung da gayet iyi plazmalar üretiyor. Özellikle LG'nin plazmaları f/p açısından mükemmel.

50-55-60 inç uygun .

tvleri görmeden karar vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

quote:

Orijinalden alıntı: MoP16

quote:

wifi bağlanır.

pana 50st60

esas annen baban için iyisini düşünmen lazım. al 60 inç bari evlerinde film izleme zevkini yaşasınlar.

60PH670s al geç. Panasonic sadece fiyatta fark eder. Yıllardır plazma tv kullanıyorum. Ha ZT veya VT serisini alacaksan tamam fark hissedebilirsin. ama bu serilerin dışındaki Pana modellerine gereksiz para harcamayın. şunu da belirteyim 60ph670s ile bir 60vt arasındaki fiyat farkına değecek kadar tek bir şey hissedersin o da cebinde hissedeceğin fahiş fiyat kazığı.
    maalesef Panasonic plazmalar Türkiye'de değerinin çok üstünde satılıyor. Bunun yanında LG ve Samsung da gayet iyi plazmalar üretiyor. Özellikle LG'nin plazmaları f/p açısından mükemmel.

Hayatım boyunca babamın film izlediğini görmedim :) Annemide arada bir sinemaya götürüyorum. :) Acaba diyorum kasmayayımda Sharpların ledlerine mi dadansam :) 50liklerine, 55 liklerine daha ucuz hemde

60ph670s 2600tl. nesine kasıyonuz bedava. sharp'a girerseniz bu fiyata 42 inç zor bulursunuz.
  • quote:

60ph670s 2600tl. nesine kasıyonuz bedava. sharp'a girerseniz bu fiyata 42 inç zor bulursunuz.

Tamam az sonra anneme göstermeye gidiyorum teknosaya bakalım içine sinecekmi. :)

cennet annelerin ayağı altındadır... hayırlı evlat işte!!!
  • quote:

cennet annelerin ayağı altındadır... hayırlı evlat işte!!!

öylede birde laftan anlasa. 23 senelik panasonic televizyonundan ötürü panasonicte panasonic diyo :D

• Bugün gittim lg nin plazmasını 42lik panasonici karşılaştırdım. 42lik panasonicte larar kıldık, lg 60lık olmasına rağmen bariz kalite farkı vardı görüntüde pek ısınamadın. 50lik panasonicte 42ye göre 1100 tl pahalıydı. P42st60 alıyodumki hesap kartından birkerede 2400tl çekilmeyceğini çğrendim. Teşekkürler ziraat bankası, artık yarın sabah bankadan alcam paramı p42st60 alacağım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.