Şimdi Ara

PLAZMA TV YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• st50 ilk seçenek
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

st50 ilk seçenek

hocam goldta samsung 1599 tl panasanin 2300 civarı bu fiyat farkına değer mi ?
  • NeoPlazma olduğu için aradaki fark 700 lira mağazada izlerken görüntü olarak bir fark göremediysen farketmez ama st50 f/p üründür ...

izlemeden alıyorsan izlemende fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 10 Mayıs 2013; 21:18:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

NeoPlazma olduğu için aradaki fark 700 lira mağazada izlerken görüntü olarak bir fark göremediysen farketmez ama st50 f/p üründür ...

izlemeden alıyorsan izlemende fayda var

st50 yi gördüm mükemmel görüntüsü var. samsungu bulamadım mağazalarda ama yorumları okudum yorumlar gayet güzel. teşekkür ederim ilgilendiğin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_uzun_ -- 11 Mayıs 2013; 1:08:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_uzun_

iki plazma tv arasında kaldım sizce hangisi ni almalıyım. panasonic fiyatına değer mi yoksa samsungun performansı nasıl. cevaplarınızı bekliyorum.

http://www.hizlial.com/panasonic-tx-p50st50-50-3d-viera-neoplazma-tv-2-adet-gozluk-hediyeli/05.011.1236.0076

http://www.hizlial.com/samsung-ps-51e551-130cm-full-hd-plazma-tv-600hz-usb-3d-smart-tv-ince2-gozluk-hediye/05.011.1271.0072

samsng.un dezavantajı enerji tüketimi ve gündüz yansıması fazla
    st de de bunlar kimbilir ne değil ancak samsg.da daha fazla
    görüntü kalitesi her ne kadar st kadar olmasada yabana atılacak cinsten değil

avantajları ise media özellikleri stde açmayan 2-3 video formatını samsg. açması
    stnin karışık olan media player düzeni samsg.daha derli toplu olması + fiyat
    zaten 51inc tv yi 1700-1800 liraya olmasından ürüünün çok çok iyi oldugunu düşünemeyiz
    fakat bütçe problemi var ise neden alınmasın haylı haylı iş görür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.